draże korsarze 234 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: No nie bardzo bo to nie ja nayebana codziennie wpuszczam innego gacha z flaszka pod pachą. Gina twierdzi ze nie ma sie przed kim spowiadać i trzymać fasonu bo nie ma dzieci ani zwierząt i za nikogo nie jest odpowiedzialna. Ale zapomniała o odpowiedzialności za własna pipe Edytowano 5 godzin temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 305 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Patricie Dumbinová napisał: Zastanawiam się jak mocno nawalony chce być, żeby zostać twoim pilotem Huh mogłeś poczekać z tym winem do weekendu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Gina twierdzi ze nie ma sie przed kim spowiadać i trzymać fasonu bo nie ma dzieci ani zwierząt. Ale zapomniała o poszanowaniu własnej pipy Cóż począć, lubi na innych projektowac własne błędy. Ale muszę przyznać że w połączeniu z salową robią dobry kabaret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 11 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: Huh mogłeś poczekać z tym winem do weekendu. Daj spokój, młoda. Jesteś młodsza ode mnie o 10 lat! Dla mnie idealnie, ale coś odjebałaś ostatnio i nie wiem co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 305 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Patricie Dumbinová napisał: Daj spokój, młoda. Jesteś młodsza ode mnie o 10 lat! Dla mnie idealnie, ale coś odjebałaś ostatnio i nie wiem co Opowiem Ci, ale musisz być całkowicie trzeźwy, więc dla własnego dobra wyloguj się teraz ze wszystkich kont i do łóżka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 11 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Nadija* napisał: Opowiem Ci, ale musisz być całkowicie trzeźwy, więc dla własnego dobra wyloguj się teraz ze wszystkich kont i do łóżka xD Pogadamy o tym jak sama się wylogujesz ze wszystkich kont! ;-)) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 305 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Patricie Dumbinová napisał: Pogadamy o tym jak sama się wylogujesz ze wszystkich kont! ;-)) Haha dobrze już idę spać dedi xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, draże korsarze napisał: To ile ty masz lat? Ze chodzisz od ławki do ławki. Miałaś być rzekomo rocznik 95 a tęskniłaś ostatnio za latwmi 2000 i oglądaniem vivy. Ogladlas vive jako 5 latka? PIEERDOLISZ JAK ZWYKLE JESTEM PODOBNY ROCZNIIK DO NIEJ I TEŻ NAKURBIAŁEM VIVĘ SWEGO CZASU ORAZ MTV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Patricie Dumbinová napisał: Daj spokój, młoda. Jesteś młodsza ode mnie o 10 lat! Dla mnie idealnie, ale coś odjebałaś ostatnio i nie wiem co ONA MA SERIO 30? CIĘŻKO W TO UWIERZYĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 11 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Nadija* napisał: Haha dobrze już idę spać dedi xD przypominam, że ty nie córuś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 19 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, TREV0 napisał: PIEERDOLISZ JAK ZWYKLE JESTEM PODOBNY ROCZNIIK DO NIEJ I TEŻ NAKURBIAŁEM VIVĘ SWEGO CZASU ORAZ MTV bicu ty jesteś po 40 stce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 19 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, TREV0 napisał: ONA MA SERIO 30? CIĘŻKO W TO UWIERZYĆ No ma ale jest opóźniona w rozwoju chyba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, TREV0 napisał: PIEERDOLISZ JAK ZWYKLE JESTEM PODOBNY ROCZNIIK DO NIEJ I TEŻ NAKURBIAŁEM VIVĘ SWEGO CZASU ORAZ MTV No hejka bicu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 5 godzin temu Haha nadija jaka przyczajka i kontrola moona może sposobem siłowym sie jej wreszcie uda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, gnomee napisał: bicu ty jesteś po 40 stce TY I ON NIEDŁUGO BĘDZIECIE PEWNIE, ALE NIE JA, SZCZERBATY GNOMIE PS., ZNALAZŁEM KONTO FRANKA NA WYKOP, NIEŹLE CI TAM WRZUCA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, TREV0 napisał: TY I ON NIEDŁUGO BĘDZIECIE PEWNIE, ALE NIE JA, SZCZERBATY GNOMIE PS., ZNALAZŁEM KONTO FRANKA NA WYKOP, NIEŹLE CI TAM WRZUCA A poke znalazles na netkobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, draże korsarze napisał: No hejka bicu To nie bicu. xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A poke znalazles na netkobiety? A CO MNIE JAKIEŚ TROLUJĄCE PODSTARZAŁE MITOMANKI WOLĘ HEJTERÓW SZCZERBOLA POSZUKAĆ, ZAWSZE MIAŁEM BEKĘ JAK SIĘ ZACZYNAŁ KAJAĆ PRZED NIMI I PRZEPRASZAĆ, PRZED KOTARBĄ CHYBA NAJLEPSZĄ TRAGIC DRAMĘ ODSTAWIŁ, HUEHUE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: To nie bicu. xd Mhm niestety byłam świadkiem pewnej wpadki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 4 godziny temu BUEHE, TYLKO MOWA O FRANKU I JUŻ ZAMILKŁ SZCZERBO-GNOM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, TREV0 napisał: A CO MNIE JAKIEŚ TROLUJĄCE PODSTARZAŁE MITOMANKI WOLĘ HEJTERÓW SZCZERBOLA POSZUKAĆ, ZAWSZE MIAŁEM BEKĘ JAK SIĘ ZACZYNAŁ KAJAĆ PRZED NIMI I PRZEPRASZAĆ, PRZED KOTARBĄ CHYBA NAJLEPSZĄ TRAGIC DRAMĘ ODSTAWIŁ, HUEHUE Przy tym z kotarbą to nawet chyba byłam. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Mhm niestety byłam świadkiem pewnej wpadki Zresztą juz mi się znudziło przekonywanie wszystkich kto tu jest kim. Niech każdy myśli co chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Mhm niestety byłam świadkiem pewnej wpadki SRADKI, JAJA SE ZROBIŁ Z CIEBIE, ALE ŁYKNĘŁAŚ JAK SASHA NASIENIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Zresztą juz mi się znudziło przekonywanie wszystkich kto tu jest kim. Niech każdy myśli co chce. a ty niby skad wiesz kim jest kazdy troll tutaj? Ten tutaj i bicu pisali raz w jednym temacie i konto sie rypło. A ty czasami to i moona nie potrafisz rozpoznać to nie wiem Elcia czy możesz za jakaś wyrocznie robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Przy tym z kotarbą to nawet chyba byłam. ;D O CO CHODZIŁO Z TYM LODEM ZA DINO? SKĄD SIĘ TO W OGÓLE WZIĘŁO? WTEDY MNIE NIE BYŁO NA FORUM Z JAKIEŚ PÓŁ ROKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: SRADKI, JAJA SE ZROBIŁ Z CIEBIE, ALE ŁYKNĘŁAŚ JAK SASHA NASIENIE Dziwne te jaja nikt sie nie bawił wtedy w zgadywanki kto jest kto yylko gadaliśmy. Ja cie miałam za rym cyma. Później bicu sie wściekał jak pisałam ze ty to on wiec po co miałby sobie robić takie jaja ktorych efekt później go wqrwial? Ja ci nie wierze i tyle. Plus o podobnych porach wypełzacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: a ty niby skad wiesz kim jest kazdy troll tutaj? Ten tutaj i bicu pisali raz w jednym temacie i konto sie rypło. A ty czasami to i moona nie potrafisz rozpoznać to nie wiem Elcia czy możesz za jakaś wyrocznie robić Bez przesady, kazdy to nie wiem, bicu inaczej piszę nawet udając. A moona to z tego co pamiętam zawsze trafnie rozpoznawałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu Jaja se zrobił bo nagle nie z tego konta poszedł wysryw capslockiem napisany w zupełnie innym stylu. Czy te jaja to nie jest przypadkiem choroba dwubiegunowa afektywna? ide spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: a ty niby skad wiesz kim jest kazdy troll tutaj? Ten tutaj i bicu pisali raz w jednym temacie i konto sie rypło. A ty czasami to i moona nie potrafisz rozpoznać to nie wiem Elcia czy możesz za jakaś wyrocznie robić ELKA JAKO JEDNA Z NIELICZNYCH TU MA DOBREGO NOSA KTO JEST KIM NATOMIAST Z "TRAFÓW" TWOICH I LILPEDA TO JUŻ CAŁE FORUM CISNĘŁO BEKĘ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Bez przesady, kazdy to nie wiem, bicu inaczej piszę nawet udając. A moona to z tego co pamiętam zawsze trafnie rozpoznawałam. Aha czyli zgadujesz i nie wiesz o jakiej wpadce mowie nawet no to nie przekonuj mnie faktycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach