tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Po pierwsze to odpiêrdol się ode mnie. A po drugie to kim ty jesteś że wydaje ci się że możesz rządzić moją dupą? mam duzo empatii i pomagam koledze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: bylo tak ? a bylem przytomny wtedy ? A divki nadal nagrywasz jak je cielskiem przygniatasz w wyrafinowanych pozach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: no ma ewidentne luzy w mózgu az jej neuroprzekażniki podopadaly Jeżeli piszesz o śliwce to ma oj ma luzy że nawet nie zdaje sobie sprawy ile lat biega za mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, big buuu napisał: Nie oceniaj innych po sobie drogi munie... Ja jestem czysty jak jak Baranek bozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: bylo tak ? a bylem przytomny wtedy ? a co za roznica czy byles przytomny czy nie byles jak sikal na ciebie ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 30 minut temu, tadek karol batyr napisał: a facet szczesliwy ze menelowi jakas narkomanke organizujesz na sex za kase ? No co wysyłacie ja do pracy od tygodni a teraz narzekacie sobie dziewczyna znalazla zrodlo dochodu, taki mały biznesik na start ale zdecydowanie powinna pobrać opłatę za te organizację a nie tak pro bono Edytowano 6 godzin temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: pewnie a czemu maja nie robic praca jak praca w kazdym razie aborcji ine robia bo buk nie pozwala ale przeciez puszczac sie pozwala byle meza nie miala. jezus przeciez mial laske ktora byla prostytutka maria magdalena czy jak jej bylo. No nie jak jest prawdziwie wierzące i ma nie robić aborcji to i męża co ja będzie utrzymywał sobie znajdzie, zamiast płatnego seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: a co za roznica czy byles przytomny czy nie byles jak sikal na ciebie ? jak bylem przytomny to znaczy ze sciemniasz, a jak nie to znaczy ze bylem najeebany i tak moglo byc, wtedy bym musial znalezc i zabic tego kogos xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Jeżeli piszesz o śliwce to ma oj ma luzy że nawet nie zdaje sobie sprawy ile lat biega za mną. Celebryta z jednym zasięgiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu piszesz powaznie ze ktos na mnie szczal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: No co wysyłacie ja do pracy od tygodni a teraz narzekacie sobie dziewczyna znalazla zrodlo dochodu, taki mały biznesik na start no w sumie ja nie mam nic przeciwko temu zeby zostala burdelmama ale ona udaje ze robi dobre uczynki tylko i jest pomocna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie no, fajne są te rzeczy które opisujesz co można robić z dziećmi. Normalnie laska wyluzowana na maxa Skoro tak twierdzisz to musisz znać z autopsji takie rzeczy ty mały zboku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 6 godzin temu Odpisz Dariuszu deszke w meszke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Czytam zawsze to co kto do mnie pisze i czasem tych których lubie bardziej i sa ciekawi. Dobra to wiele wyjaśnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: A divki nadal nagrywasz jak je cielskiem przygniatasz w wyrafinowanych pozach? Ci z kowbojek twierdzili, że sam wyznawał, że nawet tutki patrzyły na niego z obrzydzeniem, odmawiały mu i się wykłócał z nimi Sam tu kiedyś pisał że jest brzydszy od pravika, więc to by było prawdopodobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: No co wysyłacie ja do pracy od tygodni a teraz narzekacie sobie dziewczyna znalazla zrodlo dochodu, taki mały biznesik na start ale zdecydowanie powinna pobrać opłatę za te organizację a nie tak pro bono No już spokojnie słonko bo mimo że nie twierdzę jak mun że jesteś lub byłaś tutką to nie wiadomo do konca co w tej francji robiłaś. Ale imo za bardzo pruderyjna się wydajesz na tutkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, big buuu napisał: No nie jak jest prawdziwie wierzące i ma nie robić aborcji to i męża co ja będzie utrzymywał sobie znajdzie, zamiast płatnego seksu jestes incelem wiec nie rozumiesz ze sa baby ktore zamiast meza incela jak ty wola zarabiac sprzedajac tylek. pewnie to bardziej dochodowe niz chlop jak ty a i moze przyjemniejsze nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tworki vibe napisał: Ci z kowbojek twierdzili, że sam wyznawał, że nawet tutki patrzyły na niego z obrzydzeniem, odmawiały mu i się wykłócał z nimi Sam tu kiedyś pisał że jest brzydszy od pravika, więc to by było prawdopodobne Dla was kowbojki to mity. Wiem najlepiej co tam się wyrabiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 27 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Smerfetek napisał: Sutenerem. Nie widzisz? No chyba że. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: i tak moglo byc, nie dosc ze menel smierdzacy to jeszcze na niego sikaja nie mam wiecej pytan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: no w sumie ja nie mam nic przeciwko temu zeby zostala burdelmama ale ona udaje ze robi dobre uczynki tylko i jest pomocna Przyznaj sie ze chodzi ci tylko żeby zapłaciła od tego podatek jak uczciwy obywatel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: piszesz powaznie ze ktos na mnie szczal? zawsze pisze powaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Skoro tak twierdzisz to musisz znać z autopsji takie rzeczy ty mały zboku. No znam.z autopsji, czytałam na własne oczy twoje teksty o dzieciach. Może jeż uwierzy, że to ja je pisałam nie ty wczoraj cała noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Celebryta z jednym zasięgiem To tak wygląda to twoje poczucie humoru, że ktoś musi podpowiadać kiedy się śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, big buuu napisał: No już spokojnie słonko bo mimo że nie twierdzę jak mun że jesteś lub byłaś tutką to nie wiadomo do konca co w tej francji robiłaś. Ale imo za bardzo pruderyjna się wydajesz na tutkę Akurat pisałam o alfonsowaniu i lał wielkie dzieki ze nie masz mnie za tutke jak największe zyeby tutaj. Coz za nobilitacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: piszesz powaznie ze ktos na mnie szczal? Ale ty musisz być wiecznie na...y i naxanaxowany, skoro taki scenariusz bierzesz w ogóle pod uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1236 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, crazyyyy napisał: Dobra to wiele wyjaśnia Ciebie niee czytam chyba że mi cos napiszesz ale libeda już bardziej bo śmiesznie pisze. Wszystko zależy kto pisze Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 6 godzin temu No to nie whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: jestes incelem wiec nie rozumiesz ze sa baby ktore zamiast meza incela jak ty wola zarabiac sprzedajac tylek. pewnie to bardziej dochodowe niz chlop jak ty a i moze przyjemniejsze nie wiem A tak zapytam, wiesz z doświadczenia osobistego , może rodzinnego, znasz takie kobiety, czy to twoje znajome, rodzina, kuzynki, siostry itd że wyglaszasz takie stanowcze osądy dotyczące kobiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Przyznaj sie ze chodzi ci tylko żeby zapłaciła od tego podatek jak uczciwy obywatel no dobrze by bylo jeden pracujacy wiecej to ja nawet przyklasne jak przestnie udawac ze ona to robi z dobroci serca a nie glupoty czy dla prowizji nawet menel sie z niej smieje ze mu organizuje jakies divy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach