Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
PRISCILLA

NIGDY nie zrozumiem myślenia facetów, którzy…

Polecane posty

Przed chwilą, PRISCILLA napisał:

Porównaj sobie jakieś odleżyny czy inne albo króliki które plują jadem, ale nie, na mnie oczywiście się wylewa wszystko. Typowe dla małostkowych istnień. Bless. 

Jestem lalka anabela więc zważ do kogo piszesz bo raz wypuszczone zło z gabloty rozyebie cie do cna. Więc morda w kubeł patolalo czaki

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

Jestem lalka anabela więc zważ do kogo piszesz bo raz wypuszczone zło z gabloty rozyebie cie do cna. Więc morda w kubeł patolalo czaki

Gdy argumentów brak, odzywa się fantazja…fantazja….

Gdy argumentów brak, odzywa się fantazja…fantazja….

Po prostu mam cie za digidonga i to są jedyne argumenty jakie mogą zaistnieć w obecnej sytuacji. 

8 minut temu, PRISCILLA napisał:

Ty jesteś z tego co pamiętam lata początkowe 90 a ja 95 poza tym ja nie mam dzieci i figurę. Nie idealną, ale nie pociążową. I nie mam balastu w postaci dzieci. I ich mieć nie będę, bo nie chcę. A ty bądź pasożytem na koszt państwa. I babci ponoć. 

Rocznik 95 i gacha nie możesz znaleźć nawet upadlając sie na tinderze? Ulalala to kiepsko, co z tobą jest nie tak? Brzydka czy charakterek jednak?😀

Po prostu mam cie za digidonga i to są jedyne argumenty jakie mogą zaistnieć w obecnej sytuacji. 

A ja cię mam za zero. Kurtyna opada. 

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Rocznik 95 i gacha nie możesz znaleźć nawet upadlając sie na tinderze? Ulalala to kiepsko, co z tobą jest nie tak? Brzydka czy charakterek jednak?😀

Myślę, że nigdy bym nie wybrała otyłego oblecha jak ty. Ja mam poziom. Ty masz co najwyżej poziom morza. 

A ja cię mam za zero. Kurtyna opada. 

Im więcej zer na koncie tym lepiej. Tak że nara biedaczysko. Berbelucho zbukowno

Ostatnio poznałam 19 latka. Wygląd zmyślny, bo bardzo przystojny, brwi idealnie wyregulowane (mam na tym punkcie bzika), lekki zarost. Auto piękne. Ale co taki dzieciak może. Zlałam….

1 minutę temu, PRISCILLA napisał:

Myślę, że nigdy bym nie wybrała otyłego oblecha jak ty. Ja mam poziom. Ty masz co najwyżej poziom morza. 

I ciebie jak widze tez za bardzo nikt nie wybiera 😀

10 minut temu, PRISCILLA napisał:

Oczywiście, że lepiej, że ich nie mam, bo ich nie chce. Ciekawe, czy ty chciałaś, czy była wpadka wpadka wpadka… a teraz 800+ ha ha, a ja cieszę się, że póki co nie pracuje, bo podatków na takie jak ty zamierzam nie skladac…

Wpadka to jesteś ty jedna wielka.

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Wpadka to jesteś ty jedna wielka.

A może jednak nie. Może ty, bądź twoje bąbelki, beneficjentko. Ot, kto mnie poucza. 

A może jednak nie. Może ty, bądź twoje bąbelki, beneficjentko. Ot, kto mnie poucza. 

A ty starych pytałaś czy nie jesteś ich bledem życia? 

Idjotka, bądz taka dalej a na pewno ułozysz sobie życie z kochającym facetem u boku...😁

A ty starych pytałaś czy nie jesteś ich bledem życia? 

Nie wiem z jakiej ty rodziny się wywodziłaś, gadzino, ale mnie niczego nie brakowało. Nie twierdzę, że miałam jakieś luksusy, ale zabawki jakie chciałam ale przede wszystkim miłość. Troskę. Coś, co może dla ciebie jest niewyobrażalne. Jedyne, kogo czasem mi brakowało, to rodzeństwa, ale bycie jedynaczką ma swoje plusy. 

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Idjotka, bądz taka dalej a na pewno ułozysz sobie życie z kochającym facetem u boku...😁

Idź trenuj patole z konkubentem. Hihi. 🎃 

Nie wiem z jakiej ty rodziny się wywodziłaś, gadzino, ale mnie niczego nie brakowało. Nie twierdzę, że miałam jakieś luksusy, ale zabawki jakie chciałam ale przede wszystkim miłość. Troskę. Coś, co może dla ciebie jest niewyobrażalne. Jedyne, kogo czasem mi brakowało, to rodzeństwa, ale bycie jedynaczką ma swoje plusy. 

To była chyba miłość patologiczna. Bo ta zdrowa takiego gówna przekonanego o własnej wyjatkowsci w świat nie wypuszcza. Zabawki były za ciężkie jak to się mówiło kiedyś. Na tobie poprzestali z wiadomych względów...

2 minuty temu, PRISCILLA napisał:

Idź trenuj patole z konkubentem. Hihi. 🎃 

Dałabys się pokroić za niego, ale nie dla psa kiełbasa. ;D

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Dałabys się pokroić za niego, ale nie dla psa kiełbasa. ;D

Typ spod budki z piwem? Łobuz kocha najbardziej, czy jak to leciało? Miałam praktyki w MOW’Ach, więc rozumiem Twoje pobudki. Lalo. 

4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

To była chyba miłość patologiczna. Bo ta zdrowa takiego gówna przekonanego o własnej wyjatkowsci w świat nie wypuszcza. Zabawki były za ciężkie jak to się mówiło kiedyś. Na tobie poprzestali z wiadomych względów...

Nudzisz. 

Prawda zawsze jest nudniejsza od fikcji. 

Ty byłaś pewnie tym dzieckiem, którego chcieli się jak najszybciej pozbyć. I rugali za wszytko, a to zła ocena, a to coś. Ja znam psychologię więc mnie nie zagniesz lalo. 

Ty byłaś pewnie tym dzieckiem, którego chcieli się jak najszybciej pozbyć. I rugali za wszytko, a to zła ocena, a to coś. Ja znam psychologię więc mnie nie zagniesz lalo. 

Widzę właśnie jak jom znasz. No nara. Z Panem Bogiem. Może on ci wskaże odpowiednią drogę w życiu. Bo ja nie.

Widzę właśnie jak jom znasz. No nara. Z Panem Bogiem. Może on ci wskaże odpowiednią drogę w życiu. Bo ja nie.

Zawsze czuły punkt spotyka się z zasłoną dymną… wiesz co, nie będę się wysilać, polecam ci moje ostatnio opisywane warsztaty…uwalniania gniewu i złych emocji…

4 minuty temu, PRISCILLA napisał:

Typ spod budki z piwem? Łobuz kocha najbardziej, czy jak to leciało? Miałam praktyki w MOW’Ach, więc rozumiem Twoje pobudki. Lalo. 

Kto ci powiedział że spod budki z piwem?

A może to ci się przysniło. 😄

Zawsze czuły punkt spotyka się z zasłoną dymną… wiesz co, nie będę się wysilać, polecam ci moje ostatnio opisywane warsztaty…uwalniania gniewu i złych emocji…

Po prostu się wysråj porządnie jaja opróżnij czy co tam masz i skoncz pjerdolic bo psycholog z ciebie jak z koziej dùpy sandaly. Od razu poczujesz ulgę. Specjalistko rodem z mowu xD 

Po prostu się wysråj porządnie jaja opróżnij czy co tam masz i skoncz pjerdolic bo psycholog z ciebie jak z koziej dùpy sandaly. Od razu poczujesz ulgę. Specjalistko rodem z mowu xD 

Warsztaty z moją mentorką były kiedyś publikowane na yt. Byłam w tle, ale moja mentorka która to prowadziła była przewodniczącą tych zajęć. To był MOW dziewczątz trudnych rodzin w województwie wielkopolskim. 

Warsztaty z moją mentorką były kiedyś publikowane na yt. Byłam w tle, ale moja mentorka która to prowadziła była przewodniczącą tych zajęć. To był MOW dziewczątz trudnych rodzin w województwie wielkopolskim. 

Bardzo mnie to guwno obchodzi. Baba wanga jaja księdza tak. Masowanie fallusa w ramach uwalniania kobiecości ukrytej se zafunduj. I inne pierdy dla pseudo uduchowionych psycho loszek.Krąg odbytu omm.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się