murb 362 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Mam swoje sposoby. Szarlotka na ciepło z lodami. 🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Mam swoje sposoby. Szarlotka na ciepło z lodami. 🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: A kto mi zabroni. Nie pójdę do sklepu dla starych ludzi gdzie jakieś gazety kupują. Ale w empiku kupują tez młodzi ludzie. Naprawdę byłam i widziałam. Jest dużo zabawek nawet. Kupiliśmy takie akwarium z rybką zabawka co sama plywa tam. Chrześniak sie cieszył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Serio, w dobie płacenia rachunkow przelewem, blikiem w sekundę przed telewizorem ty latasz z rachunkami na pocztę? Czyli pogłoski o tym ze to jakis dziadek nie są takie przesadzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: No i co tam. Pralka wypierze. Zresztą zawsze możesz być w krótkich spodenkach ciemnych i mniej prania albo w ogóle weź bokserki tylko Nie ma mowy o tym . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 495 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: A kto mi zabroni. Nie pójdę do sklepu dla starych ludzi gdzie jakieś gazety kupują. Do empiku nie pójdziesz bo to sklep dla starych ludzi, ale na poczcie stoisz z rachunkami w kolejce samych 70 plus. No ale tak, nikt ci nie zabroni dziadkowego mentalu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No niby tak ale mężczyzna obłocony lepiej wyglada No bez przesady. Ta ławka pod blokiem nie jest jakoś specjalnie brudna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Do empiku nie pójdziesz bo to sklep dla starych ludzi, ale na poczcie stoisz z rachunkami w kolejce samych 70 plus. No ale tak, nikt ci nie zabroni dziadkowego mentalu Nie stoję bo kolejek nigdy nie ma. Płace? Płace więc nic nie można mi zarzucić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 495 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Czyli pogłoski o tym ze to jakis dziadek nie są takie przesadzone Tak bym nigdy akurat nie pomyślała, ale te płacenie papierowych rachunków w okienku tak by sugerowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Nie pójdę do sklepu dla starych ludzi gdzie jakieś gazety kupują. Oni mają sklep internetowy. Nie trzeba tam chodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 495 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nie stoję bo kolejek nigdy nie ma. Płace? Płace więc nic nie można mi zarzucić. Racja. Płacenie rachunków się chwali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale w empiku kupują tez młodzi ludzie. Naprawdę byłam i widziałam. Jest dużo zabawek nawet. Kupiliśmy takie akwarium z rybką zabawka co sama plywa tam. Chrześniak sie cieszył. Nie wątpię jakby, ale nic tam nie ma co mógłbym kupić więc bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Do empiku nie pójdziesz bo to sklep dla starych ludzi, ale na poczcie stoisz z rachunkami w kolejce samych 70 plus. No ale tak, nikt ci nie zabroni dziadkowego mentalu Empik ma najwiekszą ofertę muzyki oraz ksiązek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 156 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ale w empiku kupują tez młodzi ludzie. Naprawdę byłam i widziałam. Jest dużo zabawek nawet. Kupiliśmy takie akwarium z rybką zabawka co sama plywa tam. Chrześniak sie cieszył. Zycze powodzenia w odkrywaniu rzeczywistości przed promyczkiem chodzącym na pocztę odebrać pensje i nie wiedzącemu w 2025 roku jak wyglada Empik. No coz w takich okolicznościach przestaje dziwić jak zadziwia go fakt ze ktos leciał samolotem na wakacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Racja. Płacenie rachunków się chwali. Myślę że więcej jest uczciwych jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Zycze powodzenia w odkrywaniu rzeczywistości przed promyczkiem chodzącym na pocztę odebrać pensje i nie wiedzącemu w 2025 roku jak wyglada Empik. No coz w takich okolicznościach przestaje dziwić jak zadziwia go fakt ze ktos leciał samolotem na wakacje A kto pisał o pensji tumanie bez szkoły, bo już zmyślasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 342 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Szarlotka na ciepło z lodami. 🥰🥰 Na ciepło niekoniecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 495 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Empik ma najwiekszą ofertę muzyki oraz ksiązek Nie. Amazon ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nie. Amazon ma. Amazon to sklep internetowy, Empik to sklep stacjonarny, idziesz i patrzysz. Oprucz tego można kupić tam bilety na koncerty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, murb napisał: Szarlotka na ciepło z lodami. 🥰🥰 Tragedia kto to zje dobrowolnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 342 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Tragedia kto to zje dobrowolnie. Nie pasuje mi coś szarlotka do lodów. Poza tym nie miałam takich metod na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Tragedia kto to zje dobrowolnie. Ja zrobię to z wielką ochotą. Jeśli w jabłkach będzie cynamon to z mniejszą ale też zjem bez bicia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie pasuje mi coś szarlotka do lodów. Poza tym nie miałam takich metod na myśli. Szarlotka na ciepło z lodami to klasyka klasyków. Lepszy jest tylko sernik na ciepło z polewą malinową. 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 495 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Amazon to sklep internetowy, Empik to sklep stacjonarny, idziesz i patrzysz. Oprucz tego można kupić tam bilety na koncerty Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Ja zrobię to z wielką ochotą. Jeśli w jabłkach będzie cynamon to z mniejszą ale też zjem bez bicia. A widzisz Ciebie dziwi że ja nie chcę żadnych gazet , a mnie teraz Twoje menu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Szarlotka na ciepło z lodami to klasyka klasyków. Lepszy jest tylko sernik na ciepło z polewą malinową. 🥰 Sernik też na ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 362 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: A widzisz Ciebie dziwi że ja nie chcę żadnych gazet , a mnie teraz Twoje menu. Mnie nie dziwi, że nie chcesz gazet. Sama też nie kupuję papierowych. Książek papierowych też nie kupuję. Wszystko wersji elektronicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 386 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Get Out napisał: Za dużo piеltolenia z tym i codziennie jeść ciasto źle by się to skończyło. Akurat skyrnik to nie jest ciasto w klasycznym rozumieniu, tylko fit wersja sernika więc raczej się tym nie utuczysz. Skyr ma dość wysoką zawartość białka, więc ewentualnie tylko wzbogacisz swoją dietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie pasuje mi coś szarlotka do lodów. Poza tym nie miałam takich metod na myśli. Ale OC za auto już przelewem poszło , bo jak wracam do domu poczty już nieczynne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ale OC za auto już przelewem poszło , bo jak wracam do domu poczty już nieczynne. Zamawiasz tez ubrania internetowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach