bardziej zly zajonczek 0 Napisano 6 godzin temu lalala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Wiem. Taki rudy gej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: listonosz recydywista Zenek pereszczako Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 0dbytBabkiBożej napisał: Karol gizinski No to on jest podobny do tego rudego z tik toka jakiegos Michała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 336 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: No wlqsnie temu mi sie kojarzy z jakims ekscentrycznym szpakiem a widziałaś tych gamoni? Beni cos tylko wrzucal, Już nie pamiętam czy na kowbo czy tu ale to jest top secret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Beni cos tylko wrzucal, Już nie pamiętam czy na kowbo czy tu ale to jest top secret. A agent? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 6 godzin temu Nie wierze ze im sie udało zerwać z nałogiem tak łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, draże korsarze napisał: To była ulubienica benka i żaby ta tilda. Może zaba to tez gej zaba monika to chuop ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A agent? Dùpe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 6 godzin temu Wogle byłam teraz nad morzem i tego samego dnia zaginął jakis koleś w sumie blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, bardziej zly zajonczek napisał: zaba monika to chuop ? Tak. Nasz najlepszy kumpel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Wogle byłam teraz nad morzem i tego samego dnia zaginął jakis koleś w sumie blisko A ja se wczoraj uświadomiłam że moje 2 koleżanki przeżyły tragedie o których było głośno na cały kraj i to jest kripi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 336 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: A agent? Agent nie, on kiedyś tylko wrzucił zdjecie z neta jakiegoś artysty i powiedział że jest bardzo podobny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu W sumie to 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 0dbytBabkiBożej napisał: A ja se wczoraj uświadomiłam że moje 2 koleżanki przeżyły tragedie o których było głośno na cały kraj i to jest kripi O kurde. Ale związane z zaginięciami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 6 godzin temu karol z klanu, rudy w rudym plaszczu, tik toker alkoholik androgyniczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: O kurde. Ale związane z zaginięciami? Nie znam nikogo kto zaginął. Znam kogoś kto znał typa który zaginął a potem go chyba znaleźli w rzece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 6 godzin temu Widziałam na drzewie ogłoszenia ze zaginął ten koleś ale nie miałam świadomości ze dosłownie w tym samym czasie i po 2 dniach już wisiały ogłoszenia. Dosłownie koleś szedł w okolicy naszego noclegu i rozminęliśmy sie o dosłownie 30 min. Super kripi to jest ze jedni do domu wrócili a inny nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 6 godzin temu rafalala land, kuurva fi , hę ? karl z klanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 6 godzin temu Dzisiaj rano zaczęły mnie atakować posty o nim na fb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 201 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, Onaaaa napisał: Nie kluski z rosołem tylko czesc czołem pytasz skąd się wziołem. Ide sie bic do nich Ja nie wesoły Romek tylko osiłek, ale obawiam się, że tyle naraz nie udżwignę Prosże bardzo idż poparzę na trybunach Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, draże korsarze napisał: listonosz recydywista seryjny gvvauciciel, listonosz androgyniczny albinos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Najciekawsze podkasty zawsze są o zaginięciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Jedna moja znajoma zawsze mi się kojarzyła z trupem. Miała twarz zwłok w rozkładzie dla mnie zawsze. No i została zamordowana. Takie tam huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Zawsze wyczuwam śmierć więc lepiej uwazajta knury opasłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Dzisiaj rano zaczęły mnie atakować posty o nim na fb mnie atakowal komar, komarzysko speedalone, androgyniczne hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 0dbytBabkiBożej napisał: Najciekawsze podkasty zawsze są o zaginięciach. No bo nie wiadomo co sie stało to jest zawsze bardziej creepy I miliard scenariuszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 6 godzin temu komu soczek z ciipci wysiorbac ? hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 336 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, 0dbytBabkiBożej napisał: Najciekawsze podkasty zawsze są o zaginięciach. A ja ostatnio sluchałam jakiś kryminalny w którym przybrana córka 17letnia zadżgała przybraną matkę, 178 raz wbiła jej nóż bo zakochała się w przybranym ojcu. Edytowano 6 godzin temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 6 godzin temu Ale ten park Reagana jest totalnie creepy nic dzinwego ze tam sie dzieją rzeczy. Wleźć tam w nocy to dziękuje do widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach