Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

3 minuty temu, big buu napisał:

Ale palnelas głupstwo i po co to roztrząsać niepotrzebnie... Są bogaci brzydcy starzy faceci z ładnymi młodymi laskami, ale odejmij bogaty i już żadnych nie uświadczysz. Nie udawaj że rzeczywistosc wygląda inaczej kotku 😘

Z czym palnelam? Ze kasa incelowi nie pomoże? Moim zdaniem nie i tyle. Może teraz to jeszcze im sie otwiera rynek azjatycki i tam faktycznie może znajda szczęście ale still - musza zmienić kontynent bo wciąż nie są hot dla nikogo mimo tej kasy. A azjaty bez kasy również nie wyrwie bo one maja skonkretyzowane wymagania akurat pod tym względem wiec tam ewentualnie może profil incel + kasa sie spełnić 

bogaty brzydki i stary to nie incel! Nie kazdy brzydki i stary to incel 😀

Edytowano przez draże korsarze

1 minutę temu, big buu napisał:

Ale palnelas głupstwo i po co to roztrząsać niepotrzebnie... Są bogaci brzydcy starzy faceci z ładnymi młodymi laskami, ale odejmij bogaty i już żadnych nie uświadczysz. Nie udawaj że rzeczywistosc wygląda inaczej kotku 😘

UDAWANIE TO DOMENA WIĘKSZOŚCI KOBIET

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Mój ulubiony cytat.

A ja nie chcę miałem dziękuję wolę mieć full czasu tylko dla siebie i swobodnie gospodarowac własnym czasem. Ja bym chciał partnerke może być utrzymanka takom jak ai ale zywom. No i nie popsutom z sexem jak moja ostatnio.

5 minut temu, TREV0 napisał:

DOKŁADNIE, INCELSTWO PRAWIE ZAWSZE IDZIE W PARZE Z BIEDĄ, A JEŻELI NIE JEST BIEDNY TO MUSI BYĆ ALBO RYJ 1/10 ALBO DUŻA NADWAGA, ALBO JAKIEŚ ZABURZENIA PSYCHICZNE

BOGATY ALBO NIGDY NIM NIE BĘDZIE ALBO SZYBKO PRZESTANIE NIM BYĆ 

Uważasz ze facet który sie boi swojego cienia i mieszka z matka w piwnicy a na konto wpływa mu pensja informatyka automatycznie stanie sie hot? No nie 

1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

To przy babie nie masz szans na swój czas dla siebie xD hahaha niewolnicy 

To co innego bo z babom tworzysz coś własnego a z obcymi marnujesz czas.

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Uważasz ze facet który sie boi swojego cienia i mieszka z matka w piwnicy a na konto wpływa mu pensja informatyka automatycznie stanie sie hot? No nie 

Automatycznie nie ale będzie go stać na rzeczy które pomogą mu wyjść z przegrywu. Nawet auto może se kupić na wyrywanie. Tylko uposledzony nie zrobi użytku z kasy a wiadomo ze uposledzeni nie maja łba do it. Mogą być uposledzeni społecznie ale to jest do zastąpienia hajsem.

Faktycznie to otwarcie na azjatycki rynek zon trochę zmienia postać rzeczy w tym wypadku bo faktycznie tutaj trochę taki ma szanse. Ale to jest coś nowego, i ten trend wlasicwie  potwierdza moja opinie - co do zasady oni wciąż nie byli atrakcyjni skoro musza  szukać tam i chwala sie ze tam łatwiej między soba po internetach 

I tak jest różnica wyjść z wlasnom sookom do jysk kupić coś do domu a wyjść z koleżankom nawet żeby se kupila do swojego która się deklaruje że nigdy nie będzie nic między nami. To drugie to marnowanie czasu.

Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Automatycznie nie ale będzie go stać na rzeczy które pomogą mu wyjść z przegrywu. Nawet auto może se kupić na wyrywanie. Tylko uposledzony nie zrobi użytku z kasy a wiadomo ze uposledzeni nie maja łba do it. Mogą być uposledzeni społecznie ale to jest do zastąpienia hajsem.

Gość jąkający sie jak ma zagadać do baby w ładnej furze nie będzie atrakcyjny 😃 nadal. 
to nie jest kwestia tego co on ma. Tylko w jaki sposób nawiazuje relacje gdyby sie rozchodziło o kasę to zaden biedak by nie mial baby albo z automatu był incelem a są biedni nie-incele

jak ktos jest creepem i ludzie to wyczuwają to żadna kasa nie pomoże.

poza tym nie kazdy rozsądnie gospodaruje kasa, niektorzy zarabiaja dużo i przewalają na głupoty typu jakis uber eats i z tej kasy wielkiego pożytku nie ma. Incele pewnie jeszcze wydają na jakies funkcjonalności do gier 😀

jak ktos nie ma checi sie usamodzielnić bo mama wypierze i poda obiad to z kasa tego nie zrobi. A ktos kto ma parcie na samodzielność zrobi to na minimalnej 

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Gość jąkający sie jak ma zagadać do baby w ładnej furze nie będzie atrakcyjny 😃 nadal. 
to nie jest kwestia tego co on ma. Tylko w jaki sposób nawiazuje relacje gdyby sie rozchodziło o kasę to zaden biedak by nie mial baby albo z automatu był incelem a są biedni nie-incele

jak ktos jest creepem i ludzie to wyczuwają to żadna kasa nie pomoże.

poza tym nie kazdy rozsądnie gospodaruje kasa, niektorzy zarabiaja dużo i przewalają na głupoty typu jakis uber eats i z tej kasy wielkiego pożytku nie ma. Incele pewnie jeszcze wydają na jakies funkcjonalności do gier 😀

jak ktos nie ma checi sie usamodzielnić bo mama wypierze i poda obiad to z kasa tego nie zrobi. A ktos kto ma parcie na samodzielność zrobi to na minimalnej 

To oczywiste ale kasa zawsze dodaję chłopu pewności siebie zwłaszcza gdy kiedyś jej nie miał. Jak ktoś jest zyebany to mu nic nie pomoże. To logiczne.

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

NIE ZNAM TAKICH INFORMATYKÓW. TAKIE TYPY TO PRZEWAŻNIE NAWET STUDIÓW NIE SĄ W STANIE ZACZĄĆ.

JAK FOBIK BĘDZIE MIAŁ FULL KASY TO NA NAJLEPSZE TERAPIE I KURSY SAMOROZWOJOWE BĘDZIE GO STAĆ. I W KOŃCU Z TEGO WYJDZIE.

Faktycznie to otwarcie na azjatycki rynek zon trochę zmienia postać rzeczy w tym wypadku bo faktycznie tutaj trochę taki ma szanse. Ale to jest coś nowego, i ten trend wlasicwie  potwierdza moja opinie - co do zasady oni wciąż nie byli atrakcyjni skoro musza  szukać tam i chwala sie ze tam łatwiej między soba po internetach 

Wyobraź sobie że mojej kuzynki mąż jest bardziej aspoleczny i niechęty do wszystkiego niż ja. A jednak rznie jom w pízde co wieczór. Czemu? Bo zagadal na studiach nvm a twarz i wzrost kena się zgadzaly. 

1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

To oczywiste ale kasa zawsze dodaję chłopu pewności siebie zwłaszcza gdy kiedyś jej nie miał. Jak ktoś jest zyebany to mu nic nie pomoże. To logiczne.

Dokładnie że dodaje mi to nawet stał od myśli że wreszcie mogę utrzymać lachon 

1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał:

Wyobraź sobie że mojej kuzynki mąż jest bardziej aspoleczny i niechęty do wszystkiego niż ja. A jednak rznie jom w pízde co wieczór. Czemu? Bo zagadal na studiach nvm a twarz i wzrost kena się zgadzaly. 

Romantycznie jakby.

Nawet nieśmiali i introwertyczni jak trzeba potrafia znaleźć  wiec to już nawet nie jest wg mnie kwestia jakiegos stawania na rzęsach i cyrkach dla baby. Ale jak widać potrafia nawiązać jakaś relacje z człowiekiem. Ale czego sie spodziewać po profilu ktorego ulubiona forma terapii swojego incelyzmu jest chodzenie po forach i pisanie ze baby są zyebane. No nie wierze ze nagle na 2 dzień przestawi im sie wajcha i miło sobie zagadają do laski która im sie podoba 😃 jak ktos nie ma szacunku do kobiet to jaK ma ja zdobyć?

7 minut temu, draże korsarze napisał:

Z czym palnelam? Ze kasa incelowi nie pomoże? Moim zdaniem nie i tyle. Może teraz to jeszcze im sie otwiera rynek azjatycki i tam faktycznie może znajda szczęście ale still - musza zmienić kontynent bo wciąż nie są hot dla nikogo mimo tej kasy. A azjaty bez kasy również nie wyrwie bo one maja skonkretyzowane wymagania akurat pod tym względem wiec tam ewentualnie może profil incel + kasa sie spełnić 

bogaty brzydki i stary to nie incel! Nie kazdy brzydki i stary to incel 😀

Oczywiście zależy ile tej kasy ale jak dużo to wiadomo że może. Nie ma znaczenia że nieśmiały , chyba że zamknie się w piwnicy na stałe to wtedy tak. Ale taki bogacz nie musi wiele robić bo baba łasa na kasę sama się znajdzie.

Czemu ja muszę pisać takie oczywistości? A tak, kafe. :classic_rolleyes:

I ty już nie udawaj takiej wybrednej bo jak cię libedzik oczarował to facet nie musi mieć ani wyglądu, ani kasy a może być wręcz irytujący  a i tak ma szanse na hotke. Także udawanie wyniosłej laski która skreśla facetów ci nie wychodzi bejbe 😏

Romantycznie jakby.

Jak byłem z niom to myśleli że to moja żona a on jak ta pízda ściany podpieral leb w ziemie itd

Przecież śmietanka incelska tego forum porozumiewa sie z płcią przeciwna na zasadzie wyzwisk od babć qrev jakichś wymysłów itd. No sorry ale jak sie nie potrafi na forum nawet 5 min normalnie porozmawiać to ja sukcesu w wielkim podrywie nie wróżę.

1 minutę temu, big buu napisał:

Oczywiście zależy ile tej kasy ale jak dużo to wiadomo że może. Nie ma znaczenia że nieśmiały , chyba że zamknie się w piwnicy na stałe to wtedy tak. Ale taki bogacz nie musi wiele robić bo baba łasa na kasę sama się znajdzie.

I ty już nie udawaj takiej wybrednej bo jak cię libedzik oczarował to facet nie musi mieć ani wyglądu, ani kasy a może być wręcz irytujący  a i tak ma szanse na hotke. Także udawanie wyniosłej laski która skreśla facetów ci nie wychodzi bejbe 😏

Nieśmiały nie jest z automatu incelem 

a gdzie ja udaje wybredna? Wg mnie 90proc kobiet potwierdzi to co mowie nie wiem co ja mam do tego ale skoro pytasz to tak, nie chciałabym incela nawet z kasa, po co mi?

4 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał:

. A jednak rznie jom w pízde co wieczór

No wiesz sknerusie MakKwaczu czego krejzolce brakuje 🤭 

5 minut temu, draże korsarze napisał:

Nawet nieśmiali i introwertyczni jak trzeba potrafia znaleźć  wiec to już nawet nie jest wg mnie kwestia jakiegos stawania na rzęsach i cyrkach dla baby. Ale jak widać potrafia nawiązać jakaś relacje z człowiekiem. Ale czego sie spodziewać po profilu ktorego ulubiona forma terapii swojego incelyzmu jest chodzenie po forach i pisanie ze baby są zyebane. No nie wierze ze nagle na 2 dzień przestawi im sie wajcha i miło sobie zagadają do laski która im sie podoba 😃 jak ktos nie ma szacunku do kobiet to jaK ma ja zdobyć?

no wlasnie albo wyludzacze czulosci nekajace baby w internatch majace zony i dziewczyny, bleee

Edytowano przez Kocopoł
  • Like 1

2 minuty temu, big buu napisał:

JAKBY BYŁA HOT TO NIGDY NIE POLECIAŁABY NA TAKIEGO LIBEDA

CHYBA SAM NIE WIERZYSZ W TO CO PISZESZ

• Haha 1

3 minuty temu, big buu napisał:

Wy knury męskie zawsze wymyślacie tysiące wymówek na własne zyebanie i wina obarczacie wymagające rzekomo kobiety. Pomijam już fakt że ci najbrzydsi mają jakiś skrzywiony obraz rzeczywistości i przekonanie że należy im się laska z 10 półki. A żeby być brzydkim jak dzejk derpienskiej i mieć takie laski to musisz już kasa sråc

Nawet hipotetycznie (nie wierze w taki scenariusz ale Ok) Co do tej baby która lasa na kasę jakos sie dowie o jego kasie i przyjdzie do jego piwnicy (prawie jak lezak case gdyby nie ten szczegol z kasa 😃) to serio uważasz ze to jest jakis związek? Czy jakis dziwny układ i ten incel sie nie zorientuje ze jest w wala robiony i poczuje wielkie szczęście? Watpie to jest to samo pytanie do tych co biorą te zony filipińskie - jakie to jest uczucie mieć babę która cie ‚kocha’ od 1 wejrzenia bo żywisz jej rodzine i masz kasę. Tak wiem zaraz wyjedziecie ze każda baba jest taka ale to nieprawda / nie zawsze jest to tak ewidentne ze to układ / nawet jak baby ze starszym mentalem patrza na kasę u faceta to wciąż jest to jednak mix tego ze jej to imponuje i jednak jakiegos realnego pociągu do danego faceta/ milosci. 

3 minuty temu, draże korsarze napisał:

a gdzie ja udaje wybredna? Wg mnie 90proc kobiet potwierdzi to co mowie nie wiem co ja mam do tego ale skoro pytasz to tak, nie chciałabym incela nawet z kasa, po co mi?

Też bym nie chciał na miejscu szmicy bo to wykolejence nierefolmowalni ja zawsze jakiś poziom seby czada jak zwac trzymalem pomimo it ale som straszne takie typy 

Po mnie to nawet nie dało by się poznać że jestem ze świata it

5 minut temu, draże korsarze napisał:

Wg mnie 90proc kobiet potwierdzi to co mowie

jemu nie chodzi o to czy Ty polecisz na kasę, tylko że zawsze się taka znajdzie

i chyba się zgodzimy wszyscy, że jedna taka co leci na kasę zawsze się znajdzie - i tyle takiemu wystarczy

Nieśmiały nie jest incelem ale bogaty już jest? Coś ci się pokręciło krejzol.  

I jeszcze raz proszę, ta libedowa 'pewność siebie' to jest co najwyżej szyderstwem i chamstwem internetowego trolla.  Prawdziwą pewność siebie można sprawdzić, lecz tylko poza siecią IRL 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się