BabkaBożaRektalna 66 Napisano 7 godzin temu Napaliłam się cały dzień na wyroby piekarskie a tu kùrwa pustki w koszach. To jest najgorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Co zrobić z wiedzą, że ksysio kolejny raz się ośmieszył. Pomyślmy...:D No polemizował bym kto się ośmieszył skoro ukrywasz swoją przeszłość, to grubo musiało być zwyrolstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 451 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: To była kpina z ciebie podpowiem z litości, bo kręcisz się bezradnie w kółko jak baran A to że masz zwalony łeb to był komplement. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Wyszła po angielsku. Odgryzła się za poranek Mściwość to moje pierwsze imię. Gości mam do soboty. Przyjechali na tydzień ze Szkocji. Wrócili właśnie z wojaży i znikam, Przewrotna. Ucałuj Miecza gdy go zobaczysz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: To się zamiecie pod dywan O widzisz już znalazles rozwiązanie z 5 x glupa palenie , 3 zamiatanie pod dywan i po temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A jak stracisz węch Po dzyndzlu, tyłeczku, szerokich ramionach i łysinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A jak stracisz węch Wtedy są inne zmysły jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: No polemizował bym kto się ośmieszył skoro ukrywasz swoją przeszłość, to grubo musiało być zwyrolstwa Buzi. [cześć] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: A to że masz zwalony łeb to był komplement. W przeciwieństwie do ciebie przynajmniej nie jestem niemiecką świnią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Mściwość to moje pierwsze imię. Gości mam do soboty. Przyjechali na tydzień ze Szkocji. Wrócili właśnie z wojaży i znikam, Przewrotna. Ucałuj Miecza gdy go zobaczysz. W policzek, czy usta z języczkiem? Dobranoc Seven 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Buzi. [cześć] Lecisz już Trzym się i do spisania . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 451 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: W przeciwieństwie do ciebie przynajmniej nie jestem niemiecką świnią. Ale masz zwalony łeb, jeśli wierzysz w niemiecka to tym bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: O widzisz już znalazles rozwiązanie z 5 x glupa palenie , 3 zamiatanie pod dywan i po temacie Na tym polega skuteczna sztuka improwizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Wtedy są inne zmysły jeszcze. Tak ale jest ciemno wiec nie widać. Jak będzie mruczał to po głosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: W policzek, czy usta z języczkiem? Dobranoc Seven Przytul swoją skroń do jego klatki piersiowej i posłuchaj bicia sertza. Śnij dobre sny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Lecisz już Trzym się i do spisania . Do soboty. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Ale masz zwalony łeb, jeśli wierzysz w niemiecka to tym bardziej. A co wolisz być niemiecką wroną, bo tak też można lżyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Na tym polega skuteczna sztuka improwizacji. Krzysiu jesteś zayebiscie skuteczny w tej improwizacji, do tego masz zayebiscie silna psychikę niczym Jarosław psikuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Seven napisał: Przytul swoją skroń do jego klatki piersiowej i posłuchaj bicia sertza. Śnij dobre sny. On serce ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Do soboty. ;] Za szybko czas leci odkąd pracuje i na nic czasu nie mam. Coś się wymyśli żeby znowu wpaść na siebie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Krzysiu jesteś zayebiscie skuteczny w tej improwizacji, do tego masz zayebiscie silna psychikę niczym Jarosław psikuta Nie znam człowieka i spadaj do upośledzonego narzeczonego , bo już nawet cię nie czytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 46 Napisano 7 godzin temu Mam nadzieję, że ktoś czyta te dzisiejsze kompromy potajemnie w kibelku buźka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie znam człowieka i spadaj do upośledzonego narzeczonego , bo już nawet cię nie czytam. Wiem wiem, tego typa Kubusia Puchatka tez nie znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Tak ale jest ciemno wiec nie widać. Jak będzie mruczał to po głosie Przyjdą na pewno na noc jak dwie małe pantery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Wiem wiem, tego typa Kubusia Puchatka tez nie znasz Z przekory powiem że nie znam i co w związku z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Mam nadzieję, że ktoś czyta te dzisiejsze kompromy potajemnie w kibelku buźka I walą sobie w kiblu ,bo ty tak robisz to wszyscy też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, Onaaaa napisał: Na twoim miejscu bym nie pytała jak nie ściąga kołdry to niej już śpi, nie będę robił draki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: A jak stracisz węch gotowa pomyśleć, że się umył - czyli ma jakąś inną na boku! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Przyjdą na pewno na noc jak dwie małe pantery. Do ciebie napewno i może przyniosą ci mysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: gotowa pomyśleć, że się umył - czyli ma jakąś inną na boku! Może wlezie na niego by jej zapachy przeszly na niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach