Vaffanculina 20 Napisano 16 godzin temu (edytowany) ja tymczasem coś z Kijowa do Warszawy przewiozłem i wszyscy mają taki wąs, jest piękny Edytowano 16 godzin temu przez Vaffanculina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 16 godzin temu normalne tematy pokasowane a te cpunow czy innych oszolomow jak zwykle nie wiec chodzcie tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 16 godzin temu Ups jak przykro, temacik poleciał… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Ups jak przykro, temacik poleciał… taki mamy klimat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: taki mamy klimat @wakanka1 zawołaj moderacje6 to będziesz miał jeszcze lepszy klimat xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Vaffanculina napisał: @wakanka1 zawołaj moderacje6 to będziesz miał jeszcze lepszy klimat xD 12 a ty juz albo jeszcze na rauszu. nie wiem jak mozna w tym wieku tak sie stoczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koń zwalony 1 Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, konie na ambonie napisał: normalne tematy pokasowane a te cpunow czy innych oszolomow jak zwykle nie wiec chodzcie tutaj Achtung! Pisoskie adminy prześladują Libedzia i kasują mu ulubione tematy i wbijają szpilki - to nie admini, to wilki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 16 godzin temu 22 minuty temu, konie na ambonie napisał: normalne tematy pokasowane a te cpunow czy innych oszolomow jak zwykle nie wiec chodzcie tutaj Wejdz na wa bo przez tego p… konia zaraz sie pomylę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 15 godzin temu 21 minut temu, draże korsarze napisał: Wejdz na wa bo przez tego p… konia zaraz sie pomylę Niech ci jeszcze znaki dymne puści ...iszonie, żebys przypadkiem przy kliencie nie przeczytała wiadomości z kafe. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 15 godzin temu 16 minut temu, Vaffanculina napisał: Niech ci jeszcze znaki dymne puści ...iszonie, żebys przypadkiem przy kliencie nie przeczytała wiadomości z kafe. xD Ureguluj stosunek do matki a później wypowiadaj sie na forum. Cygański stalkerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Ureguluj stosunek do matki a później wypowiadaj sie na forum. Cygański stalkerze Do twojej matki czy libeda? Chyba już wszystko uregulowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, Vaffanculina napisał: Do twojej matki czy libeda? Chyba już wszystko uregulowane Do twojej. A zaraz potem tym odezwij sie do spadkobierców mentalnych marka kotanskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fool 1 Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, draże korsarze napisał: Do twojej. A zaraz potem tym odezwij sie do spadkobierców mentalnych marka kotanskiego To chyba obraza dla gościa od monaru. Kotoński to ten od braci samców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Fool napisał: To chyba obraza dla gościa od monaru. Kotoński to ten od braci samców. A co ma kotonski do kotanskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 14 godzin temu 17 minut temu, draże korsarze napisał: Do twojej. A zaraz potem tym odezwij sie do spadkobierców mentalnych marka kotanskiego A co niby z moją matką mam robić, pisz szybko bo jest w Ostrawie to zapytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 14 godzin temu 11 minut temu, Fool napisał: To chyba obraza dla gościa od monaru. Kotoński to ten od braci samców. A kto mowi o Kotonskim jakims? Kolejny czytający jednym okiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: A kto mowi o Kotonskim jakims? Kolejny czytający jednym okiem. O kim? Moim zdaniem to pora, żebyś zaczęła samodzielnie bez libed i jego rzekomo kolegi (xD) myśleć. ale zawsze możesz zapytać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na balkonie 2 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: A kto mowi o Kotonskim jakims? Kolejny czytający jednym okiem. Standard na cafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 14 godzin temu Kotonski to chhba goggle box przed telewizorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 14 godzin temu 19 minut temu, konie na balkonie napisał: Standard na cafe Standardem kafe raczej nie jest grożenie Michałem Brańskim twierdząc, że to twoj kolega Zaufaj mi pedale, moderatorka6 to jest osoba, ktorą możesz męczyć ale tylko do 432 bana xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Vaffanculina napisał: Standardem kafe raczej nie jest grożenie Michałem Brańskim twierdząc, że to twoj kolega Zaufaj mi pedale, moderatorka6 to jest osoba, ktorą możesz męczyć ale tylko do 432 bana xD Na pewno osoba? Bo to raczej ritardzica myślącą że pełni tu jakaś ważna funkcje za konsoleto kafe i wciska guziki jak kim w Korei. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Na pewno osoba? Bo to raczej ritardzica myślącą że pełni tu jakaś ważna funkcje za konsoleto kafe i wciska guziki jak kim w Korei. To pewnie jakis Klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 14 godzin temu Niespełniona milosc elokwentnego moona Klaudiusz który nie umie sklecić zdania złożonego bo mowi ze ‚nie warto’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Vaffanculina napisał: Standardem kafe raczej nie jest grożenie Michałem Brańskim twierdząc, że to twoj kolega Zaufaj mi pedale, moderatorka6 to jest osoba, ktorą możesz męczyć ale tylko do 432 bana xD gadasz z podszywem cpunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To pewnie jakis Klaudiusz Mun zachwycony bo on lubi ritardy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Mun zachwycony bo on lubi ritardy on nienawidzi bab to wina jego matki stad tak jedzie po nich. jednak nie masz gej radaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: on nienawidzi bab to wina jego matki stad tak jedzie po nich. jednak nie masz gej radaru No ty masz za to radar w chùi. Do wszystkiego. A mun to stary stopkarz oblech którego ritardzice z kafe rozpieściły wysyłaniem farfalun i dlatego teraz się panoszy jak owsik w dupje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na balkonie 2 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: gadasz z podszywem cpunie Coś taki nerwowy, pij melisę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 13 godzin temu 28 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: No ty masz za to radar w chùi. Do wszystkiego. A mun to stary stopkarz oblech którego ritardzice z kafe rozpieściły wysyłaniem farfalun i dlatego teraz się panoszy jak owsik w dupje ja pamietam co pisal o matce ze wolala gachow niz jego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach