Spaghetti .... 182 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Muzyczny Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 6 godzin temu Och, Makaronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 182 Napisano 6 godzin temu Cześć Minnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 5 godzin temu Och…ileż łez kiedyś przy tym wylałam…. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 182 Napisano 5 godzin temu Znam z czasów młodości Rozynka, ale dziś wolę ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 5 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 182 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... Kraków się ''kłania'' klimatem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: ... Kraków się ''kłania'' klimatem ... Fajnie pojechać tam i zwiedzać rowerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 182 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, Onaaaa napisał: Fajnie pojechać tam i zwiedzać rowerem. Rowerem tam nie jeżdziłem, ale wiem, że najgorsze było Podgórze. Muza to co innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1094 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 17 minut temu, Spaghetti .... napisał: Rowerem tam nie jeżdziłem, ale wiem, że najgorsze było Podgórze. Muza to co innego Coś pozytywnego. Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 182 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Coś pozytywnego. Masz rację. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach