WychodzeNaChwile 986 Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, Seven napisał: Mściwość to moje pierwsze imię. Gości mam do soboty. Przyjechali na tydzień ze Szkocji. Wrócili właśnie z wojaży i znikam, Przewrotna. Ucałuj Miecza gdy go zobaczysz. to może ich powiewać i do tego jeszcze wieżą w jednorożce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysio Kupa 7 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Get Out napisał: Nie znam człowieka i spadaj do upośledzonego narzeczonego , bo już nawet cię nie czytam. Nie rozpłacz się tylko kupko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Do ciebie napewno i może przyniosą ci mysz Prędzej żeby im z lodówki coś dać, a nie będą się brudzić jakąś myszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Krzysio Kupa napisał: Nie rozpłacz się tylko kupko Nie projektuj płaczku ukrowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysio Kupa 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Prędzej żeby im z lodówki coś dać, a nie będą się brudzić jakąś myszą. Myszy to pewnie ty wpierdalasz i dlatego masz taki ból dupy o rogala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Może wlezie na niego by jej zapachy przeszly na niego sprytnie dla mnie to się podoba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Krzysio Kupa napisał: Myszy to pewnie ty wpierdalasz i dlatego masz taki ból dupy o rogala xD No każdy by miał ból że tutka paryska lata samolotem do innego kraju po rogala ty głupi i naiwny uju ukrowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jak nie ściąga kołdry to niej już śpi, nie będę robił draki Kobiety sa gorące to bez kołdry mogą spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Get Out napisał: Prędzej żeby im z lodówki coś dać, a nie będą się brudzić jakąś myszą. Mój kotek kiedyś przyniósł mi do łóżka myszkę w nocy a ja ją do reki wzięłam a potem rzuciłam Edytowano 7 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 7 godzin temu 3 godziny temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ty jesteś tępy jak but z lewej nogi. Niczego nie napisałam z tego co wymieniłeś. Te problemy trwają jakieś 20 lat. Wg ciebie nawet zataczającego się by zatrudnili, bo są braki. nie 20 lat temu byl wyz demograficzny i nie bylo problemu z kierowcami byl raczej problem z brakiem pracy a nie brakiem pracownikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mój kotek kiedyś przyniósł mi do łóżka myszkę w nocy a ja ją do reki wzięłam a potem rzuciłam Moje się nie fatygują po takie rzeczy , albo nie ma gryzoni bo są odstraszacze i czują że nic nie wskórają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 451 Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, Baba napisał: W policzek, czy usta z języczkiem? Dobranoc Seven Przy jajku. Tak, wiem suchar ale pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Kobiety sa gorące to bez kołdry mogą spać. Zwłaszcza jak są przeziębione to są gorące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Przy jajku. Tak, wiem suchar ale pasuje. To to jest to niemieckie poczucie humoru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Kobiety sa gorące to bez kołdry mogą spać. ja nie mam problemu się dzielić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Moje się nie fatygują po takie rzeczy , albo nie ma gryzoni bo są odstraszacze i czują że nic nie wskórają. Czasem mam myszy zdechłe na tarasie i to koty sąsiadów na nie polują i tak samo z ptakami jest. Może twoje koty nie chodzą głodne a te sąsiadów już tak i dlatego polują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: To to jest to niemieckie poczucie humoru Trafiłeś za 100 punktów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, Seven napisał: Może ty wiesz brum dlaczego libed porównuje Miecza do mnie i mnie do Miecza? Uzależniony jest? Budzi się w nim ukryta sympatia czy obsesja? Wiem, że jedym z objawów fascynacji drugim człowiekiem jest krytyka, więc może to powód dla którego nie potrafi ignorować wpisów poszczególnych osób? Jak myślisz? po co pytasz brum co ja mysle skoro mozesz mnie zapytac ? juz ci napisalem ze piszesz to samo co miecz i zacytowalem co to bylo, wiec nie wiem dlaczego pytasz o cos co juz wyjasnilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: ja nie mam problemu się dzielić Tylko tak mówisz ale jak będzie waga ciężka i ci całą kołdrę wyrwie to będziesz inaczej mówił a na koniec przygniecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 451 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To to jest to niemieckie poczucie humoru Tak, cud ze załapałeś, myślałam że dla ciebie trzeba wszystko rysować obrazkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: po co pytasz brum co ja mysle skoro mozesz mnie zapytac ? juz ci napisalem ze piszesz to samo co miecz i zacytowalem co to bylo, wiec nie wiem dlaczego pytasz o cos co juz wyjasnilem Serio? Przecież ten Miecz to jakaś tragedia jest i jak mozna porównywać do seven. Kompletnie inni są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tylko tak mówisz ale jak będzie waga ciężka i ci całą kołdrę wyrwie to będziesz inaczej mówił a na koniec przygniecie po co takie złorzeczenia zawsze można druga kołdrę sięgnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 6 godzin temu Ha ha haaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czasem mam myszy zdechłe na tarasie i to koty sąsiadów na nie polują i tak samo z ptakami jest. Może twoje koty nie chodzą głodne a te sąsiadów już tak i dlatego polują? Lepiej niech będą najedzone niż miałyby brać się za myszy , bo ludzie mogą truciznę wystawiać na gryzonie , a to skażone już jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Tak, cud ze załapałeś, myślałam że dla ciebie trzeba wszystko rysować obrazkami. Narysuj mi baranka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Get Out napisał: Zwłaszcza jak są przeziębione to są gorące. Tak i jest mi gorąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Tak, cud ze załapałeś, myślałam że dla ciebie trzeba wszystko rysować obrazkami. Nie można się cieszyć z dowciрów wroga, bo wskazana jest pogarda i widać z frajerstwem się zadajesz jeżeli tego nie wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: po co takie złorzeczenia zawsze można druga kołdrę sięgnąć Tak mi sie jakoś skojarzyło bo libed sie pojawił a on zawze o wielkich babach Lepiej zaopatrzyć sie w trzy tak dla pewności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak i jest mi gorąco Organizm coś tam zwalcza wysoką temperaturą. Wypocisz się i będziesz jak nówka tylko pij dużo gorących herbat z sokiem malinowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, salix napisał: Przy jajku. Tak, wiem suchar ale pasuje. Będzie suchar na dobranoc. Moja siostra to ma szczęście. - Dlaczego? - Była na prywatce i grali w butelkę. Chłopcy mieli do wyboru: albo dać całusa albo pudełko czekoladek. - I co? - Przyniosła do domu dwanaście takich pudełek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach