murb 338 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dałabyś radę wystarczy tak jak pałka walisz w kotlety to walić w mężczyzn Nie widzę siebie w takim działaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 17 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: To nakłanianie do donosicielstwa. Ja to widzę inaczej, to zwykła prośba o donosicielstwo, żadne nakłanianie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, oubli napisał: No nie wiem. Długowieczność to nie jest znowu coś takiego trudnego do wymyślenia. No nie tak łatwo bo ludzie chorują to i umierają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja mam takie Wiem dlatego daje się wodzić za nos 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie widzę siebie w takim działaniu. Czyli spokojna jesteś to jeszcze lepiej. Będziesz atakować we śnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No nie tak łatwo bo ludzie chorują to i umierają Musieli by odwrócić proces starzenia i starsi stawali by się coraz młodsi , albo klonować ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Musieli by odwrócić proces starzenia i starsi stawali by się coraz młodsi , albo klonować ludzi. Chciałbyś żyć caly czas i nigdy nie umrzeć był kiedyś taki film że gość sie nie starzał i to nie było fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 17 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Mogę ale co ja za to będę mieć? Mogłabym Ci tę listę udostępnić, do celów prywatnych. Forumowego szantażu, spisków, mataczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 385 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Pieprz na moim balkonie będzie dla nich zaskoczeniem. Może wpadną w przerażenie i podejmą decyzję, że nigdy do mnie nie przyfruną. W jakim sensie rozsypanie ziaren pieprzu na balkonie ma odstraszać gołębie? Wyglada na równie skuteczny pomysł, co wystawienie tabliczki 'prosimy nie przylatywac oraz nie ... w locie nad naszym balkonem'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, oubli napisał: Ja to widzę inaczej, to zwykła prośba o donosicielstwo, żadne nakłanianie. Rzeczywiście nie wywierasz presji. Edytowano 7 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 265 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, murb napisał: Pieprz na moim balkonie będzie dla nich zaskoczeniem. Może wpadną w przerażenie i podejmą decyzję, że nigdy do mnie nie przyfruną. Dla mnie to jeszcze większe zaskoczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 17 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: No nie tak łatwo bo ludzie chorują to i umierają Nawet jak nie chorują, to umierają. Ludzie już tak mają. I dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: W jakim sensie rozsypanie ziaren pieprzu na balkonie ma odstraszać gołębie? Wyglada na równie skuteczny pomysł, co wystawienie tabliczki 'prosimy nie przylatywac oraz nie ... w locie nad naszym balkonem'. Nie wiem jak pieprz ma odstraszać gołębie. Wczoraj ta metoda była rekomendowana jako skuteczny sposób na piękne zbycie się ich z balkonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 265 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, salix napisał: W jakim sensie rozsypanie ziaren pieprzu na balkonie ma odstraszać gołębie? Wyglada na równie skuteczny pomysł, co wystawienie tabliczki 'prosimy nie przylatywac oraz nie ... w locie nad naszym balkonem'. Mielony pieprz, który się wzbija i drażni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 17 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, murb napisał: Pieprz na moim balkonie będzie dla nich zaskoczeniem. Może wpadną w przerażenie i podejmą decyzję, że nigdy do mnie nie przyfruną. Albo podejmą decyzję, że już zawsze będą przylatywały do Ciebie na pieprz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Dla mnie to jeszcze większe zaskoczenie Ale to nie Ty masz być zaskoczona tylko gołębie. I falstart popełniony został bo pieprzu nie rozsypałam. Edytowano 7 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Chciałbyś żyć caly czas i nigdy nie umrzeć był kiedyś taki film że gość sie nie starzał i to nie było fajne. Bycie nieśmiertelnym byłoby nudne i chyba że jakaś hibernacja po której obudzić się za sto lat byłoby ciekawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, oubli napisał: Albo podejmą decyzję, że już zawsze będą przylatywały do Ciebie na pieprz. Jestem lekko skołowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Bycie nieśmiertelnym byłoby nudne i chyba że jakaś hibernacja po której obudzić się za sto lat byłoby ciekawsze. Przypomnij miałam sobie jeszcze jak kiedyś wstawiałeś buty sportowe, które kupiłeś albo miałeś kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, oubli napisał: Mogłabym Ci tę listę udostępnić, do celów prywatnych. Forumowego szantażu, spisków, mataczenia. Raczej ja sie do tego nie nadaję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Bycie nieśmiertelnym byłoby nudne i chyba że jakaś hibernacja po której obudzić się za sto lat byłoby ciekawsze. Byś się nie odnalazł w nowym świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Get Out napisał: Bycie nieśmiertelnym byłoby nudne i chyba że jakaś hibernacja po której obudzić się za sto lat byłoby ciekawsze. Niby tak ale jakbyś miał dzieci to widziałbyś jak dorastają itp. Może to byłoby ciekawe i jak zmienia sie twoje miejsce zamieszkania Edytowano 7 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 17 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Jestem lekko skołowana. Przez obcowanie z gołębiami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Przypomnij miałam sobie jeszcze jak kiedyś wstawiałeś buty sportowe, które kupiłeś albo miałeś kupić. Już drugie kupiłem tylko innej firmy bardziej wygodne i mocniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 17 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Raczej ja sie do tego nie nadaję. No to bym Ci nie dała i byłybyśmy kwita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 254 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: Skrzydłami zdmuchną ten pieprz i od spalin samochodowych to one czucia wcale nie mają . Próbowałeś tej metody? Bo ja tak. Działa. W walce z golebiami ważna jest systematyczność i czysty balkon. Jeśli mamy taką możliwość, to trzeba je przeganiać/odstraszyć. Co to ich węchu, to poczytaj sam jak ważną rolę odgrywa. Dla nich to taki gołębi nawigator. Jak myślisz? Jakim sposobem pocztowe wracają do hodowcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Byś się nie odnalazł w nowym świecie. Na początku dezorientacja , ale ja się szybko klimatyzuje w nowym otoczeniu i improwizował bym jakbym czegoś nie czaił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 17 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Niby tak ale jakbyś miał dzieci to widziałbyś jak dorastają itp. Może to byłoby ciekawe i jak zmienia sie twoje miejsce zamieszkania I tak w nieskończoność? Aż do obłędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, oubli napisał: I tak w nieskończoność? Aż do obłędu. Tak aż wszyscy umrą a ty będziesz dalej tkwić na świecie. Fajnie co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Próbowałeś tej metody? Bo ja tak. Działa. W walce z golebiami ważna jest systematyczność i czysty balkon. Jeśli mamy taką możliwość, to trzeba je przeganiać/odstraszyć. Co to ich węchu, to poczytaj sam jak ważną rolę odgrywa. Dla nich to taki gołębi nawigator. Jak myślisz? Jakim sposobem pocztowe wracają do hodowcy? Dziadek miał gołębie i tylko niehumanitarne metody zdają egzamin. Ja tego nie widzę, bo to zbyt proste byłoby i już lepiej może niech puszcza im nagranie odgłosu jastrzębia. A najlepszy to byłby kot na gołębie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach