Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał:

A co się stało z twoim widmo

Nic żyje i ma się dobrze.

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Taki sam jak z Warszawy.

Warsiawiak? 

gościom z obecnej stolicy przypominamy o możliwości umycia rąk 😉 

1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał:

Szczęście z butelki?

Szczęście z 10 komputera, walenia pusi w dżinsach po siostrze, plakatu liska na ścianie i waleniu konia do monitora.

2 minuty temu, big buu napisał:

😂 Zlituj się...

Znasz jakiegoś bogatego 'incela'? 

Ja nie znam żadnego incela prócz was 😃 to może ty mi pokaz przykład jakiegos fobika brzydkiego z kasa który ma babę.

Przed chwilą, Malowany napisał:

Szczęście z 10 komputera, walenia pusi w dżinsach po siostrze, plakatu liska na ścianie i waleniu konia do monitora.

Czy ja gdzieś pisałem że jestem szczęśliwy? 

2 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał:

Coś was nie widzę 

Ukrywamy się przed śliwką i innymi 🤣

Edytowano przez Onaaaa

Jestem nie nieszczęśliwy jakbym mógł być utrzymanie stanu neutralnego też jest sztukom uważam że nie da się osiągnąć szczęścia bez tej odpowiedniej 

Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał:

Czy ja gdzieś pisałem że jestem szczęśliwy? 

I nigdy nie będziesz. Marny żywot.

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Nie, incel to ktos kto chce zaroochac nie znajduje baby i dodatkowo ma społeczne problemy typu jakeis fobie i nieumiejętność nawiązywania relacji i wyzywa sie na wykopach jak ty. 

kasa nie ma nic z tym wspolnego, wrecz tacy informatycy znerdziali to mogą mieć nadreprezentację inceli w swojej grupie.

nie wiem co maja te przykłady patozyebow wnosić do dyskusji? Może nie są incelami? Czy ja mówiłam patusy nie roochaja czy ze incele nie roochaja i kasa nie ma Żadnego tu znaczenia? Wyłącz ten capslock i zacznij wolniej czytać i ze zrozumieniem.

ja za tobą nie łażę głupcze zdaje sie ze to ty masz na mnie uzywanie jak jest większa armia żeby sie podlaczyc słabiaku. Ale aktualnie na forum są 3 osoby i ty sie domagałeś atencji czemu nikt nie odpowiada na twoj zryty temat to dostałeś odpowiedz handluj z tym😀

HAHA, I CO TAM JESZCZE CI SIĘ UBZDURAŁO? ALE TO TY DZWONISZ ZA KAŻDYM RAZEM, WIĘC SKOŃCZ Z TYMI PRPOJEKCJAMI

NO, TYPOWY BABSZTYL, KTÓRY SAM ZACZEPIA, A POTEM RŻNIE OFIARĘ - KLASYK NAD KLASYKI

INCEL NIE MUSI MIEĆ ŻADNYCH PROBLEMÓW SPOŁECZNYCH, PRÓCZ WYJĄTKOWO MAŁEJ STRAKCYJNOŚCI DLA PŁCI PRZECIWNEJ

MAM PEWNIE Z 10 X LEPSZE ŻYCIE SEKSUALNO-TOWARZYSKIE OD CIEBIE, DESPERATKO, KTÓRA POLECIAŁA NA DZIADZIĘ LIBEDA

• Haha 1

2 minuty temu, Giaa2 napisał:

przecież ty nie wiesz co to jest seks

😂

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Ja nie znam żadnego incela prócz was 😃 to może ty mi pokaz przykład jakiegos fobika brzydkiego z kasa który ma babę.

1 minutę temu, Giaa2 napisał:

przecież ty nie wiesz co to jest seks

Cześć Przemek ale może jednak zmień  ten Awatar? 🤢

8 minut temu, Mam na imię Paweł napisał:

Satysfakcja, rozwój osobisty, imponowanie innym, robienie kariery naukowej, z nudów - możesz coś wybrać dla siebie

WIĘKSZOŚĆ BAB TEGO NIE POJMIE

12 minut temu, Malowany napisał:

To są rylko rzeczy. Ty biedaku wypielniasz tym pustkę w swoim życiu.

Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.

• Like 1

4 minuty temu, TREV0 napisał:

HAHA, I CO TAM JESZCZE CI SIĘ UBZDURAŁO? ALE TO TY DZWONISZ ZA KAŻDYM RAZEM, WIĘC SKOŃCZ Z TYMI PRPOJEKCJAMI

NO, TYPOWY BABSZTYL, KTÓRY SAM ZACZEPIA, A POTEM RŻNIE OFIARĘ - KLASYK NAD KLASYKI

INCEL NIE MUSI MIEĆ ŻADNYCH PROBLEMÓW SPOŁECZNYCH, PRÓCZ WYJĄTKOWO MAŁEJ STRAKCYJNOŚCI DLA PŁCI PRZECIWNEJ

MAM PEWNIE Z 10 X LEPSZE ŻYCIE SEKSUALNO-TOWARZYSKIE OD CIEBIE, DESPERATKO, KTÓRA POLECIAŁA NA DZIADZIĘ LIBEDA

Jest pełno nieatrakcyjnych którzy maja kobiety wiec to nie jest kwestia tylko tego jak wygladaja tylko tego plus mentalu a wg mnie nawet mental gra tu większa role. 

Incel (od zbitki angielskich wyrazówinvoluntary celibacy, mimowolny celibat, lub involuntarily celibate, żyjący w mimowolnym celibacie[1]) – członek internetowej subkultury ludzi, którzy definiują samych siebie jako osoby niezdolne do znalezienia romantycznego lub seksualnego partnera pomimo chęci[2][3]. Dyskusje na incelskich forach często charakteryzują się żalem i nienawiścią, mizoginią i często dotyczą ideologii blackpillu[4], mizantropią, niską samooceną i obrzydzeniem samym sobą, rasizmem[5]. Amerykańskie Southern Poverty Law CenterSPLC opisuje subkulturę jako część internetowego ekosystemu męskiej supremacjii zalicza ją na swoją listę grup nienawiści[6]. Szacunki odnośnie do liczby inceli są różne i najczęściej szacuje się, że osób utożsamiających się z tą subkulturą jest od tysięcy do około setek tysięcy[7].

uważasz ze kazdy nieatrakcyjny ma taki mental? Po 1 nie ma Po 2 nieatrakcyjni sa W związkach! Wiec tutaj problemy z głowa grają 1 skrzypce bo są ludzie co nie ułożyli sobie zycia a nie maja tak porytego myslenia jak powyżsi.

Edytowano przez draże korsarze

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.

Tyle że nie każdy chce przyjaciół ja np mam wý...e w to.

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

Mój ulubiony cytat.

3 minuty temu, draże korsarze napisał:

Ale palnelas głupstwo i po co to roztrząsać niepotrzebnie... Są bogaci brzydcy starzy faceci z ładnymi młodymi laskami, ale odejmij bogaty i już żadnych nie uświadczysz. Nie udawaj że rzeczywistosc wygląda inaczej kotku 😘

4 minuty temu, Mam na imię Paweł napisał:

artysta 😂

*Autysta

8 minut temu, big buu napisał:

😂 Zlituj się...

Znasz jakiegoś bogatego 'incela'? 

DOKŁADNIE, INCELSTWO PRAWIE ZAWSZE IDZIE W PARZE Z BIEDĄ, A JEŻELI NIE JEST BIEDNY TO MUSI BYĆ ALBO RYJ 1/10 ALBO DUŻA NADWAGA, ALBO JAKIEŚ ZABURZENIA PSYCHICZNE

BOGATY ALBO NIGDY NIM NIE BĘDZIE ALBO SZYBKO PRZESTANIE NIM BYĆ 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się