Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
G. Swenson

Bardzo taktycznie Madziu postępujesz, że olewasz swoją jedyną prawdziwą forumowà przyjaciółkę.

Polecane posty

Wiedz też, że nigdy na ciebie złego słowa nie powiem, ponieważ nie w moim stylu jest nagabywać na osobę, do której masz chwilowy gniew. Czym ci zawiniłam pytam więc? Piszesz z półgłówkami, moje posty (interpersonalne) dotyczące naszej znajomości olewasz. 
tak się robi?

• Haha 3

Bo obrażasz tutaj wiesz kogo a nie wolno ci 😆

Nie sprowokujecie mnie do hejtu na nią, gdyż mam klasę a przede wszystkim sympatię do niej. Może nie widzi tego postu ale Madzia, tak się nie robi. Łzy mi poleciały pomimo udanej randki. I tak; upiłam kielicha/ słabym człowiekiem jest ten, kto żyje w kłamstwie. 

8 minut temu, G. Swenson napisał:

Tak, poróbcie screeny i się pośmiejcie. A ja to pisze z serca. 

I tak z serca publicznie wymuszacie na sobie lojalność? Nie wiem jak inni, ale ja w to wierze tak samo jak wierze w jednorożce. 

Przed chwilą, G. Swenson napisał:

Nie sprowokujecie mnie do hejtu na nią, gdyż mam klasę a przede wszystkim sympatię do niej. Może nie widzi tego postu ale Madzia, tak się nie robi. Łzy mi poleciały pomimo udanej randki. I tak; upiłam kielicha/ słabym człowiekiem jest ten, kto żyje w kłamstwie. 

Kutangos over bros 😌

• Haha 1

Przed chwilą, salix napisał:

I tak z serca publicznie wymuszacie na sobie lojalność? Nie wiem jak inni, ale ja w to wierze tak samo jak wierze w jednorożce. 

Nie mam problemu z alkoholem, lalo. Idź mi stąd bo poszczuje miotłą 

1 minutę temu, G. Swenson napisał:

Może nie widzi tego postu ale Madzia, 

Zapewne nie widzi… oślepła na godzine, dość wybiórczo 😛

• Haha 1

U mnie nie ma łatwo. Jak kogoś lubię to nie na pokaz. Nie, nie bedzie zamiecione pod dywan. 

2 minuty temu, G. Swenson napisał:

Łzy Ci poleciały bo kobieta z forum ktorej nie znasz napisała ci byś przestała obrazac? 

• Haha 2

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Łzy Ci poleciały bo kobieta z forum ktorej nie znasz napisała ci byś przestała obrazac? 

Nie w temacie jesteś jak zwykle. Czytaj więcej: jezowa l. Albo wróć do makaroniaryv

Przyjaciółką forumowa. Tak to koleżanka. Lubię ją i czekam na wyjaśnienie ot co. A że podbita lekko jestem po randce to co…człowiek człowieka nie zje bo nie jest wilkiem. 

Ale najważniejsze ezę jestem ładna i dziś się całowałam z pięknym nordyckim blondynem: resztę można olać. 

Przed chwilą, G. Swenson napisał:

Ale najważniejsze ezę jestem ładna i dziś się całowałam z pięknym nordyckim blondynem: resztę można olać. 

Było macane?

Nie w temacie jesteś jak zwykle. Czytaj więcej: jezowa l. Albo wróć do makaroniaryv

Jak to nie? Obraziłaś Makarona i Salowa napisała byś go nie obrażała a ty do niej: i ty Madziu przeciwko mnie 😂

Przyjaciółką forumowa. Tak to koleżanka. Lubię ją i czekam na wyjaśnienie ot co. A że podbita lekko jestem po randce to co…człowiek człowieka nie zje bo nie jest wilkiem. 

Jaka? Hi hi hi

• Haha 1

Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał:

Było macane?

Jesteś obrzydliwy. 

3 minuty temu, G. Swenson napisał:

Zostałaś poświęcona na ołtarzu chcicy 🤣🤣🤣

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się