Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
G. Swenson

Madzia, jak tam w pracy?

Polecane posty

Pomodlę się za was dziś. Trzeba wypędzić z was diabła.

1 minutę temu, a910f222607748 napisał:

To wyślij jeszcze raz nick i hasło, może przeżyje

a jeśli nie, to ten zasrany wykop nie przeżyje bez reklamodawców i wirtualnej polski xD

Dobra.

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Masz już to mieszkanie? Bo po alkoholu pisałaś, że nie masz, gdzie mieszkać i nazwałaś mnie k... ą. Masz dwubiegunówkę, czy to po prostu zwykła zawiść, że nikt cię nie chce, boś wredna? Obstawiam obydwie wersje.

Ty masz kochana mitomanie gdyż na podstawie różnych wypowiedzi tworzysz równoległy życiorys ludzi z kafe. Nie potrafisz rozróżnić kiedy ktoś jest powazny a kiedy ktoś ma beke. No i nie zapominajmy o wytykaniu kazdemu kto cokolwiek nie po nosie ci napisze alkoholizmu. To twoje urojenia. Ogarnij się boś stara I wstyd

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Masz przestarzałe info.

Zrób aktualizacje.

Czyli znalazłaś pracę i nauczyłaś się robić gołąbki? Oraz kupiłaś sobie sama telefon, za zarobione pieniądze =Nie babki emeryturę 😅Fajnie. No i te porady udzielanie alkoholikom i psycholom wiele o tobie mówią. Małolat też sporo powiedział 👋😁

Precz z moich pięknych oczu👋😁

Dobra.

Znowu konta wysyłasz munowi? Nie przeszkadza Ci że typ cie wyzywal tutaj od ćpunek i pato madek?

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

Ty masz kochana mitomanie gdyż na podstawie różnych wypowiedzi tworzysz równoległy życiorys ludzi z kafe. Nie potrafisz rozróżnić kiedy ktoś jest powazny a kiedy ktoś ma beke. No i nie zapominajmy o wytykaniu kazdemu kto cokolwiek nie po nosie ci napisze alkoholizmu. To twoje urojenia. Ogarnij się boś stara I wstyd

Chcesz screena jak to napisałaś, że nie masz mieszkania? Może jak pijesz, to nie pisz i nie rób się ciągle młodą, bo stara baba jesteś 😜

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Chcesz screena jak to napisałaś, że nie masz mieszkania? Może jak pijesz, to nie pisz i nie rób się ciągle młodą, bo stara baba jesteś 😜

Ja doskonale pamiętam co pisałam. I była to forma żartu a ty jak zwykle wyciągnęłaś jakiś precel z kontekstu i się podniecasz ze rzekomo pod wpływem zwierzyłam się obcym z wielkiej tajemnicy bycia bezdomna xD Haha żałosne 

1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Znowu konta wysyłasz munowi? Nie przeszkadza Ci że typ cie wyzywal tutaj od ćpunek i pato madek?

A tobie nie przeszkadza, że pedzio nagle się na dziewczynki przerzucił mając kontakt z tobą, bladzio?

Ja doskonale pamiętam co pisałam. I była to forma żartu a ty jak zwykle wyciągnęłaś jakiś precel z kontekstu i się podniecasz ze rzekomo pod wpływem zwierzyłam się obcym z wielkiej tajemnicy bycia bezdomna xD Haha żałosne 

...a pamiętasz babcia i jeszcze raz sobie mną mordę podetrzesz, to osobiście ci w...ę i wrzucę z powrotem do szamba. 

Przed chwilą, a910f222607748 napisał:

A tobie nie przeszkadza, że pedzio nagle się na dziewczynki przerzucił mając kontakt z tobą, bladzio?

O ziemniaku piszesz? Co to ma do rzeczy? Wyebane mam kim on jest. My sie nie wyzywalismy od patologii i cpunow a ty elke szmaciles jak ostatnia menelice. Jarają cie typiary z syndromem sztokholmskim?

1 minutę temu, a910f222607748 napisał:

...a pamiętasz babcia i jeszcze raz sobie mną mordę podetrzesz, to osobiście ci w...ę i wrzucę z powrotem do szamba. 

Skoncz pajacu. Twoje groźby może robią wrażenie u żuli pod monopolem gdzie kupujesz amarene ale nie w necie i nie na mnie. Stary przygłupie.

Może haki ma i muszą , bo nie uwierzę że z własnej woli utrzymują kontakt z ukrem. 😁

Skoncz pajacu. Twoje groźby może robią wrażenie u żuli pod monopolem gdzie kupujesz amarene ale nie w necie i nie na mnie. Stary przygłupie.

Jaki można być żywym tryprem z ...ych kowbojek przez którym każdy ...ala i jeszcze ... pyskować?

Jaki można być żywym tryprem z ...ych kowbojek przez którym każdy ...ala i jeszcze ... pyskować?

To nie jest odpowiedz na zadane pytanie czy podniecają cie laski dające się szmacić i dzieci w to wciagajace? Towar jej załatwiasz ze wraca do ciebie jak ofiara do kata? Lubisz wykorzystywać uposledzone?

2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

To nie jest odpowiedz na zadane pytanie czy podniecają cie laski dające się szmacić i dzieci w to wciagajace? Towar jej załatwiasz ze wraca do ciebie jak ofiara do kata? Lubisz wykorzystywać uposledzone?

Jakiej chcesz odpowiedzi, ...onięta babo. Nie wiesz o czym rozmawiamy i wynurzasz ten parszywy ryj z szamba niczym na kowbojkach. Wypierdalaj, bo cierpliwość mi się kończy, spróbuj nawrócić z powrotem na chłopców swoich kolegów, ...ona szambiaro. xD

2 minuty temu, a910f222607748 napisał:

Jakiej chcesz odpowiedzi, ...onięta babo. Nie wiesz o czym rozmawiamy i wynurzasz ten parszywy ryj z szamba niczym na kowbojkach. Wypierdalaj, bo cierpliwość mi się kończy, spróbuj nawrócić z powrotem na chłopców swoich kolegów, ...ona szambiaro. xD

Ojej jak groźne. Munek się wkùrwil. Haha. Mam w dupje o czym piszecie. Fakt że ona w ogóle chce mieć z toba do czynienia po tym jak ja traktowałeś na publiku jest odrażający dla każdej szanującej się osoby ludzkiej

Edytowano przez BabkaBożaRektalna

5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Wypraszam sobie. (jeżeli to o mnie)

Wypraszam sobie. (jeżeli to o mnie)

A ty se możesz elzbieto wypraszać. Twoje zachowanie mówi i tak więcej niż tysiac słów.

• Thanks 1

3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Ojej jak groźne. Munek się wkùrwil. Haha. Mam w dupje o czym piszecie. Fakt że ona w ogóle chce mieć z toba do czynienia po tym jak ja traktowałeś na publiku jest odrażający dla każdej szanującej się osoby ludzkiej

Nie tak groźnie jak twoje zdjęcie, które wrzucił kiedyś bene,  jakiejś starej ...y z dywanami ściągniętymi żywcem ze ścian w jakimś dalekim muchosrańsku hahaha
Weź ty się ty się ... lepiej zajmij sobą, może nie bez powodu nagle tracisz przyjaciół toksyczne łajno ty xD

Edytowano przez a910f222607748

A ty se możesz elzbieto wypraszać. Twoje zachowanie mówi i tak więcej niż tysiac słów.

A to nie z reklamy rafaello? 😄

Nie tak groźnie jak twoje zdjęcie, które wrzucił kiedyś bene,  jakiejś starej ...y z dywanami ściągniętymi żywcem ze ścian w jakimś dalekim muchosrańsku hahaha
Weź ty się ty się ... lepiej zajmij sobą, może nagle tracisz przyjaciół toksyczne łajno ty xD

Haha jesteśmy dumni z tak dobrze wykonanej pracy że do dziś z wypiekami na twarzy wspominacie xD

I to są arrasy. Tak się jarasz ukraińskimi bladziami a nie wiesz. Wstyd panie stopo. A ty elzbieto nie śmieszkuj bo to naprawdę odrażające lecieć do typa który ma cie za szmatę i robi z ciebie oraz dzieci pośmiewisko.

Uwielbiam ten zapach topionego masła w kuchni po tym jak sobie zrobię popcorn mikrofalowy... Popcorn do czytania kafeterii to jest świetna rzecz. 

🍿

Przed chwilą, RC + napisał:

Uwielbiam ten zapach topionego masła w kuchni po tym jak sobie zrobię popcorn mikrofalowy... Popcorn do czytania kafeterii to jest świetna rzecz. 

🍿

Lezak dziś pisał że jesteś prawiczkiem.

Możesz się do tego odnieść. ;))

1 minutę temu, RC + napisał:

🍿

Zrobiłeś mi smaka. Chipsy też masz? 😁

A ty kiedy się odniesiesz do własnego postępowania względem stopy zamiast o każdym plotki archiwizować i węszyć jak snoop dog?

@wakanka1 ja ..., szczur który bez mojej pomocy codziennie po mordzie dostawał od moderacji jak tylko ryja wystawił z nory, będzie teraz umoralniał innych

I to są arrasy. Tak się jarasz ukraińskimi bladziami a nie wiesz. Wstyd panie stopo. A ty elzbieto nie śmieszkuj bo to naprawdę odrażające lecieć do typa który ma cie za szmatę i robi z ciebie oraz dzieci pośmiewisko.

chciałbym oglądać jak ukraiński dron upuszcza na ciebie granat ;-))

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Pisał też, że AI jest praviczkiem, a przecież ChatGPT tysiące przegrywów na świecie obsługuje za subskrypcję 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się