Dwa spełnienia tak 63 Napisano 7 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 617 Napisano 6 godzin temu W Dino? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 6 godzin temu (edytowany) W stonce Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 427 Napisano 5 godzin temu On do oszołoma chyba lata... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 162 Napisano 5 godzin temu Jak już zakładasz taki temat to powinna z automatu być lista zakupów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 359 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, RC + napisał: On do oszołoma chyba lata... Gdzie masz auchan w centrum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Danger napisał: Jak już zakładasz taki temat to powinna z automatu być lista zakupów. 60g tytonu Winston red, 1kg chleba tostowy, rogalik z czekolada, pączek z tynk Indie i 6 podkładek w pojemniku filcowym ze wstazeczka, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Danger napisał: lista zakupów Właśnie zapomniałem syropu kupić 3l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 5 godzin temu Trudno będę pił kilka dni kawe zborzowom przed snem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 427 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, xDxDxDxD napisał: Gdzie masz auchan w centrum? Nie wiem ja w Warszawie jestem góra dwa, trzy razy do roku. Ale Leżak to wiadomo, że gdzieś poza Wawą jest i spoko, nie wiem czemu się upiera na tę Warszawę, trochę bez sensu... Tak jakby mieszkaniec Kątów Wrocławskich się upierał, że mieszka w Rynku wrocławskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Malowany napisał: W Dino? Hipermarket wawa srodmiescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 548 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Dwa spełnienia tak napisał: 60g tytonu Winston red, 1kg chleba tostowy, rogalik z czekolada, pączek z tynk Indie i 6 podkładek w pojemniku filcowym ze wstazeczka, kup sobie normalny chleb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kris888 napisał: kup sobie normalny chleb. Nie mogę mam słabe zęby dopiero co po zrobieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 548 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Nie mogę mam słabe zęby dopiero co po zrobieniu no to cukier też niewskazany - w postaci tej: 2 godziny temu, Dwa spełnienia tak napisał: rogalik z czekolada, pączek z tynk Indie Edytowano 3 godziny temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 548 Napisano 3 godziny temu A tak przy okazji, zobacz sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 3 godziny temu Idę wziąć prysznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, kris888 napisał: tak przy okazji, zobacz sobie Złoto? to jest aktywo które stało w miejscu z 15lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 3 godziny temu Tak ostatnio zrobiło ruch z 2500 na 4000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 22 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Tak ostatnio zrobiło ruch z 2500 na 4000 Matce nagrobek kupisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Matce nagrobek kupisz? Grawer bo to 4ka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 102 Napisano 2 godziny temu Raz pisał że ma tam schody ruchome to nie taka wiocha jeszcze ale nawet jak wiocha to co tylko se wybrał najnudniejsze miasto zamiast nadmorskiego jakiegoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 617 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Hipermarket wawa srodmiescie Przecież elka mówiła, że nie ma. Wspominała też, że dopiero po dwóch latach ci się przypomniało, że jesteś z Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 359 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Przecież elka mówiła, że nie ma. Wspominała też, że dopiero po dwóch latach ci się przypomniało, że jesteś z Warszawy Po trzech. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 179 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, xDxDxDxD napisał: Po trzech. Ja go raz przyłapałam na ściemie pogodowej czemu sie uparł na wawe? Bo to ma podwyższyć zapewne wartość rudery w oczach kafeterian. ale mógł właśnie celować w Gdańsk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 22 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, draże korsarze napisał: Ja go raz przyłapałam na ściemie pogodowej czemu sie uparł na wawe? Bo to ma podwyższyć zapewne wartość rudery w oczach kafeterian. ale mógł właśnie celować w Gdańsk Nie mógł po pisał że nie był morze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 359 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, draże korsarze napisał: Ja go raz przyłapałam na ściemie pogodowej czemu sie uparł na wawe? Bo to ma podwyższyć zapewne wartość rudery w oczach kafeterian. ale mógł właśnie celować w Gdańsk Nie wiem czemu na wawę, to był bardzo kiepski pomysł z jego strony bo jeszcze wtedy rozmawiałam z nim i chyba oczywiste było że ja wylapie każdą scieme z tym związaną mieszkająca od urodzenia w stolicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 414 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Nie mógł po pisał że nie był morze Ja widziałam wersję że był z matką kilkanaście razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 22 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, salix napisał: Ja widziałam wersję że był z matką kilkanaście razy. Był czyli nie może mieszkać w Gdańsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 359 Napisano 59 minut temu 1 minutę temu, salix napisał: Ja widziałam wersję że był z matką kilkanaście razy. Tak. (chúj tam że w podstawówce) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 102 Napisano 57 minut temu W UK tez byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach