Vaffanculina 20 Napisano 12 godzin temu (edytowany) WP mi odpisala na pewien temat xD Edytowano 12 godzin temu przez Vaffanculina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 12 godzin temu https://www.rp.pl/dane-osobowe/art43140711-pokaz-zonke-jest-doniesienie-do-prokuratury-ws-publikacji-zdjec-nagich-polek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 12 godzin temu Wp to lewactwo. Wtydzilbys się tam pisac.kafe się nie liczy bo to odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 12 godzin temu I przysięgam, że jeżeli jeszcze raz ten ... libed odpali się o rajtuze, to ktoś go skasuje, a potem paryż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Wp to lewactwo. Wtydzilbys się tam pisac.kafe się nie liczy bo to odbyt Ale nasze lewactwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Vaffanculina napisał: I przysięgam, że jeżeli jeszcze raz ten ... libed odpali się o rajtuze, to ktoś go skasuje, a potem paryż Przypominasz mi bachora w piaskownicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Przypominasz mi bachora w piaskownicy. A moderacja WP przypomina mi chuliganów Wisły wrzucających w 2016 roku "człowieka" do śmietnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Vaffanculina napisał: I przysięgam, że jeżeli jeszcze raz ten ... libed odpali się o rajtuze, to ktoś go skasuje, a potem paryż To se kasuj tym seicento wyyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: To se kasuj tym seicento wyyebane Niczego nie kasuje, od tego jest moderacja (zaraz przyjda) poza tym ...oliłaś sprawę bo mogłaś se pojeździć 200sx xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 236 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Wp to lewactwo. Wtydzilbys się tam pisac.kafe się nie liczy bo to odbyt Ale przynajmniej rujnują Tuska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ale przynajmniej rujnują Tuska. Jestem na odwyku i czytam książki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 236 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Jestem na odwyku i czytam książki tak Harlekiny i sagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Harlekiny i sagi. W życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 20 Napisano 10 godzin temu Caryca piękna blondyna podobno i akurat baba o drugiej babie by nie kłamała won, bo moderacja przyszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Vaffanculina napisał: Caryca piękna blondyna podobno i akurat baba o drugiej babie by nie kłamała won, bo moderacja przyszła I dobra ciepła matka która nie odeszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach