Dwa spełnienia tak 49 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To jak alkohol to lepiej za dużo nie wypić 2h zeszło chyba w każdym razie maksymalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Bo tak wstałem z drzemki o 17 wypiłem kawę zjadłem kurczaka sernika to chyba już była 18 i zrobiłem komode a jest 20 Edytowano 12 godzin temu przez Dwa spełnienia tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: przypuszczam ,ze tematem nie jest korespondencja jak się kiedyś dorobię smokingu to chyba się poczuję spełniony Zaskakujace ale tematem przewodnim są kawałki Depeche Mode. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: A w czapkach z daszkiem godzi się W czapkach z pomponem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To jak alkohol to lepiej za dużo nie wypić W sensie jak lampka wina lub setka czystej więc bezpiecznie szumi w głowie i teraz jestem pod działaniem tego . Możesz mi towarzyszyć bez obaw że sprowadzę Cię na manowce. Tylko jeść muśimy dużo,bo w takich mocnych dawkach herbata wysusza truchło. I co patrzyłaś tą naleśnikarnie dobre to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 307 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Bo tak wstałem z drzemki o 17 wypiłem kawę zjadłem kurczaka sernika to chyba już była 18 i zrobiłem komode a jest 20 I spać pójdziesz o 4, jak ja będę wstawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: W czapkach z pomponem. Kompletnie nie mój styl, ale zdaje sobie sprawę że są różne fetysze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Get Out napisał: Na to drugie chyba bym poszedł na tancerki popatrzeć Co kto lubi. Poszłam z ciekawości. Raczej nie powtórzę chociaż od jakiegoś czasu burleska robi się modna. Edytowano 12 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1139 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Get Out napisał: A w czapkach z daszkiem godzi się Koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 969 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Zaskakujace ale tematem przewodnim są kawałki Depeche Mode. 🫢 o Cię florek! dobrze, że siedzę bo jakbym stał to mógłbym tego szoku nie wytrzymać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1139 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: 2h zeszło chyba w każdym razie maksymalnie No to nieźle. Ja mam wkrętarke to by szybciej poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Co kto lubi. Poszłam z ciekawości. Raczej nie powtórzę chociaż od jakiegoś czasu burleska robi się modna. W tv mi się najlepiej ogląda cokolwiek, bo jest ten komfort że można przełączyć, wyłączyć jak niedobre coś i nie ma ludzi obok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No to nieźle. Ja mam wkrętarke to by szybciej poszło A ile taka wkretarka zrobiłem bez dolnej deseczki bo przeszkadza kontakt a teraz żałuję mogłem jom pionowo spróbować zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Koniecznie O tej porze zrywa z głowy bo wieje i zmieniłem na zimową, albo całkowicie bez czapki w to zimno chodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: o Cię florek! dobrze, że siedzę bo jakbym stał to mógłbym tego szoku nie wytrzymać Pierwszy raz szłam na to bez przekonania ale się okazało, że zabawa była przednia - wspólne śpiewanie, bo wszyscy przecież znają teksty. Plus oczywiście pląsy na scenie. Polecam z całego serca. Nawet nie bardzo przeszkadza, że tam lecą depeszowe kawałki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: W tv mi się najlepiej ogląda cokolwiek, bo jest ten komfort że można przełączyć, wyłączyć jak niedobre coś i nie ma ludzi obok. Z teatru też można wyjść. Słowo. Chociaż bilet nie jest tani to trochę szkoda by było jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1139 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: W sensie jak lampka wina lub setka czystej więc bezpiecznie szumi w głowie i teraz jestem pod działaniem tego . Możesz mi towarzyszyć bez obaw że sprowadzę Cię na manowce. Tylko jeść muśimy dużo,bo w takich mocnych dawkach herbata wysusza truchło. I co patrzyłaś tą naleśnikarnie dobre to Po setce bimbru nie wiedziałam gdzie jestem ale to może przemilczy no wiesz na siłę jeść nie będę ale zawsze lubie frytki Pisałam ci. Ja nie mam teraz takiej ale miałam w barze i wychodziły niezłe równa temperatura i bardziej równomiernie sie piekły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 377 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Get Out napisał: Kompletnie nie mój styl, ale zdaje sobie sprawę że są różne fetysze. Popatrz na czapkę w stylu Kamila Stocha. Ona bez pompona byłaby niepełna. Czasem pompon jest konieczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1139 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: A ile taka wkretarka zrobiłem bez dolnej deseczki bo przeszkadza kontakt a teraz żałuję mogłem jom pionowo spróbować zrobić Nie pamiętam już ale niedużo coś ze 150 zl. Kupujesz coś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie pamiętam już ale niedużo coś ze 150 zl. Kupujesz coś jeszcze? No dalej komody mini bo muszę mieć 7-8 w samym salonie pod 130" a jest w salonie 5 i w sypialni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Po setce bimbru nie wiedziałam gdzie jestem ale to może przemilczy no wiesz na siłę jeść nie będę ale zawsze lubie frytki Pisałam ci. Ja nie mam teraz takiej ale miałam w barze i wychodziły niezłe równa temperatura i bardziej równomiernie sie piekły. Kobiety zwykle mają słabą głowę do trunków. Kupię to bo żadne pieniądze, a naleśniki będą wychodzić dobre może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 12 godzin temu Tylko teraz mam jutro spa w czwartek dentystka w piątek na groby może później weekend to chyba dopiero w poniedziałek na wtorek kupie sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1139 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: O tej porze zrywa z głowy bo wieje i zmieniłem na zimową, albo całkowicie bez czapki w to zimno chodzę. A ha dziś bylam z daszkiem i ma to kaptur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 12 godzin temu Ogólnie to stres dla mnie ten kurier mnie przeszkadza się wyspac na luzie i wolę poczekać do nowego tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Popatrz na czapkę w stylu Kamila Stocha. Ona bez pompona byłaby niepełna. Czasem pompon jest konieczny. Też nie chciałbym, bo lubię te obcisłe bez żadnych dodatków tylko małe logo firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1139 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ogólnie to stres dla mnie ten kurier mnie przeszkadza się wyspac na luzie i wolę poczekać do nowego tygodnia Stres? ja tam lubie jak przychodzi i mi te słuchawki przyniósł i fajnie gra muzyka. Teraz to moge biegać czy w piłkę grać i będzie jeszcze miłej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 265 Napisano 12 godzin temu 20 minut temu, murb napisał: Zaskakujace ale tematem przewodnim są kawałki Depeche Mode. 🫢 Ja ich I covery też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1139 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Get Out napisał: Kobiety zwykle mają słabą głowę do trunków. Kupię to bo żadne pieniądze, a naleśniki będą wychodzić dobre może. No tak bywa wiec wole nie pić by nie zabłądzić Właśnie ci pisałam byś kupił. Edytowano 12 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 49 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Stres? ja tam lubie jak przychodzi i mi te słuchawki przyniósł i fajnie gra muzyka. Teraz to moge biegać czy w piłkę grać i będzie jeszcze miłej Tak bo ja potrafię iść spać i o 6 rano a on może być 8-10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 349 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A ha dziś bylam z daszkiem i ma to kaptur O właśnie kaptur ale jeszcze kurtki nie używam, a moje bluzy nie każda ma kaptur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach