Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
jmin jack

kto jest wiekszy przegryw ja czy lezak

Polecane posty

2 minuty temu, jmin jack napisał:

Nie ogladam nawed tego takie rzeczy to mnie krecily ostatnio w technikum , wyroslem z tego jusz

Fajne emuluje dobrze aż do wii/ps2/ngc

1 minutę temu, jmin jack napisał:

Na gogu nie masz najnowszych gier

Najnowsze mam na ps5 i xsx z 85" lub 120" 16:9 rzutnik 1080i ale na płytach to mogę kupić przejść sprzedać 

Katastrofa dać 250 za obrazek jpg który przepada w sensie nigdy nie odzysjasz nawet 50zl z tego

Trochę szkoda tej pracy na takie rzeczy według mnie już lepiej sobie zjeść ciacho 

Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał:

Atx mam 4szt w sypialni 

No jeszcze obudowę i 5 środków części retro ale to dopiero gromadze do komody

Ja takie rzeczy sprzedawalem od razu tylko cos modernizowalem to wystawialem jak naj taniej zeby sie pozbyc bo do smieci szkoda bylo wyrzucic. Raz kupilem procka nowego i dostalem stockowe chlodzenie to sie pytam typa na olx czy da 50 zl za chlodzenie jak mu stary cpu sprzedawalem a on mowi ze tego mi nikt nie kupi ale jak chcem to moge mu dac za darmo xd

To mu dalem xd ale dlatego ze cos tam pisalismy i on do mnie ze skalpuje procki i je podkrenca to dalem mu bo widac pasjonat a ja szanuje takich xD

2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Najnowsze mam na ps5 i xsx z 85" lub 120" 16:9 rzutnik 1080i ale na płytach to mogę kupić przejść sprzedać 

Jak masz przerobione ps5?

Ja kupuje tylko fizyczne rzeczy rtv meble tekstylia tak samo samicy tylko bym dał w rzeczywistości jak by był sex bo nawet bez to bez sensu płacić za niom

Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał:

Katastrofa dać 250 za obrazek jpg który przepada w sensie nigdy nie odzysjasz nawet 50zl z tego

Trochę szkoda tej pracy na takie rzeczy według mnie już lepiej sobie zjeść ciacho 

Mi to nie robi bywa ze wydam na gre 250 zl pogram godzine i zapominam o niej na 2 lata, po 2 latach pogram 2 godz i zapominam znowu

Jak masz przerobione ps5?

Nie mam mam oryginalne płyty ale nie kupuje na premierę najwięcej dałem 169 za tekkena 8

1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Ja kupuje tylko fizyczne rzeczy rtv meble tekstylia tak samo samicy tylko bym dał w rzeczywistości jak by był sex bo nawet bez to bez sensu płacić za niom

Ale u divy nie byles nigdy?

Przed chwilą, jmin jack napisał:

Mi to nie robi bywa ze wydam na gre 250 zl pogram godzine i zapominam o niej na 2 lata, po 2 latach pogram 2 godz i zapominam znowu

Ja potrafiłem 10 gier zamówić w folii i żadnej nie odpalic teraz mam co sprzedawać 

Gdybym cyfrowe bylbym w dopie 

5 minut temu, jmin jack napisał:

Ja takie rzeczy sprzedawalem od razu tylko cos modernizowalem to wystawialem jak naj taniej zeby sie pozbyc bo do smieci szkoda bylo wyrzucic. Raz kupilem procka nowego i dostalem stockowe chlodzenie to sie pytam typa na olx czy da 50 zl za chlodzenie jak mu stary cpu sprzedawalem a on mowi ze tego mi nikt nie kupi ale jak chcem to moge mu dac za darmo xd

To mu dalem xd ale dlatego ze cos tam pisalismy i on do mnie ze skalpuje procki i je podkrenca to dalem mu bo widac pasjonat a ja szanuje takich xD

Ja teraz będę robił hobby z tego sobie podlubac wgrac 98se itd 

9 minut temu, jmin jack napisał:

Myślę że wpadles w marazm i to źle że twoja praca do niczego ciebie nie prowadzi trzeba się ogarnąć 

Bylem sie odlac stoje w takim miejscu ze nie moge tu trzody robic odlac sie pod kolem musialem przejsc sie kawalek pod krzaki hehs

9 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Ja potrafiłem 10 gier zamówić w folii i żadnej nie odpalic teraz mam co sprzedawać 

Gdybym cyfrowe bylbym w dopie 

To sie nazywa zakupomania

8 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał:

No ale nie zapłaciłbym za pisanie tu argen ma rację 

No widzisz tym sie roznimy ja osiagnolem juz ten level wyzej, ty nawed tam nie byles

No widzisz tym sie roznimy ja osiagnolem juz ten level wyzej, ty nawed tam nie byles

Ja mam w piątki za free nie muszę chodzić płacić za to 

6 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Da się jak kupisz niskie fw ale ja stremuje na rzutnik lub do małego pokoju też 

Mitomanisz bo ps5 nie da sie przerobic, tak samo jk mitomanisz ze masz czata za free, rym cym cie wyjasnil juz, on sie zna na komputerach

Mitomanisz bo ps5 nie da sie przerobic, tak samo jk mitomanisz ze masz czata za free, rym cym cie wyjasnil juz, on sie zna na komputerach

H

4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Myślę że wpadles w marazm i to źle że twoja praca do niczego ciebie nie prowadzi trzeba się ogarnąć 

Zaraz mnie doprowadzi ze przestane pic uderze w silke, wyprowadze sie od starych i kto wie moze dziewczune sobie znajde ?

Przed chwilą, jmin jack napisał:

Zaraz mnie doprowadzi ze przestane pic uderze w silke, wyprowadze sie od starych i kto wie moze dziewczune sobie znajde ?

Też myślę o powrocie do ćwiczeń 

2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Ja mam w piątki za free nie muszę chodzić płacić za to 

Mitomanisz, to zrob z nia zdjecie i tu wrzuc to uwierze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się