Śliwka w Polonezie 495 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Słuchaj u mnie też tak nie chodzą ale bylam na wsi u kuzynki to są rejony nowego Sącza nazwę wsi nie podam tutaj ake tam tak chodzili. Nue wszyscy ale dość ich było choć lato było wtedy gorące Akurat tacy ludzie o jakich teraz piszesz to do banku sie prędzej wystroją niż pójdą z gola klatą. My tu cały czas nie mówimy o chodzeniu bez koszulki do gospodarstwa sąsiada, tylko o miejscach publicznych typu ten wspomniany bank. Nie wiem czy wyczuwasz różnicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Raz byłeś w banku bez koszulki czy wiecej? Do mnke nikt nigdy na priv z kobiet nie wbijał Raz byłem bo mnie zagrzali wydzwaniając abym kredyty brał i musiałem to wyjaśnić bo ja nie chcę aby dzwonili do mnie . Na realu zero afery z tego powodu tylko tutaj mają problem tutka i ten śliwkowo zwyrol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Słuchaj u mnie też tak nie chodzą ale bylam na wsi u kuzynki to są rejony nowego Sącza nazwę wsi nie podam tutaj ake tam tak chodzili. Nue wszyscy ale dość ich było choć lato było wtedy gorące Ale mylisz chodzenie po wsi czy jakims swoim terenie a wchodzeniem do instytucji typu bank sama stwierdziłaś ze jak zobaczyłaś takiego wiesnioka to patrzyłaś jak wryta tak ze ty już temat jeżyku temat odopowiednio skomentowałaś jak trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, draże korsarze napisał: No to wykrztuś w końcu gdzie tak łażą skoro nawet nad morzem nie Promyka pytaj. Ja nie jestem upoważniona do odpowiedzi na to pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Akurat tacy ludzie o jakich teraz piszesz to do banku sie prędzej wystroją niż pójdą z gola klatą. My tu cały czas nie mówimy o chodzeniu bez koszulki do gospodarstwa sąsiada, tylko o miejscach publicznych typu ten wspomniany bank. Nie wiem czy wyczuwasz różnicę. Wyczuwa bo pisala ze jak jej taki wbił do biura kredytowego to patrzyła cytuje jak wryta wiec wyczuwa wyczuwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Promyka pytaj. Ja nie jestem upoważniona do odpowiedzi na to pytanie Aa czyli w jukon tak chodzą bo promyk właśnie stamtad pochodzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Hahaha słodkie taka niby wspierająca ale delikatnie zawoalowane pytanko czy kolega jest kompletnym deklem czy tylko w 50proc pojawić sie musiało czyli jest jakis instynkt samozachowawczy jednak co matka to matka odetchnęłam z ulga Znowu sobie dopowiadasz tutko jak ci wygodnie żeby dodać sobie animuszu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Akurat tacy ludzie o jakich teraz piszesz to do banku sie prędzej wystroją niż pójdą z gola klatą. My tu cały czas nie mówimy o chodzeniu bez koszulki do gospodarstwa sąsiada, tylko o miejscach publicznych typu ten wspomniany bank. Nie wiem czy wyczuwasz różnicę. Ale masz z tym problem , a nie chcesz na realu mnie rozliczyć z tego co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Aa czyli w jukon tak chodzą bo promyk właśnie stamtad pochodzi Nie z Wawy pochodzę bo znam rozkład ulic z google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 42 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Aa czyli w jukon tak chodzą bo promyk właśnie stamtad pochodzi Mnie aż razi jakie pisze dyrdymaly ale nie mi oceniać nie ja bede z nim sypiac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Mnie aż razi jakie pisze dyrdymaly ale nie mi oceniać nie ja bede z nim sypiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 342 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Get Out napisał: Za światło też płaciłem kilka razy przelewem, bo obawiałem się opóźnień że strony poczty i co za tym idzie odcinki prądu. Widzisz to jednak pewnie bys dał radę za wszystko tak płacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Ale mylisz chodzenie po wsi czy jakims swoim terenie a wchodzeniem do instytucji typu bank sama stwierdziłaś ze jak zobaczyłaś takiego wiesnioka to patrzyłaś jak wryta tak ze ty już temat jeżyku temat odopowiednio skomentowałaś jak trzeba Ale tam był taki sklep większy i obok poczta i urząd Miasta też tak chodzili. Jakby dla nich to bylo normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: To nieźle musiałeś być spóźniony, tam chyba ze 3 miesiące trzeba nie płacić i olać kilka monitów. Sam jesteś spóźniony bo pleciesz bzdury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale tam był taki sklep większy i obok poczta i urząd Miasta też tak chodzili. Jakby dla nich to bylo normalne. Ale dla ciebie nie jest z tego co zrozumiałam i tyle mi wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Get Out napisał: Raz byłem bo mnie zagrzali wydzwaniając abym kredyty brał i musiałem to wyjaśnić bo ja nie chcę aby dzwonili do mnie . Na realu zero afery z tego powodu tylko tutaj mają problem tutka i ten śliwkowo zwyrol. No i byłeś i załatwiłeś i po co ten caly cyrk tutaj te rzeczy taj roztrząsają jakby sie kogoś udusiło alboo zabiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 495 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Sam jesteś spóźniony bo pleciesz bzdury. Skoro groziła ci odcinka to najlepiej wiesz, że tego nie robią za parę dni spóźnienia. Ty to jednak miałeś w życiu przygody Dobrej nocy Krejzi i Jeżyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Mnie aż razi jakie pisze dyrdymaly ale nie mi oceniać nie ja bede z nim sypiac Do kogo to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No i byłeś i załatwiłeś i po co ten caly cyrk tutaj te rzeczy taj roztrząsają jakby sie kogoś udusiło alboo zabiło. Ale to nie ja robię cyrk o bzdurę tylko tutka paryska i zwyrol śliwkowy jakby to miało im w czymś pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Ale dla ciebie nie jest z tego co zrozumiałam i tyle mi wystarczy Nie jest dla mnie bo u nas nikt tak nie chodzi. Poprostu wiem że sa miejsca gdzie to jest normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: No i byłeś i załatwiłeś i po co ten caly cyrk tutaj te rzeczy taj roztrząsają jakby sie kogoś udusiło alboo zabiło. Nie absolutnie to nie jest porównywalne ale lubimy mieć z niego bekę zwłaszcza jak nie czai nawet co jest nie tak w jego opowieściach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Skoro groziła ci odcinka to najlepiej wiesz, że tego nie robią za parę dni spóźnienia. Ty to jednak miałeś w życiu przygody Dobrej nocy Krejzi i Jeżyku. Ty miałeś lepsze bo aż ci syn nagle zmartwychwstał i oczywiście że odcinają za parę dni spóźnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Skoro groziła ci odcinka to najlepiej wiesz, że tego nie robią za parę dni spóźnienia. Ty to jednak miałeś w życiu przygody Dobrej nocy Krejzi i Jeżyku. Pewnie nie nadążył z wycinka katalizatorów wtedy dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie jest dla mnie bo u nas nikt tak nie chodzi. Poprostu wiem że sa miejsca gdzie to jest normalne To nigdzie nie jest normalne to zawsze jest oznaka braku kultury. Może w pewnych miejscach jest większe nagromadzenie buraków co nie oznacza ze burackie zachowanie przez to staje sie norma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Nie absolutnie to nie jest porównywalne ale lubimy mieć z niego bekę zwłaszcza jak nie czai nawet co jest nie tak w jego opowieściach Ale oprócz ciebie i zwyrola śliwkowego nikogo to nie interesuje więc gdzie ta beka i tłumy, bo raczej na siłę pompujesz aferę której nikt nie chce chwycić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 495 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ty miałeś lepsze bo aż ci syn nagle zmartwychwstał i oczywiście że odcinają za parę dni spóźnienia. Nie, tak samo jak nie odcinają po paru dniach gazu, telefonu ani kablówki. Zaczynasz lecieć w totalną mitomanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1135 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Skoro groziła ci odcinka to najlepiej wiesz, że tego nie robią za parę dni spóźnienia. Ty to jednak miałeś w życiu przygody Dobrej nocy Krejzi i Jeżyku. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nie, tak samo jak nie odcinają po paru dniach gazu, telefonu ani kablówki. Zaczynasz lecieć w totalną mitomanie. Właśnie odcinają jak nie płacisz i widać nie masz kontaktu z realiami zwyrolu zapiwniczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ale oprócz ciebie i zwyrola śliwkowego nikogo to nie interesuje więc gdzie ta beka i tłumy, bo raczej na siłę pompujesz aferę której nikt nie chce chwycić. Jak ci tak zależy, to też mogę wyśmiać twoją nagą klatę przy okienku bankowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Jak ci tak zależy, to też mogę wyśmiać twoją nagą klatę przy okienku bankowym. i do tego pewnie jakeis wyblakłe niebieskie więzienne tatuaże. Jeszcze kominiarki brakło do tego zestawu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: To nigdzie nie jest normalne to zawsze jest oznaka braku kultury. Może w pewnych miejscach jest większe nagromadzenie buraków co nie oznacza ze burackie zachowanie przez to staje sie norma Już widzę jak na realu próbujesz wyegzekwować te normy społeczne jak ci pasuje i lecisz karetką na ojom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach