Margherite 38 Napisano 10 godzin temu Sorry, ale ciekawią mnie takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Powiedz mi Malowany, dlaczego wstawiasz kobiety w awatar? Kiedyś miałam Micka Jaggera przebranego za kobietę. Bo go uwielbiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Może strzemiennego sobie strzelcie. Po co wyzwiska. Albo niech Moon da Malowanemu buzi 7 minut temu, Krzysio Kupa napisał: To ty robisz wbitki na priva, łysa pulardo, a nie inni Witaj Moon z powtarzalnymi tekstami To co randki nie będziesz mi proponował? Pamiętasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Powiedz mi Malowany, dlaczego wstawiasz kobiety w awatar? Bo jestem kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Powiedz mi Malowany, dlaczego wstawiasz kobiety w awatar? Bo woli facetów i odwraca uwagę od tego faktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 10 godzin temu 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: Uwielbiam blondynów z niebieskimi oczami i mam takiego w domu z rozmiarem buta nr 48 Ale dlaczego rozmiar buta jest ważny? Przypomina mi to pewną zabawną sytuację ze szkolenia, byliśmy na szkoleniu otwartemu wiec ludzie nie tylko z naszej firmy. Było jakieś głupie ćwiczenie, że trzeba było wstać od stolików i wyjść na środek. Traf chciał, że sparowało mnie z jakimś obcym gościem, jak stanęłam obok to powiedziałam Jezu ale Ty jesteś wysoki. Gość to uznał za zachetę, bo przy obiedzie się przysiadł i musiałam się dowiedzieć że ma 196 wzrostu, waży 100 ale nie jest gruby mogę dotknąć brzucha, no i rozmiar buta jakiś absurdalne 52 czy 54. żułam kotleta i czekałam na kluczowy wymiar lecz tej jednak nie padł. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Albo niech Moon da Malowanemu buzi Witaj Moon z powtarzalnymi tekstami To co randki nie będziesz mi proponował? Pamiętasz? Kim jest ten Moon? Tyle razy obiło mi się po oczach, ale nie pamiętam nikogo o takim nicku. Po czym go rozpoznać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Kim jest ten Moon? Tyle razy obiło mi się po oczach, ale nie pamiętam nikogo o takim nicku. Po czym go rozpoznać? Mój stalker, kochanek Dumbo, który na innych nickach hejtuje kobiety, w tym Dumbo. Część kobiet już tu nie pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mój stalker, kochanek Dumbo, który na innych nickach hejtuje kobiety, w tym Dumbo. Część kobiet już tu nie pisze. Rozumiem, że jakiś obsesyjny psycho. Dzięki za info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Kim jest ten Moon? Tyle razy obiło mi się po oczach, ale nie pamiętam nikogo o takim nicku. Po czym go rozpoznać? Ja go z kilometra potrafię rozpoznać, bo ciągle pisze to samo w amoku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Rozumiem, że jakiś obsesyjny psycho. Dzięki za info. Proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja go z kilometra potrafię rozpoznać, bo ciągle pisze to samo w amoku Gorszy od menela tirowca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Pokraka napisał: Ale dlaczego rozmiar buta jest ważny? Chodzi zapewne o pochwalenie się "wielkim chłopem" Nadręczny też nie ma małej jak nawet na faceta stopy, ale nie przyszłoby mi do głowy podawać tego jako jego główny atut, bo wychodzę z klasycznego założenia, że liczy się ogólna sylwetka, ciało i twarz Pomijając już, że powyżej pewnych parametrów "kajaki" stają się już lekko niesmaczne (nawet u facetów) A, i współczuję przygody - niektórym facetom wystarczy cokolwiek na zachętę Edytowano 10 godzin temu przez Huldra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Margherite napisał: Sorry, ale ciekawią mnie takie rzeczy Jestem trochę z innej planety i lubię kontrasty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 10 godzin temu 28 minut temu, 250GodzinTak napisał: Za mną też lata jak wściekły, a ma pod ręką kobity pokroju Elcia i Dumbo. Bo to tylko jego target Bitch please... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Huldra napisał: Chodzi zapewne o pochwalenie się "wielkim chłopem" Nadręczny też nie ma małej jak nawet na faceta stopy, ale nie przyszłoby mi do głowy podawać tego jako jego główny atut, bo wychodzę z klasycznego założenia, że liczy się ogólna sylwetka, ciało i twarz Pomijając już, że powyżej pewnych parametrów "kajaki" stają się już lekko niesmaczne (nawet u facetów) A, i współczuję przygody - niektórym facetom wystarczy cokolwiek na zachętę Nie ma czego współczuć, nie był nachalny a to było w sumie zabawne. Czekałam na kluczowy wymiar, ale chyba tylko w internecie są tacy odważni, bo miałam nieprzeparte odczucie, że to maja mi właśnie te wszystkie podane wymiary sugerować. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Nie ma czego współczuć, nie był nachalny a to było w sumie zabawne. Czekałam na kluczowy wymiar, ale chyba tylko w internecie są tacy odważni, bo miałam nieprzeparte odczucie, że to maja mi właśnie te wszystkie podane wymiary sugerować. Ale w sumie zadałaś to pytanie Madzi, dam jej odpowiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 10 godzin temu Co dziś jadłyście na śniadanie, kobietki i facetki? Hihi .. znaczy faceci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 229 Napisano 10 godzin temu Co tu sie znowu odjaniepawla znowu jakies przetasowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Co dziś jadłyście na śniadanie, kobietki i facetki? Hihi .. znaczy faceci. Dzisiaj póki co herbata, kawa i croissant. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Co tu sie znowu odjaniepawla znowu jakies przetasowania? Postanowiłyśmy odtąd żyć w pokoju i miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Dzisiaj póki co herbata, kawa i croissant. A z czym ? Bo ja lubie z nadzieniem orzechowym, chociaż maślane tez bardzo lubię. Jednak obiecałam sobie odpuścić słodkości do konta roku, chce zrzucić 5 kg.’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Huldra napisał: Ale w sumie zadałaś to pytanie Madzi, dam jej odpowiedzieć Ja mam skojarzenie jednoznacznie nie bez powodu przywołałam tą "przygodę" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Część Srejzi nie będzie paryskich tutek raczej od nieokrzesanych gburów bo sami tutki no znaczy nie powinno być jeśli rozumują jakoś... Edytowano 9 godzin temu przez bocibot 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: A z czym ? Bo ja lubie z nadzieniem orzechowym, chociaż maślane tez bardzo lubię. Jednak obiecałam sobie odpuścić słodkości do konta roku, chce zrzucić 5 kg.’ Z czekoladą, też najbardziej lubię maślane, bez nadzienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 153 Napisano 9 godzin temu 31 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mój stalker, kochanek Dumbo, który na innych nickach hejtuje kobiety, w tym Dumbo. Część kobiet już tu nie pisze. Czyli wreszcIe doszedłeś kto pisze do ciebie na priv napewno to nie ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Z czekoladą, też najbardziej lubię maślane, bez nadzienia. Pyszne są… choć pewnie jest w nich trochę chemii, jak we wszystkich odpoekanych. Chyba, że mowa o takich z piekarni. Choć grom go wie… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Co dziś jadłyście na śniadanie, kobietki i facetki? Hihi .. znaczy faceci. Duże cappuccino, nie jem śniadań. Dopiero w pracy zjadłam duży skyr, gruszkę i banana. Nie chciało mi się wczoraj nic szykować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Duże cappuccino, nie jem śniadań. Dopiero w pracy zjadłam duży skyr, gruszkę i banana. Nie chciało mi się wczoraj nic szykować. Uwielbiam skyr z Piątnicy. No bo skąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 153 Napisano 9 godzin temu 55 minut temu, G. Swenson napisał: Tak, palce pianisty. Dłonie… zwracam na nie uwagę bardzo, i na paznokcie. I na brwi, swoim byłym regulowałam. Ale z racji na urodę teraźniejszego zauroczenia, on ich prawie nie ma, tzn bardzo jasne. Umiesz grać na pianinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach