Seven 59 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: No właśnie nie chcieli mnie słuchać stąd kłótnia, a później u baby weta okazało się że mam rację. Sam widzisz jak poruszać się po szachownicy. Śpij dobrze i rano nie grymaś. ; p Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 59 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Posłuchamy Kocham. Umowiłam się z nim na 9. Porozmawiamy z rana, powiem ci jaką książkę w Pl znalazlam to oszalejesz. Buzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Swojska. Potańczy, pomodli się i przypali zupę. Cudowna postać często siedząca na chmurce. ;] Trochę mi się stawia, ale jak chętnie podchodzę i uderzam w gadke to nie jest źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 969 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Kocham. Umowiłam się z nim na 9. Porozmawiamy z rana, powiem ci jaką książkę w Pl znalazlam to oszalejesz. Buzi! czy my się dzisiaj już drugi raz mijamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 59 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Trochę mi się stawia, ale jak chętnie podchodzę i uderzam w gadke to nie jest źle. Dlatego, że cię uwielbia na brumi sposób. Już ja ci to ręczę bo ona się w życiu nie przyzna. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 265 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Kocham. Umowiłam się z nim na 9. Porozmawiamy z rana, powiem ci jaką książkę w Pl znalazlam to oszalejesz. Buzi! Masz mistrza w budowaniu napięcia Mów teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 59 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: czy my się dzisiaj już drugi raz mijamy? Chcę ci powiedzieć z nutką nieśmiałości, że czekałam na ciebie z rana bez kawy bo kupić zapomniałam przez Piotra. Jutro? Los pokaże. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Sam widzisz jak poruszać się po szachownicy. Śpij dobrze i rano nie grymaś. ; p Cześć. Wiem jak i co funkcjonuje bo przecież nie wyjdę do homo sapiens jak jakiś dyletant. A wiesz że Cię posłucham ,bo potrzebuje spać i trochę ponarzekać na system w którym przyszło mi funkcjonować. A Ty masz zdrowieć, bo ja wszytko widzę jak jestem wszędzie . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 12 godzin temu 20 minut temu, Seven napisał: Jeszcze nie wiem jakie ma kostki stóp. Zakładam, że interesujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 59 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Masz mistrza w budowaniu napięcia Mów teraz Nie! Bo jutro cię nie będzie i znikniesz latać po osiedlu. Już ja cię znam, Przewrotna. Teraz myśl o mnie. Bo książka to tylko wymówka. ; p 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Dlatego, że cię uwielbia na brumi sposób. Już ja ci to ręczę bo ona się w życiu nie przyzna. ;] Pozytywne instynkty wzbudza i też odjechanie trochę,ale ja lubię dziwne postacie bo się nie nudzę wtedy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 12 godzin temu 19 minut temu, Get Out napisał: Ty to bardziej do teatru, operetki a nie kino dla mas. Nie lubię spektakli, w których śpiewają. Nie mam do tego cierpliwości. Lubię kino i oglądam nałogowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 59 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Wiem jak i co funkcjonuje bo przecież nie wyjdę do homo sapiens jak jakiś dyletant. A wiesz że Cię posłucham ,bo potrzebuje spać i trochę ponarzekać na system w którym przyszło mi funkcjonować. A Ty masz zdrowieć, bo ja wszytko widzę jak jestem wszędzie . Grejt. Posłuszeńsrwo ma być a nie. ;] Tylko nie gadaj głośno o mnie. To stresujące. Okej. Buźka. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 265 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Nie! Bo jutro cię nie będzie i znikniesz latać po osiedlu. Już ja cię znam, Przewrotna. Teraz myśl o mnie. Bo książka to tylko wymówka. ; p Więc uczciwie mówię, nie mogę obiecać, że rano tu zawitam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 265 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Nie lubię spektakli, w których śpiewają. Nie mam do tego cierpliwości. Kolejne podobieństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 969 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Nie lubię spektakli, w których śpiewają. Nie mam do tego cierpliwości. Teatr Muzyczny w Gdyni pozdrawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: To sie słodzi jak herbatę? Nieeee bo to byłaby profanacja trunku który działa trochę jak alkohol jeżeli tej teiny jest duża dawka. Czekoladę się łamie i zagryza do tego rozmawiając o życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 265 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: A cmoknij mnie Nie to nie, prosić się nie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 11 godzin temu 13 minut temu, Seven napisał: Swojska. Potańczy, pomodli się i przypali zupę. Cudowna postać często siedząca na chmurce. ;] To o mnie? Nie chadzam w kapeluszach. Raczej w czapce smerfetce a i to rzadko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Nie lubię spektakli, w których śpiewają. Nie mam do tego cierpliwości. Lubię kino i oglądam nałogowo. To dobra wiadomość, bo w teatrze albo jak wyją kompletnie bym się nie odnalazł i sfingował problemy zdrowotne żeby stamtąd wyjść na świeże powietrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Teatr Muzyczny w Gdyni pozdrawia Teatr Rampa we Warszawie odpozdrawia. Przypomniało mi się, że mam bilety na grudzień. Idę na przedstawienie Depesze. Polecam serdecznie. Idę drugi raz. 🫢 Nie trzeba wkładać smokingu. Edytowano 11 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Seven napisał: Grejt. Posłuszeńsrwo ma być a nie. ;] Tylko nie gadaj głośno o mnie. To stresujące. Okej. Buźka. :] Masz rację czasami warto mnie posłuchać, bo wiem co dobre. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To dobra wiadomość, bo w teatrze albo jak wyją kompletnie bym się nie odnalazł i sfingował problemy zdrowotne żeby stamtąd wyjść na świeże powietrze. Raz byłam na rewii. Takiej z kobietami ubranymi do połowy. I raz na burlesce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 265 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Seven napisał: Masz jeszcze jedną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: To o mnie? Nie chadzam w kapeluszach. Raczej w czapce smerfetce a i to rzadko. A w czapkach z daszkiem godzi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 969 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Teatr Rampa we Warszawie odpozdrawia. Przypomnijmy miało mi się, że mam bilety na grudzień. Idę na przedstawienie Depesze. Polecam serdecznie. Idę drugi raz. 🫢 Nie trzeba wkładać smokingu. przypuszczam ,ze tematem nie jest korespondencja jak się kiedyś dorobię smokingu to chyba się poczuję spełniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 307 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Seven napisał: Zabieram na szczęście, żeby jeszcze bardziej mi sprzyjało 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Raz byłam na rewii. Takiej z kobietami ubranymi do połowy. I raz na burlesce. Na to drugie chyba bym poszedł na tancerki popatrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1139 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Get Out napisał: Nieeee bo to byłaby profanacja trunku który działa trochę jak alkohol jeżeli tej teiny jest duża dawka. Czekoladę się łamie i zagryza do tego rozmawiając o życiu. To jak alkohol to lepiej za dużo nie wypić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach