murb 337 Napisano 2 godziny temu Focha robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 2 godziny temu U was tez to widać na youtube? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 2 godziny temu hahaha, libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tеstosteron 1 Napisano 1 godzinę temu Dziadostwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 267 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, murb napisał: Focha robię. To przez ten ból głowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 318 Napisano 1 godzinę temu Focha na forum ? To zawsze mniej problemów jak mniej homo sapiens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: To przez ten ból głowy? Przez kasowanie tematów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Focha na forum ? To zawsze mniej problemów jak mniej homo sapiens. A dlaczego nie? Myślisz, że stado gęsi nie ma problemów, że to domena ludzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 318 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Przez kasowanie tematów. Mnie też kasowali i to przez dekadę albo lepiej i co ja mam powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 318 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: A dlaczego nie? Myślisz, że stado gęsi nie ma problemów, że to domena ludzi? Homo sapiens też gęsiego chodzą więc jakieś podobieństwo może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 42 minuty temu 44 minuty temu, Get Out napisał: Mnie też kasowali i to przez dekadę albo lepiej i co ja mam powiedzieć. Focha strzel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 318 Napisano 36 minut temu 4 minuty temu, murb napisał: Focha strzel. To może być karkołomne , bo twórcy nie wyposażyli mnie w uczucia wyższe. Mogę tylko grać jakąś rolę i udawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach