PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: No dokładnie. Różnica taka że on nie wali konia patrząc ma mnie. I jest jeden a nie 20. Zresztą po co ja ci to tlumacze. Ty masz swój świat i se w nim żyjesz. I żyj dalej. I teraz udajesz, że masz mężczyznę. A sobie miej, pewnie zapijaczony Tadzik w koszulce mordo-bijce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 49 Napisano 7 godzin temu to tak samo jak z tymi dick pickami - im nie przetłumaczysz, część z nich to nawet nie pojmuje, ze to jest przekroczenie granicy jak im zaczynasz tłumaczysz, oni albo szukają jakiegoś dowartościowania albo naiwnie myślą, że w seksie to laski głównie lecą na wielkie pały bo gdzie by tam na ogólną atrakcyjność fiz. czy psych. czy umiejętności... w ogóle mam wrażenie, że co drugi tam to zachowuje się jakby miał jakiś autyzm, niedorozwój emocjonalny czy inne takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 205 Napisano 7 godzin temu Pryszczylla znowu było pite? Masz tupet wracać tu po alko kompromach i sie rządzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, PRISCILLA napisał: I teraz udajesz, że masz mężczyznę. A sobie miej, pewnie zapijaczony Tadzik w koszulce mordo-bijce. A litości dla ciebie nie skomnetuje. Trzymaj się tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: A litości dla ciebie nie skomnetuje. Trzymaj się tam. Odstaw co tam bierzesz, idź spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Pryszczylla znowu było pite? Masz tupet wracać tu po alko kompromach i sie rządzić Atakujesz mnie? Świadczy tylko o sobie. Be classy. Ale o kim to mówię. Ps brzydki avatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, PRISCILLA napisał: Odstaw co tam bierzesz, idź spać. Naprawdę zmien już płytę bo ten motyw nikogo nie śmieszy i jest już wyswiechtany na kafe. Tak pretensjonalnego trola tu nie było nigdy. Nawet bumbusie przebijasz egzaltacja. Poza tym jestes poyebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 205 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, PRISCILLA napisał: Atakujesz mnie? Świadczy tylko o sobie. Be classy. Ale o kim to mówię. Ps brzydki avatar Twoj tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Naprawdę zmien już płytę bo ten motyw nikogo nie śmieszy i jest już wyswiechtany na kafe. Tak pretensjonalnego trola tu nie było nigdy. Nawet bumbusie przebijasz egzaltacja. Poza tym jestes poyebana Wyjaśnisz mi, prostaczko, czym według Ciebie jest wspomniana egzaltacja w moim wykonaniu? Bo uwierz mi, że ja znam to pojęcie. Pewnie lepiej, niż ty sama. Mnie wcale nie zależy na wiarygodności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Twoj tez Nie, twój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, PRISCILLA napisał: Wyjaśnisz mi, prostaczko, czym według Ciebie jest wspomniana egzaltacja w moim wykonaniu? Bo uwierz mi, że ja znam to pojęcie. Pewnie lepiej, niż ty sama. Mnie wcale nie zależy na wiarygodności. A spjerdalaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 205 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, PRISCILLA napisał: Nie, twój. Twoj tez jakaś przysadzista ta pryszczylla. A pewnie miało wyjść artystycznie i classy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: A spjerdalaj. Zgaszona biedaczka. Tego się spodziewałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 7 godzin temu Przysadzista to ulubione słowo kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Twoj tez jakaś przysadzista ta pryszczylla. A pewnie miało wyjść artystycznie i classy Lepsze to, niż muzułmanka. A Priscilla Presley w latach 60-70 była istnym ideałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, PRISCILLA napisał: Zgaszona biedaczka. Tego się spodziewałam. Straszne. Druga madzia. Zgłoś do prokuratury rejonowej czy tam okręgowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 205 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, PRISCILLA napisał: Lepsze to, niż muzułmanka. A Priscilla Presley w latach 60-70 była istnym ideałem. To żadna muzułmanka jelopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Straszne. Druga madzia. Zgłoś do prokuratury rejonowej czy tam okręgowej. Jej możesz buty czyścić. Mi zresztą też. Chociaż nie - kwalifikacji nie masz do tego, samotna frustratko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, PRISCILLA napisał: Jej możesz buty czyścić. Mi zresztą też. Chociaż nie - kwalifikacji nie masz do tego, samotna frustratko. Póki co to ty latasz na jakieś randki z tidnera xD więc kto tu jest samotnym dzbanem. Dobra kończę z cymbalem bo już mnie to nie bawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 383 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, PRISCILLA napisał: Wiesz, po pierwsze jestem od ciebie młodsza, po drugie, nie mam obciążenia w postaci niechcianych bąbelków. Mam przewagę trochę, lalo osiedlowa. Maskotko. Dużo młodsza to ty nie jesteś lalo, moje dzieci są bardzo chciane i kochane czego ty nie wiem czy kiedykolwiek doswiadczysz, to czego mi bardziej zazdroscisz faceta 28 letniego czy dzieci stara panno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Póki co to ty latasz na jakieś randki z tidnera xD więc kto tu jest samotnym dzbanem. Dobra kończę z cymbalem bo już mnie to nie bawi Jednak boli cię to w jakiś sposób, skoro to wypominasz. Idź się z krejzi umów, może masz szansę z grubasem na wózku. Jesteś taka miałka, przewidywalna, jadowita… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Dużo młodsza to ty nie jesteś lalo, moje dzieci są bardzo chciane i kochane czego ty nie wiem czy kiedykolwiek doswiadczysz, to czego mi bardziej zazdroscisz faceta 28 letniego czy dzieci stara panno? Ty jesteś z tego co pamiętam lata początkowe 90 a ja 95 poza tym ja nie mam dzieci i figurę. Nie idealną, ale nie pociążową. I nie mam balastu w postaci dzieci. I ich mieć nie będę, bo nie chcę. A ty bądź pasożytem na koszt państwa. I babci ponoć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 7 godzin temu Nom. Boli mnie 0dbyt gdy czytam twoje wÿsrywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, PRISCILLA napisał: Ty jesteś z tego co pamiętam lata początkowe 90 a ja 95 poza tym ja nie mam dzieci i figurę. Nie idealną, ale nie pociążową. I nie mam balastu w postaci dzieci. I ich mieć nie będę, bo nie chcę. A ty bądź pasożytem na koszt państwa. I babci ponoć. Jesteś taka miałka, przewidywalna, jadowita… 30 letnie puste ścierwo smie pouczać inne baby xD lepsze niż kabaret dlatego jeszcze tu wchodzę czasami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Jesteś taka miałka, przewidywalna, jadowita… 30 letnie puste ścierwo smie pouczać inne baby xD lepsze niż kabaret dlatego jeszcze tu wchodzę czasami Zważ na słowa lalka bo ja cię od takich nie wyzywam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 383 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, PRISCILLA napisał: Ty jesteś z tego co pamiętam lata początkowe 90 a ja 95 poza tym ja nie mam dzieci i figurę. Nie idealną, ale nie pociążową. I nie mam balastu w postaci dzieci. I ich mieć nie będę, bo nie chcę. A ty bądź pasożytem na koszt państwa. I babci ponoć. No cale 5 lat młodsza jesteś. Figurę tez mam dobrą, ale faktycznie masz racje jak ty dzieci nazywasz balastem to lepiej żebyś nigdy ich nie miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, PRISCILLA napisał: Zważ na słowa lalka bo ja cię od takich nie wyzywam. A co mnie to guwno obchodzi. Ale ja cie wyzywam bo zasługujesz na potępienie cymbale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No cale 5 lat młodsza jesteś. Figurę tez mam dobrą, ale faktycznie masz racje jak ty dzieci nazywasz balastem to lepiej żebyś nigdy ich nie miała. Oczywiście, że lepiej, że ich nie mam, bo ich nie chce. Ciekawe, czy ty chciałaś, czy była wpadka wpadka wpadka… a teraz 800+ ha ha, a ja cieszę się, że póki co nie pracuje, bo podatków na takie jak ty zamierzam nie skladac… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 49 Napisano 7 godzin temu (edytowany) ta wasza "lala/lalka" to brzmi jak z ust typowego małorolnego tadzika Edytowano 7 godzin temu przez choroszcz wzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PRISCILLA 7 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: A co mnie to guwno obchodzi. Ale ja cie wyzywam bo zasługujesz na potępienie cymbale Porównaj sobie jakieś odleżyny czy inne albo króliki które plują jadem, ale nie, na mnie oczywiście się wylewa wszystko. Typowe dla małostkowych istnień. Bless. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach