Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Olla_00

Co zrobić aby mieć chłopaka? Gdzie poznać chłopaka w wieku który mnie interesuje?

Polecane posty

Gdzie w obecnych czasach poznać chłopaka? Tylko internet?

Jestem w takiej sytuacji:

W styczniu skończę 26 lat.

Studiowałam w damskim gronie, szkoła średnia też damskie grono.

Obecnie poszukuje pracy, bo w obecnej pracy skończyła mi się umowa.

Pracowałam w ludźmi w wieku 35-60 lat, ktoś był w pracy starszy 3 lata ode mnie i 6 lat, ale to dziewczyny. 

Jak studiowałam i przyjeżdżałam na wakacje do rodziców to wychodziłam z domu na bieganie, jazdę rowerem, street workout, ale nie było nikogo widać w podobnym wieku, tylko rodziny z dziećmi, starsi ludzie. Na zakupy, spacery jak wychodzę nie widzę nikogo w podobnym wieku.

W internecie próbowałam, ale ciągle tylko intymne pytania(o zgrozo nawet intymne zdjęcia wizerunku) o współżycie, zdawkowe odpowiedzi, albo ignorowanie i blokada.

Z koleżankami z miasta, gdzie studiowałam rozmawiałam o swojej sytuacji to mówią, że też nie widzą ludzi w podobnym wieku, też studiowały w żeńskim gronie i w pracy u nich też raczej ludzie w średnim wieku.

Jak z koleżanką jeszcze na studiach wyszłam do kawiarni to też nie było osób w zbliżonym wieku, na spacer do parku w wolny dzień od zajęć poszłyśmy też nikogo nie było w zbliżonym wieku. Koleżanka to samo zauważa.

Jeśli chodzi o typ partnera to bardziej w podobnym wieku preferuje, wygląd wiadomo drugorzędny, jedyne czego nie chce to łysina(bez obrazy, mam na myśli tych w zbliżonym wieku), a charakter miły, wrażliwy, wyrozumiały, aby nie spieszył się do współżycia. Chłopięcy typ(Tom Cruise, Jude Law) dla mnie spoko, młodszymi się nie interesuje, starszymi 10-15 lat się nie interesuje. Ale dziś ciężko poznać takiego.

Znajomi rodziców bardziej mają córki w wieku interesującym dla mnie(interesuje mnie wiek 25-33 lata), znajomi cioci i babci tak samo.

Oprócz sportu lubię podróżowanie(byłam w Chorwacji+wycieczka do Bośni i Hercegowiny, bo to wyjazd z biura podróży, z biurem podróży pojechałam też na Majorkę), niby ktoś w moim wieku był na wycieczce ostatniej, ale to dziewczyna, na tamtym wcześniejszym wyjeździe też raczej dziewczyna ktoś w wieku interesującym dla mnie.

Dużo osób mnie chwali, czy to rodzina, czy ludzie w pracy, koleżanka ta wspomniana wcześniej- czesto mówią, że jestem miłą, wrażliwą, empatyczną, wyrozumiałą osobą.

Albo ludzie mówią, że po studiach ciężko kogoś poznać, bo dużo osób zajętcg

Czemu nie mam nikogo, co jest ze mną nie tak?

Czy po studiach będzie ciężko kogoś poznać, że większość pozajmowana będzie?

Czy dzisiaj tylko internet?

Koleżanki z miasta gdzie studiowałam nie mają kolegów, kuzynów.

Co pozostaje zrobić odnośnie mojej sytuacji?

Proszę o pomoc, ciężko i źle mi.

3 godziny temu, Olla_00 napisał:

Czemu nie mam nikogo, co jest ze mną nie tak?

Ty sama napisałaś, że po prostu nie ma w Twoim otoczeniu mężczyzn w Twoim wieku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować