0dbytBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: No bo nie wiadomo co sie stało to jest zawsze bardziej creepy I miliard scenariuszy Lubje serię puste domy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Puste domy rodzina babki bożej zaginiony wnuk fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBabkiBożej napisał: Lubje serię puste domy To nie znam. Znam Justynę Mazur, te Olgę jakaś tam i kryminatorium ale jego nie bardzo Lubie bo brzmi jak syntezator mowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu panska skurka lezaka, juz 1 w sklepach pod smentarzem tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1129 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ja nie wesoły Romek tylko osiłek, ale obawiam się, że tyle naraz nie udżwignę Prosże bardzo idż poparzę na trybunach Dobrze że nie Radek który powstał przez przypadek Nie no nie ma głównej przeciwniczki wiec walka odpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A ja ostatnio sluchałam jakiś kryminalny w którym przybrana córka 17letnia zadżała przybraną matkę, 178 raz wbiła jej nóż bo zakochała się w przybranym ojcu. Prawie jak w rakowiskach. Dom stał tanio. Ja bym kupila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu mam 13 cm w spoczynku, 14 w wzwodzie i 17,2 cm jak naciagne panska skurke z wodniakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBabkiBożej napisał: Prawie jak w rakowiskach. Dom stał tanio. Ja bym kupila. To z ta poetka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To nie znam. Znam Justynę Mazur, te Olgę jakaś tam i kryminatorium ale jego nie bardzo Lubie bo brzmi jak syntezator mowy No to Olgi właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu moj naplet ma wodoglowie a panska skurka ma wodniaka huh progres rzeczywistosci tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To z ta poetka? Yebniete bananowe dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBabkiBożej napisał: Yebniete bananowe dzieci No to jedna z bardziej niezrozumiałych dla mnie historii. Byłam na jej instagramie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: No to jedna z bardziej niezrozumiałych dla mnie historii. Byłam na jej instagramie Myślę że on teraz żałuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu radek powstal przez przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 336 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, bardziej zly zajonczek napisał: panska skurka lezaka, juz 1 w sklepach pod smentarzem tak Skladamy się żeby lezak wreszcie skosztował pańskiej skórki pierwszy raz w swym żywocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, bardziej zly zajonczek napisał: radek powstal przez przypadek Sikorski na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Skladamy się żeby lezak wreszcie skosztował pańskiej skórki pierwszy raz w swym żywocie? damy mu 3,50 zl na autobus a on to zdefrauduje na zel do pusi, nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu moze moja panska skurke opieerdolic, z wodniaka wode mi wyssac huh tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Juciub proponuje mi dziś seks analny a odbyt okiem lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu muj naplet ma wodoglowie a moja panska skurka wodniaka huh ktora chce mi wysiorbac wode z napleta? tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 3 godziny temu 0dbyt okiem lerzaka tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bardziej zly zajonczek napisał: muj naplet ma wodoglowie a moja panska skurka wodniaka huh ktora chce mi wysiorbac wode z napleta? tak A magda ma wodnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Żadnych nowych podkastow masakra nie zasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu knur opasly, wazacy 3 tony i jezdzacy dzwigiem na wysiegniku tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Te zaginięcia dzieci tez są straszne nie wiaodmo co sie z nimi dzieje czy ktos je porwał i sie wychowują gdzieś w innym kraju masakra to jest znalazłam kiedys dziwna stronę na fb o zaginionym dziecku jakos w latach 80 i matka sobie wkręciła ze ten jej syn to jakis amerykański żołnierz i pisali do niego a on ich zlewał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu magda ma wodniaka a wodniak ma magde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Te zaginięcia dzieci tez są straszne nie wiaodmo co sie z nimi dzieje czy ktos je porwał i sie wychowują gdzieś w innym kraju masakra to jest znalazłam kiedys dziwna stronę na fb o zaginionym dziecku jakos w latach 80 i matka sobie wkręciła ze ten jej syn to jakis amerykański żołnierz i pisali do niego a on ich zlewał Podobny był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Kripi ma też łysy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu Elcia mam pytanko, dziala Ci priv ? hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1129 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, bardziej zly zajonczek napisał: magda ma wodniaka a wodniak ma magde Wodogłowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach