G. Swenson 28 Napisano 9 godzin temu Ja się nudzę ale muszę posprzątać kuchnię - takiego lenia mam m, że ci mówię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 21 Napisano 8 godzin temu 53 minuty temu, G. Swenson napisał: Ja się nudzę ale muszę posprzątać kuchnię - takiego lenia mam m, że ci mówię. Spróbuj do lustra... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, G. Swenson napisał: Ja się nudzę ale muszę posprzątać kuchnię - takiego lenia mam m, że ci mówię. Zazdroszczę tego lenistwa U mnie systematyczność jest najważniejsza, dlatego mam czystą kuchnie i czysto w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 7 godzin temu Mnie chciała Greta, mona, elka, dumbo, przewrotna, salowa, ruda, iskra, gina, żaba, leżak, nimfa. Jak kogoś pominąłem, to przepraszam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 7 godzin temu bo ty jestes niespełniona podreczna bez dzieci dlatego je hejtujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Mnie chciała Greta, mona, elka, dumbo, przewrotna, salowa, ruda, iskra, gina, żaba, leżak, nimfa. Jak kogoś pominąłem, to przepraszam. no nie wiem ja potrafie byc dlugo mila a se nie przepadac za kims bo nie mam pomyslu co odpowiadac na ryki i wrzaski czyjes bo glowa mnie boli wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zazdroszczę tego lenistwa U mnie systematyczność jest najważniejsza, dlatego mam czystą kuchnie i czysto w domu Przecież ty masz alergię na lenistwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1190 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zazdroszczę tego lenistwa U mnie systematyczność jest najważniejsza, dlatego mam czystą kuchnie i czysto w domu Kto się ceni ten sie leni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 7 godzin temu O i jeż jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: no nie wiem ja potrafie byc dlugo mila a se nie przepadac za kims bo nie mam pomyslu co odpowiadac na ryki i wrzaski czyjes bo glowa mnie boli wiecznie Który to już ban i dlaczego wczoraj po alkoholu nazwałaś mnie k.. ą? Zazdrość, że ktoś żyje lepiej niż ty, bez Moona hejtera na karku? Już ci pisałam - Schudnij, bierz proszki, terapia, jakaś praca i będzie ok. Nie hejtuj mnie i nie łaż za mną, ze swoim wirtualnym gachem. Do widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Przecież ty masz alergię na lenistwo Niepokoi mnie twoja obsesja na moim punkcie. Idź do Elki może cyce wysłała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Który to już ban i dlaczego wczoraj po alkoholu nazwałaś mnie k.. ą? Zazdrość, że ktoś żyje lepiej niż ty, bez Moona hejtera na karku? Już ci pisałam - Schudnij, bierz proszki, terapia, jakaś praca i będzie ok. Nie hejtuj mnie i nie łaż za mną, ze swoim wirtualnym gachem. Do widzenia. Normalnie cię nazwała. "Kto dopuści się zdrady, jest ..." Tak mówi stary testament. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Niepokoi mnie twoja obsesja na moim punkcie. Idź do Elki może cyce wysłała Mam cię na tapecie w telefonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 441 Napisano 7 godzin temu Cóż, nie ukrywam, że doszły mnie słuchy o tym, że rzekomo Leżak sodomie proponuje na forum chłopom, ale byłem przekonany, że to jaja i nic więcej... no ale teraz, coraz więcej znaków zapytania 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Cóż, nie ukrywam, że doszły mnie słuchy o tym, że rzekomo Leżak sodomie proponuje na forum chłopom, ale byłem przekonany, że to jaja i nic więcej... no ale teraz, coraz więcej znaków zapytania Desperat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 7 godzin temu 53 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Spróbuj do lustra... Zmień ten awatar puchacz, bo cały czas czekam na złośliwą carycę, a to zawsze ty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Niepokoi mnie twoja obsesja na moim punkcie. Idź do Elki może cyce wysłała Nie chcę się już kłócić. Ty jesteś fajna babka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Niepokoi mnie twoja obsesja na moim punkcie. Idź do Elki może cyce wysłała Odelkuj się lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, RC + napisał: Cóż, nie ukrywam, że doszły mnie słuchy o tym, że rzekomo Leżak sodomie proponuje na forum chłopom, ale byłem przekonany, że to jaja i nic więcej... no ale teraz, coraz więcej znaków zapytania Czyli same geje na tym forum Niektórzy nawet przebierają się za kobiety, np taki Moon. Masa nicków, w tym kobiecych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Odelkuj się lepiej. Zabierz swojego kochanka na emaila i niech odbije ode mnie. Znowu cały dzień masz warte na forum? A praca be? Zasiłki smakują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 7 godzin temu Leżak gej prawniczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Malowany napisał: Normalnie cię nazwała. "Kto dopuści się zdrady, jest ..." Tak mówi stary testament. Oo ktoś widzę cię nawrócił. Ciekawe kto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zabierz swojego kochanka na emaila i niech odbije ode mnie. Znowu cały dzień masz warte na forum? A praca be? Zasiłki smakują To tak jak ty. Też masz warte. A nawet 2 bo ty i w pracy i tu cały dzień a ona może być tylko tu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Oo ktoś widzę cię nawrócił. Ciekawe kto... I ty też odnajdziesz Boga w swoim sercu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: I ty też odnajdziesz Boga w swoim sercu. Ja piêrdolę, pranie mózgu lvl hard. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, a910f222607748 napisał: Szybko, odpowiedz mi na priv bo wezmę bez pytania Odpisałam żebyś brał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja piêrdolę, pranie mózgu lvl hard. Pamiętaj, że nigdy nie jest za późno. Miłujcie się bracia i siostry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zabierz swojego kochanka na emaila i niech odbije ode mnie. Masz przestarzałe info. Zrób aktualizacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: To tak jak ty. Też masz warte. A nawet 2 bo ty i w pracy i tu cały dzień a ona może być tylko tu. Masz już to mieszkanie? Bo po alkoholu pisałaś, że nie masz, gdzie mieszkać i nazwałaś mnie k... ą. Masz dwubiegunówkę, czy to po prostu zwykła zawiść, że nikt cię nie chce, boś wredna? Obstawiam obydwie wersje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja piêrdolę, pranie mózgu lvl hard. To wyślij jeszcze raz nick i hasło, może przeżyje a jeśli nie, to ten zasrany wykop nie przeżyje bez reklamodawców i wirtualnej polski xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach