Huldra 21 Napisano 3 godziny temu Czytałam o 7 rano tamten temat (to bylo do przewidzenia, że nie przetrwa). Nie mam słów komentarza na wnioski, które mi się nasuwały podczas lektury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 298 Napisano 3 godziny temu Do końca przeczytałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 22 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Huldra napisał: Czytałam o 7 rano tamten temat (to bylo do przewidzenia, że nie przetrwa). Nie mam słów komentarza na wnioski, które mi się nasuwały podczas lektury. A co się działo o 7-mej rano znów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 322 Napisano 3 godziny temu Proszę o streszczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 22 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Tutaj by być na bieżąco, to trzeba wziąć urlop na dwa tygodnie w robocie i siedzieć po nocach... Inaczej najlepsze akcje mijają haha Edytowano 3 godziny temu przez RC_+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 298 Napisano 3 godziny temu Gratuluje wszystkim którzy dotrwali do konca w czytaniu, bo nawet ja wszystkiego nie czytalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 122 Napisano 3 godziny temu Cała noc nawalaliście słodziaki widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 322 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, RC_+ napisał: Tutaj by być na bieżąco, to trzeba wziąć urlop na dwa tygodnie w robocie i siedzieć po nocach... Inaczej najlepsze akcje mijają haha Mi Ewa opowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 10 Napisano 3 godziny temu Warsaw shore Elcia edition Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 298 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, draże korsarze napisał: Cała noc nawalaliście słodziaki widze Nie całą, ja do 4:50. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 943 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie całą, ja do 4:50. ostatnio jak czytałem to była zazdrosna rozkręciło się tam wiele więcej do tej 4:50? Edytowano 3 godziny temu przez WychodzeNaChwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 2 Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Trochę się to czytało jakbyście mieli po 14 lat. Jakbyście nie mieli matury... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 2 godziny temu Jeszcze raz będziesz wypisywać bzdury, że ja się do ciebie przyczepiłem po jakiejś fotce w ...ence. To dopiero będziesz miała disco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 298 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ostatnio jak czytałem to była zazdrosna rozkręciło się tam wiele więcej do tej 4:50? No raczej nie, mniej więcej cały czas to szło w tym samym kierunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 298 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jeszcze raz będziesz wypisywać bzdury, że ja się do ciebie przyczepiłem po jakiejś fotce w ...ence. To dopiero będziesz miała disco Robię kontynuacje twojego tematu ponieważ został usunięty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Robię kontynuacje twojego tematu ponieważ został usunięty. I w jakim celu? Atencji ci brakuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: I w jakim celu? Atencji ci brakuje? Jest popyt to jest podaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 943 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: I w jakim celu? Atencji ci brakuje? jak sądzisz, ze robi to dla atencji to właśnie jej tę atencje dajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 122 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Jest popyt to jest podaż Irytujące są te twoje podszywy puchacz a nie zabawne. Mam nadzieje przeczytac post carycy a nie twoj. Get a life może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 943 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: No raczej nie, mniej więcej cały czas to szło w tym samym kierunku. podsumowując: - malowany zazdrosny o Bułgara, który jest Polakiem - zazdrosna o tego samego gościa bo myśli, że to pan trzyliterowy - Le Jacques uważa, że najlepsza opcja to Malowany bierze , a on bierze Ciebie i tak w kółko do świtu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 298 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: I w jakim celu? Atencji ci brakuje? A ty w jakim celu zalozyles te wszystkie tematy jeżeli wyjaśnilismy sobie wszytko na priv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Irytujące są te twoje podszywy puchacz a nie zabawne. Mam nadzieje przeczytac post carycy a nie twoj. Get a life może Czemu atakujesz mnie za swoje gapiostwo - mam nick ewidentnie inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A ty w jakim celu zalozyles te wszystkie tematy jeżeli wyjaśnilismy sobie wszytko na priv? Wczoraj pisałaś, żeby nie zakładał durnych tematów, a dziś druga część robisz? Szkoda czasu na Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 298 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: podsumowując: - malowany zazdrosny o Bułgara, który jest Polakiem - zazdrosna o tego samego gościa bo myśli, że to pan trzyliterowy - Le Jacques uważa, że najlepsza opcja to Malowany bierze , a on bierze Ciebie i tak w kółko do świtu No ciepło ciepło ale jeszcze trochę inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 298 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Malowany napisał: Wczoraj pisałaś, żeby nie zakładał durnych tematów, a dziś druga część robisz? Szkoda czasu na Ciebie. Tak robię bo pomyślałam czemu mam byc gorsza? Tez mogę zakładać tematy. No szkoda czasu wiem, więc go lepiej spożytkuj Edytowano 2 godziny temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 122 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Czemu atakujesz mnie za swoje gapiostwo - mam nick ewidentnie inny. Nie jesteś zabawny tylko nudny i irytujacy. Zaloguj sie na flagowca typu psi patrol itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Nie jesteś zabawny tylko nudny i irytujacy. Zaloguj sie na flagowca typu psi patrol itd. Bo ty masz taki kaprys? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 943 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, xDxDxDxD napisał: No ciepło ciepło ale jeszcze trochę inaczej. a można prosić o jakieś 'w poprzednim odcinku'? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Jest popyt to jest podaż Tylko rano pisała czego wy ode mnie jeszcze chcecie wypie.... A teraz druga część jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach