Myrtle Gordon 65 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Beaty…..- kolega śpi Edytowano 13 godzin temu przez Myrtle Gordon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 65 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Wstał i się awanturuje. Prawie doszło do rękoczynu. Biada mu bo krzywdę ja potrafię zrobić. Edytowano 12 godzin temu przez Myrtle Gordon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 291 Napisano 7 godzin temu Typowa melina alkoholików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 609 Napisano 6 godzin temu Przecież ja przy niej jestem abstynentem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 609 Napisano 6 godzin temu Pewnie leży teraz przysypana butelkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 17 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Typowa melina alkoholików. A widziałaś ten jej temat z nocy, którego już - jak widzę - nie ma (baba jędza, jaja księdza)? Przyznam, że ja parsnkęłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 291 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: A widziałaś ten jej temat z nocy, którego już - jak widzę - nie ma (baba jędza, jaja księdza)? Przyznam, że ja parsnkęłam Tak, nawet się wpisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 22 Napisano 2 godziny temu To nie plama to Maryja boze twarz widze w tym scianie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 17 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Tak, nawet się wpisałam A co napisałaś? ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 291 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: A co napisałaś? ;D Że to znakomity temat, świetne teksty i polecam tych użytkowników 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 17 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Że to znakomity temat, świetne teksty i polecam tych użytkowników Obawiam się, że tylko ktoś z kafeterii mógł docenić wyjątkowy majstersztyk dialogów tej trójki (nawalona Minnie, Makarą i Boni) ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 291 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Obawiam się, że tylko ktoś z kafeterii mógł docenić wyjątkowy majstersztyk dialogów tej trójki (nawalona Minnie, Makarą i Boni) ;D Ale my lubimy te klimaty i doceniamy kunszt. Nie każdy musi być Mickiewiczem A tak na marginesie obecny największy kunszt ludzkości to memy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 65 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Obawiam się, że tylko ktoś z kafeterii mógł docenić wyjątkowy majstersztyk dialogów tej trójki (nawalona Minnie, Makarą i Boni) ;D Temat BABY JĘDZY to wspomnienie warsztatów jakie prowadziłam w roku 2021 na rzecz dofinansowania z unii europejskiej i nie widzę w tym nic smiesznego, ty możesz pewnych rzeczy nie zrozumieć w tym swoim ciasnym rozumku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 609 Napisano 2 godziny temu Zlalas sie w gacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 22 Napisano 2 godziny temu Ja jebje ze tez za takie precle unia płaci. Ale sponsoruje 478 płci i baby wasate to baba jendza nie dziwi nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 291 Napisano 2 godziny temu Polexit! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 65 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Malowany napisał: Zlalas sie w gacie? Projekcja welcome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 17 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Temat BABY JĘDZY to wspomnienie warsztatów jakie prowadziłam w roku 2021 na rzecz dofinansowania z unii europejskiej i nie widzę w tym nic smiesznego, ty możesz pewnych rzeczy nie zrozumieć w tym swoim ciasnym rozumku. Ojej Tak, mam pewną wiedzę, na jakie bzdety bywają dofinansowania A śmieszy mnie to, co wszystkich - że znowu nawalona jak szpadel bełkotałaś nocą na kafeterii Zupełnym przypadkiem razem z Makaronem i Boni efekt komiczny wyszedł całkiem mocny ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 22 Napisano 2 godziny temu Baba Wanga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 17 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Projekcja welcome. 10 godzin temu, Myrtle Gordon napisał: Wstał i się awanturuje. Prawie doszło do rękoczynu. Biada mu bo krzywdę ja potrafię zrobić. 5 godzin temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Typowa melina alkoholików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 609 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Projekcja welcome. Szkoda czasu na ciebie. Przykro się na to patrzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 22 Napisano 2 godziny temu 1 2 3 Baba Wanga patrzy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 22 Napisano 2 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 65 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: 1 2 3 Baba Wanga patrzy Babo Wango a gdzie koniec świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 65 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Żałosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Babo Wango a gdzie koniec świata Jak to gdzie. W odbycie xD szach mat hejtero 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 65 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ojej Tak, mam pewną wiedzę, na jakie bzdety bywają dofinansowania A śmieszy mnie to, co wszystkich - że znowu nawalona jak szpadel bełkotałaś nocą na kafeterii Zupełnym przypadkiem razem z Makaronem i Boni efekt komiczny wyszedł całkiem mocny ;D Nie piję alkoholu od weekendu, a Ty sobie dopowiadaj co chcesz, jak chcesz, podręczna na bezrobociu może hulać, jak chce. Zawołaj Gapcia do kolekcji klasyki. Ha ha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 65 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Jak to gdzie. W odbycie xD szach mat hejtero Miłuje cię. Widzę, że tobie terapia z wykrzyczeniem złości o której pisałam by się przydała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Miłuje cię. Widzę, że tobie terapia z wykrzyczeniem złości o której pisałam by się przydała. Od tego jesteś. Od miłowania babki bożej. Po to cie bóg stworzył. Nie mam czasu na ciebie tak. Idz się terapeutyzuj w odosobnieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 95 Napisano 1 godzinę temu Lubię wariatki huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach