RC + 443 Napisano 22 godziny temu (edytowany) to prócz Hipopotamów, Lwów, Krety agenci też byli. https://a.allegroimg.com/original/1e07fa/bfab93ba4f6fad26f3e69c450c10 Edytowano 22 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 32 Napisano 22 godziny temu Idź wytrzeźwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 443 Napisano 22 godziny temu A co najlepsze, pamiętacie jak reklamowano je zawsze, że te figurki są ręcznie malowane? W istocie były, to nie kłamstwo. Koleżanka mojej Mamy chałupniczo pracowała malując je. Raz w tygodniu przywożono jej kilkaset takich figurek, farby, pędzelki i je malowała za jakieś tam nieduże pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 409 Napisano 22 godziny temu Krety też mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 443 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Krety też mam. A tej edycji kompletnie nie pamiętam, ale to już epoka mojego brata, który oczywiście jeszcze przede mną zbierał... xD Mieliśmy tych lwów tyle, że wieszaliśmy na choince jako ozdoby, a teraz się okazuje, że można sporo na nich zarobić za pełną kolekcję bo ludzie ich szukają... oczywiście dawno wyrzucone ze starymi bombkami https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2016/03/a89766bd88ee14f8af5d842bd9f9db16.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 409 Napisano 22 godziny temu Przypomnialy mi sie jeszcze smok, pingwiny, żaby, słoniki i żółwie. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 553 Napisano 22 godziny temu ja tylko hipopotama miałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 7 Napisano 22 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, RC + napisał: A tej edycji kompletnie nie pamiętam, ale to już epoka mojego brata, który oczywiście jeszcze przede mną zbierał... xD Mieliśmy tych lwów tyle, że wieszaliśmy na choince jako ozdoby, a teraz się okazuje, że można sporo na nich zarobić za pełną kolekcję bo ludzie ich szukają... oczywiście dawno wyrzucone ze starymi bombkami a ja pamiętam na 100% miałem kucharza to chyba jeszcze w latach 90 tych były te figurki Edytowano 22 godziny temu przez Cynamon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 443 Napisano 22 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Cynamon napisał: a ja pamiętam na 100% miałem kucharza Też miałem kucharza, do tego tę lwicę z parasolem, siłacza w zieleni, tego w niebieskich spodniach na szelkach i tego grającego na czerwonym banjo. Edytowano 22 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 409 Napisano 22 godziny temu A i jeszcze kilka lat później były takie ufoludki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A i jeszcze kilka lat później były takie ufoludki. Mogę se konto na wykopie pożyczyć? Ryzyko bana jest duże! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 443 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A i jeszcze kilka lat później były takie ufoludki. https://i.ebayimg.com/images/g/lYMAAOxymspSEWfB/s-l1200.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 7 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, RC + napisał: ich nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 409 Napisano 21 godzin temu 15 minut temu, a910f222607748 napisał: Mogę se konto na wykopie pożyczyć? Ryzyko bana jest duże! No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 409 Napisano 21 godzin temu A i jeszcze krasnale i duszki takie świecące w ciemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 553 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: duszki takie świecące w ciemności. to chyba w gazetce kaczor donald było, nie w kinder niespodziance. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 3 Napisano 21 godzin temu Lwy pamiętam miałem kilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 409 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, kris888 napisał: to chyba w gazetce kaczor donald było, nie w kinder niespodziance. To ty mówisz o innych duszkach, te które pamiętam na 100% były z kinder niespodzianki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 3 Napisano 21 godzin temu 38 minut temu, RC + napisał: A co najlepsze, pamiętacie jak reklamowano je zawsze, że te figurki są ręcznie malowane? W istocie były, to nie kłamstwo. Koleżanka mojej Mamy chałupniczo pracowała malując je. Raz w tygodniu przywożono jej kilkaset takich figurek, farby, pędzelki i je malowała za jakieś tam nieduże pieniądze. Dziewczyna z którą byłem na piwie randce zawodowo zajmowala się malowaniem babek na wtedy jakieś 1850 miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 3 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: To ty mówisz o innych duszkach, te które pamiętam na 100% były z kinder niespodzianki. Tak Hhttps://postimg.cc/CRdXbXCd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 553 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, Tak szczególnie tak napisał: Leżak, jest No Nut November a ty takie rzeczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 3 Napisano 21 godzin temu Duszka miałem z lego to 10 chyba tylko zl zestaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 409 Napisano 21 godzin temu A wiecie w którym roku wyszła pierwsza kolekcja figurek z kinder? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 3 Napisano 21 godzin temu Kinder niespodzianki tak bardzo nie zdrozaly wtedy też byly drogie jakieś 2,5 nawet chociaż matka znalazła sklep co byly po jakieś 1,8 może tylko w każdym razie dzisiaj na promkach 3,5 bez 5zl chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 21 godzin temu 22 minuty temu, xDxDxDxD napisał: No. Już nie trzeba, będzie rezerwowo. Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 3 Napisano 21 godzin temu Tylko wtedy porządne figurki teraz pewnie otwierasz a tam 6 puzli z tektury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 3 Napisano 21 godzin temu Jeszcze pamiętam to typiara mi wazyla które ciężkie to było z figurkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 3 Napisano 21 godzin temu 53 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Przypomnialy mi sie jeszcze smok, pingwiny, żaby, słoniki i żółwie. ;D Słonie też byly no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1190 Napisano 21 godzin temu 12 minut temu, Tak szczególnie tak napisał: Tylko wtedy porządne figurki teraz pewnie otwierasz a tam 6 puzli z tektury Teraz są dinozaury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 3 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Teraz są dinozaury. I też takie twarde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach