Niestety tak bo tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Dla mnie szczęście, to wartości których ty nigdy prawiczku Podlaski nie doświadczysz. Szczęście z butelki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 6 godzin temu Inwalidzi umyslowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1085 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: A co się stało z twoim widmo Nic żyje i ma się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Pełno gei ale nie widziałam by pili mocz Za to połykają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 6 godzin temu Sam seks nie daje szczęścia tak btw... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nic żyje i ma się dobrze. Coś was nie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 938 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Taki sam jak z Warszawy. Warsiawiak? gościom z obecnej stolicy przypominamy o możliwości umycia rąk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Szczęście z butelki? Szczęście z 10 komputera, walenia pusi w dżinsach po siostrze, plakatu liska na ścianie i waleniu konia do monitora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, big buu napisał: Zlituj się... Znasz jakiegoś bogatego 'incela'? Ja nie znam żadnego incela prócz was to może ty mi pokaz przykład jakiegos fobika brzydkiego z kasa który ma babę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Szczęście z 10 komputera, walenia pusi w dżinsach po siostrze, plakatu liska na ścianie i waleniu konia do monitora. Czy ja gdzieś pisałem że jestem szczęśliwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1085 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Coś was nie widzę Ukrywamy się przed śliwką i innymi Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Giaa2 napisał: przecież ty nie wiesz co to jest seks Od jakiegoś czasu wiem doskonale 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 6 godzin temu Jestem nie nieszczęśliwy jakbym mógł być utrzymanie stanu neutralnego też jest sztukom uważam że nie da się osiągnąć szczęścia bez tej odpowiedniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Czy ja gdzieś pisałem że jestem szczęśliwy? I nigdy nie będziesz. Marny żywot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Nie, incel to ktos kto chce zaroochac nie znajduje baby i dodatkowo ma społeczne problemy typu jakeis fobie i nieumiejętność nawiązywania relacji i wyzywa sie na wykopach jak ty. kasa nie ma nic z tym wspolnego, wrecz tacy informatycy znerdziali to mogą mieć nadreprezentację inceli w swojej grupie. nie wiem co maja te przykłady patozyebow wnosić do dyskusji? Może nie są incelami? Czy ja mówiłam patusy nie roochaja czy ze incele nie roochaja i kasa nie ma Żadnego tu znaczenia? Wyłącz ten capslock i zacznij wolniej czytać i ze zrozumieniem. ja za tobą nie łażę głupcze zdaje sie ze to ty masz na mnie uzywanie jak jest większa armia żeby sie podlaczyc słabiaku. Ale aktualnie na forum są 3 osoby i ty sie domagałeś atencji czemu nikt nie odpowiada na twoj zryty temat to dostałeś odpowiedz handluj z tym HAHA, I CO TAM JESZCZE CI SIĘ UBZDURAŁO? ALE TO TY DZWONISZ ZA KAŻDYM RAZEM, WIĘC SKOŃCZ Z TYMI PRPOJEKCJAMI NO, TYPOWY BABSZTYL, KTÓRY SAM ZACZEPIA, A POTEM RŻNIE OFIARĘ - KLASYK NAD KLASYKI INCEL NIE MUSI MIEĆ ŻADNYCH PROBLEMÓW SPOŁECZNYCH, PRÓCZ WYJĄTKOWO MAŁEJ STRAKCYJNOŚCI DLA PŁCI PRZECIWNEJ MAM PEWNIE Z 10 X LEPSZE ŻYCIE SEKSUALNO-TOWARZYSKIE OD CIEBIE, DESPERATKO, KTÓRA POLECIAŁA NA DZIADZIĘ LIBEDA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: I nigdy nie będziesz. Marny żywot. Ale to ty piszesz że jesteś więc pytam od czego niby butelki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Giaa2 napisał: przecież ty nie wiesz co to jest seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Ja nie znam żadnego incela prócz was to może ty mi pokaz przykład jakiegos fobika brzydkiego z kasa który ma babę. 1 minutę temu, Giaa2 napisał: przecież ty nie wiesz co to jest seks Cześć Przemek ale może jednak zmień ten Awatar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: utrzymanie stanu neutralnego też jest sztukom artysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mam na imię Paweł napisał: artysta I sporo kosztuje gadżety rtv seks daje tylko na chwilę uczucie ekscytujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Mam na imię Paweł napisał: Satysfakcja, rozwój osobisty, imponowanie innym, robienie kariery naukowej, z nudów - możesz coś wybrać dla siebie WIĘKSZOŚĆ BAB TEGO NIE POJMIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 938 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Malowany napisał: To są rylko rzeczy. Ty biedaku wypielniasz tym pustkę w swoim życiu. Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, TREV0 napisał: HAHA, I CO TAM JESZCZE CI SIĘ UBZDURAŁO? ALE TO TY DZWONISZ ZA KAŻDYM RAZEM, WIĘC SKOŃCZ Z TYMI PRPOJEKCJAMI NO, TYPOWY BABSZTYL, KTÓRY SAM ZACZEPIA, A POTEM RŻNIE OFIARĘ - KLASYK NAD KLASYKI INCEL NIE MUSI MIEĆ ŻADNYCH PROBLEMÓW SPOŁECZNYCH, PRÓCZ WYJĄTKOWO MAŁEJ STRAKCYJNOŚCI DLA PŁCI PRZECIWNEJ MAM PEWNIE Z 10 X LEPSZE ŻYCIE SEKSUALNO-TOWARZYSKIE OD CIEBIE, DESPERATKO, KTÓRA POLECIAŁA NA DZIADZIĘ LIBEDA Jest pełno nieatrakcyjnych którzy maja kobiety wiec to nie jest kwestia tylko tego jak wygladaja tylko tego plus mentalu a wg mnie nawet mental gra tu większa role. Incel (od zbitki angielskich wyrazówinvoluntary celibacy, mimowolny celibat, lub involuntarily celibate, żyjący w mimowolnym celibacie[1]) – członek internetowej subkultury ludzi, którzy definiują samych siebie jako osoby niezdolne do znalezienia romantycznego lub seksualnego partnera pomimo chęci[2][3]. Dyskusje na incelskich forach często charakteryzują się żalem i nienawiścią, mizoginią i często dotyczą ideologii blackpillu[4], mizantropią, niską samooceną i obrzydzeniem samym sobą, rasizmem[5]. Amerykańskie Southern Poverty Law CenterSPLC opisuje subkulturę jako część internetowego ekosystemu męskiej supremacjii zalicza ją na swoją listę grup nienawiści[6]. Szacunki odnośnie do liczby inceli są różne i najczęściej szacuje się, że osób utożsamiających się z tą subkulturą jest od tysięcy do około setek tysięcy[7]. uważasz ze kazdy nieatrakcyjny ma taki mental? Po 1 nie ma Po 2 nieatrakcyjni sa W związkach! Wiec tutaj problemy z głowa grają 1 skrzypce bo są ludzie co nie ułożyli sobie zycia a nie maja tak porytego myslenia jak powyżsi. Edytowano 6 godzin temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 6 godzin temu Ludzie som do dùpy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Tyle że nie każdy chce przyjaciół ja np mam wý...e w to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1085 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Mój ulubiony cytat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Ja nie znam żadnego incela prócz was to może ty mi pokaz przykład jakiegos fobika brzydkiego z kasa który ma babę. Ale palnelas głupstwo i po co to roztrząsać niepotrzebnie... Są bogaci brzydcy starzy faceci z ładnymi młodymi laskami, ale odejmij bogaty i już żadnych nie uświadczysz. Nie udawaj że rzeczywistosc wygląda inaczej kotku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Mam na imię Paweł napisał: artysta *Autysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, big buu napisał: Zlituj się... Znasz jakiegoś bogatego 'incela'? DOKŁADNIE, INCELSTWO PRAWIE ZAWSZE IDZIE W PARZE Z BIEDĄ, A JEŻELI NIE JEST BIEDNY TO MUSI BYĆ ALBO RYJ 1/10 ALBO DUŻA NADWAGA, ALBO JAKIEŚ ZABURZENIA PSYCHICZNE BOGATY ALBO NIGDY NIM NIE BĘDZIE ALBO SZYBKO PRZESTANIE NIM BYĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 6 godzin temu Tego też nie lubię jak mi ktoś wciska że chce przyjaciół nigdywzyciu jak to elka mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach