Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
blickrig

Co powoduje, że niektórzy najlepiej zapowiadający się źle kończą?

Polecane posty

Np. facet, który skończył dwa bardzo trudne i prestiżowe kierunki studiów inżynierskich a potem przez całe życie jest bez pracy jego marzeniem jest praca jako cieć?

Nie znam osobiście nikogo kto mając skończone studia nie pracuje. A w Biedronce też pracują ludzie po studiach. 

Lubię twoje tematy 😆

20 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Nie znam osobiście nikogo kto mając skończone studia nie pracuje. A w Biedronce też pracują ludzie po studiach. 

Lubię twoje tematy 😆

Ooo to bardzo mi miło, bo jesteś pierwszą osobą od 20 lat, czyli odkąd tu prawie codziennie zakładam tematy, która je lubi zamiast ich nienawidzić 😄

A za co je lubisz? 🙂

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

To nie twoj problem, ty skonczyles tak jak sie zapowiadałeś 😀

Czyli twierdzisz, że ukończenie dwóch trudnych kierunków dziennych studiów inżynierskich, na jednej z najbardziej renomowanych uczelni w Polsce, nie sprawiało, że dobrze się zapowiadałem?

3 minuty temu, blickrig napisał:

Ooo to bardzo mi miło, bo jesteś pierwszą osobą od 20 lat, czyli odkąd tu prawie codziennie zakładam tematy, która je lubi zamiast ich nienawidzić 😄

A za co je lubisz? 🙂

Za monotematyczność i powtarzalność 😄

3 minuty temu, blickrig napisał:

Czyli twierdzisz, że ukończenie dwóch trudnych kierunków dziennych studiów inżynierskich, na jednej z najbardziej renomowanych uczelni w Polsce, nie sprawiało, że dobrze się zapowiadałem?

Czyli ty twierdzisz ze niedobrze skonczyles? 😀

Edytowano przez draże korsarze

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Za monotematyczność i powtarzalność 😄

To ciekawe dlaczego wszyscy inni poza tobą zarówno mnie, jak i moich tematów dokładnie za to samo nienawidzą, a ty je lubisz? 😄

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Czyli ty twierdzisz ze niedobrze skonczyles? 😀

A ty twierdzisz, że dobrze skończyłem? Całe życie całkowicie samotny, życie już mi praktycznie przeminęło, tzn. zmarnowałem je, niczego nie osiągnąłem w żadnej dziedzinie - no poza tym ukończeniem studiów, ale to było ponad 20 lat temu, a potem już absolutnie nic, więc te studia też już się praktycznie nie liczą, bo nigdy nie pracowałem w zawodzie, a przez te 20 lat technologie tak poszły naprzód, że resztki mojej wiedzy, którą pamiętam ze studiów i tak są już bezużyteczne, no i niepoparte żadnym praktycznym doświadczeniem

48 minut temu, blickrig napisał:

To ciekawe dlaczego wszyscy inni poza tobą zarówno mnie, jak i moich tematów dokładnie za to samo nienawidzą, a ty je lubisz? 😄

Bo lubię poczucie humoru. 

Tematy znikają przez tajemniczą walizkę na kółeczkach 😄

17 minut temu, 250GodzinTak napisał:

co masz na myśli?

18 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Miłe, że tak oceniasz, jest tylko jeden problem - ja wcale nie żartuję 😕

6 godzin temu, blickrig napisał:

Np. facet, który skończył dwa bardzo trudne i prestiżowe kierunki studiów inżynierskich a potem przez całe życie jest bez pracy jego marzeniem jest praca jako cieć?

Bo poszedł na studia na których koledzy za niego wszystko robili i kończy studia i nic nie umie. Chcę być cięciem ale nie chca go przyjąć bo ma dobre wykształcenie.

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Bo poszedł na studia na których koledzy za niego wszystko robili i kończy studia i nic nie umie. Chcę być cięciem ale nie chca go przyjąć bo ma dobre wykształcenie.

Ja mówiłem wtedy że chce mieć sklep z grami to mówili że nie mam ambicji np bsba od przedsiębiorczość 

1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Ja mówiłem wtedy że chce mieć sklep z grami to mówili że nie mam ambicji np bsba od przedsiębiorczość 

Po studiach sklep z grami to nie są wielkie ambicję.

11 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Zainwestuj w wibratory i akcesoria erotyczne 😅😄

• Haha 1

Bo wykształcenie nie świadczy o wartości człowieka i jeżeli jest tumanem niezaradnym , to żadne studia nie pomogą. 😁

27 minut temu, Onaaaa napisał:

Do fizoli też go nie wezmą, bo tamci będą się z niego śmiać. 😁

31 minut temu, Onaaaa napisał:

Teraz bardziej chyba patrzą na doświadczenie na podobnych stanowiskach niż na wykształcenie.

9 minut temu, Get Out napisał:

Bo wykształcenie nie świadczy o wartości człowieka i jeżeli jest tumanem niezaradnym , to żadne studia nie pomogą. 😁

Mozna też mieć studia magisterskie na jednych lepszych w Polsce dwa kierunki i siedzieć w domu bo rodzice utrzymują 😆 

4 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Teraz bardziej chyba patrzą na doświadczenie na podobnych stanowiskach niż na wykształcenie.

Dokładnie. A bez doświadczenia nie chcą do lepszej pracy a znów do fizycznej za najniższą krajową wolą kogoś z zawodówki niż po studiach.

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Mozna też mieć studia magisterskie na jednych lepszych w Polsce dwa kierunki i siedzieć w domu bo rodzice utrzymują 😆 

Zatrważające bo marnotrawstwo czasu i kasy . 😁

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Dokładnie. A bez doświadczenia nie chcą do lepszej pracy a znów do fizycznej za najniższą krajową wolą kogoś z zawodówki niż po studiach.

Na staż tych swieżaków po szkole bardziej się opłaca zatrudnić. 

To po co ci byly te studia? Mamusia kazała? Nie jest możliwe żeby po prestiżowych studiach nie znaleźć pracy z zarobkami na poziomie. Skoncz trolowac bo to już naprawdę nudne. Może stwórz jakaś kobietę teraz?

2 minuty temu, Get Out napisał:

Zatrważające bo marnotrawstwo czasu i kasy . 😁

Znam takiego kolesia. Mówi że ma fajnie bo robi co chce i czas na wszystko. Gorzej jak rodzice umrą.

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Znam takiego kolesia. Mówi że ma fajnie bo robi co chce i czas na wszystko. Gorzej jak rodzice umrą.

Banan to się nazywa 😁

1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał:

To po co ci byly te studia? Mamusia kazała? Nie jest możliwe żeby po prestiżowych studiach nie znaleźć pracy z zarobkami na poziomie. Skoncz trolowac bo to już naprawdę nudne. Może stwórz jakaś kobietę teraz?

Przecież to jest kobieta znudzona psycholog. 😁

17 minut temu, Get Out napisał:

Do fizoli też go nie wezmą, bo tamci będą się z niego śmiać. 😁

Jego to nie wiem gdzie wezmą 🤔 poprostu noe ma pracy dla ludzi z jego wykształceniem 😆

A kto by nie chciał być utrzymywany. Każdy tak gada bo zazdrości. Są ludzie którzy nie muszą pracować ani studiować bo maja majątek rodzinny. Ale czy to ich wina? Nie ma co zazdrościć ze ktos ma lepiej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się