Smerfetek 4 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, big buuu napisał: A tak zapytam, wiesz z doświadczenia osobistego , może rodzinnego, znasz takie kobiety, czy to twoje znajome, rodzina, kuzynki, siostry itd że wyglaszasz takie stanowcze osądy dotyczące kobiet? A ty z jakiego wydajesz swoje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, tworki vibe napisał: Ale ty musisz być wiecznie na...y i naxanaxowany, skoro taki scenariusz bierzesz w ogóle pod uwagę ale naprawde tak pisali ze go jakis ziom z kowbo dorwal z kolegami i nasikal na niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 57 minut temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No znam.z autopsji, czytałam na własne oczy twoje teksty o dzieciach. Może jeż uwierzy, że to ja je pisałam nie ty wczoraj cała noc Wiesz po tobie to wszystkiego się można spodziewać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 26 Napisano 56 minut temu 8 minut temu, tadek karol batyr napisał: mam duzo empatii i pomagam koledze W takim razie musisz znaleźć inną chętna bo ja chętna nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 56 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ciebie niee czytam chyba że mi cos napiszesz ale libeda już bardziej bo śmiesznie pisze. Wszystko zależy kto pisze Ok Ok już wszystko rozumiem, dlatego nadal pozostajesz ciemna:) aczkolwiek to tez nie do końca wszystko wyjaśnia bo twoj amant wczoraj sam pisał piekne rzeczy, nie pierwszy zreszta raz, a w końcu to interesująca osobowośc ze zakładam ze czytasz:) i nadal zero wniosków. ogolnie internet nie służy do zabawiania świrów jedynie, są fora grupy na fb można sie wyżalić, jesli czujesz sie samotna i jakos przytłoczona rola samotnej matki to jest sporo miejsc gdzie nawet anonimowo możesz z ludzmi pogadać i otrzymać pomocna dłoń. Robienie za ścierkę największego swira tego forum za krople atencji to nie jest jedyna możliwośc, jest tez inna droga. szanuj sie Edytowano 55 minut temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 56 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ciebie niee czytam chyba że mi cos napiszesz ale libeda już bardziej bo śmiesznie pisze. Wszystko zależy kto pisze Ha ha ha. A teksty o dzieciach w wannie ksysia pewnie są najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 55 minut temu 2 minuty temu, big buuu napisał: A tak zapytam, wiesz z doświadczenia osobistego , może rodzinnego, znasz takie kobiety, czy to twoje znajome, rodzina, kuzynki, siostry itd że wyglaszasz takie stanowcze osądy dotyczące kobiet? a widziales kiedys np. konkuktorke, tramwajarke sprzedawczynie etc. ? czy znasz tylko zawody ktore matka z siostra wykonuje ? wyjdz z piwnicy to zobaczysz cos poza matka siostra i spodniami lezaka w szufladzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 55 minut temu Kis kis kis od waszej mis bajbaj oklaski jaj. Odchodzę na zawsze niezmiennie sziz gon jee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 17 Napisano 55 minut temu 5 minut temu, tadek karol batyr napisał: nie dosc ze menel smierdzacy to jeszcze na niego sikaja nie mam wiecej pytan czemu zmieniasz posty Z KUURWY SYNU , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 17 Napisano 54 minuty temu 5 minut temu, tadek karol batyr napisał: zawsze pisze powaznie to opisz te video Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 26 Napisano 54 minuty temu 9 minut temu, crazyyyy napisał: No co wysyłacie ja do pracy od tygodni a teraz narzekacie sobie dziewczyna znalazla zrodlo dochodu, taki mały biznesik na start ale zdecydowanie powinna pobrać opłatę za te organizację a nie tak pro bono Masz rację. Zacznę pobierać opłaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 3 Napisano 54 minuty temu 3 minuty temu, crazyyyy napisał: Akurat pisałam o alfonsowaniu i lał wielkie dzieki ze nie masz mnie za tutke jak największe zyeby tutaj. Coz za nobilitacja Cóż, dowodów nie mam nawet że coś wysłałaś komuś więc... Kieruję się tym cytatem z Nowego Testamentu: "nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni" (Mt 7,1). Chrystus mówi krótko i jasno, co i jak. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 53 minuty temu (edytowany) 21 minut temu, Gеt Out napisał: Ja powtarzam się przecież to ty ciągle piszesz o amfie jak nakręcony. I co tobie się stało że się tak odpaliłeś jakbym ci zabrał sens życia. Co szmaciarzu szczekasz ? Oszukujesz ją ... i jak prawda wyjdzie na jaw będziesz skończony frajer Edytowano 53 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: czemu zmieniasz posty Z KUURWY SYNU , co ci zmieniam znowu urojenia masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: to opisz te video to bylo otake walesa reklamowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, big buuu napisał: Cóż, dowodów nie mam nawet że coś wysłałaś komuś więc... Kieruję się tym cytatem z Nowego Testamentu: "nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni" (Mt 7,1). Chrystus mówi krótko i jasno, co i jak. Wow zaniemówiłam ze wzruszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Wiesz po tobie to wszystkiego się można spodziewać Nie wątpię że w tym momencie twoja ameba możę zacząć się gubić. A ty masz skrycie bekę z niej jak ją głupim tekstem ogarnąłeś. I ja też mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 51 minut temu powiem wam ze jakbym mial wybrac najglupsza osobe w tym temacie to naprawde bylby powazny dylemat i jakby to jeszcze trzeba zrobic jednoglosnie w kilka osob to nie ma szans ze udaloby sie wybrac najtepsza osobe. za duza konkurencja i idziecie leb w leb co jedno to glupsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 17 Napisano 51 minut temu 6 minut temu, tworki vibe napisał: Ale ty musisz być wiecznie na...y i naxanaxowany, skoro taki scenariusz bierzesz w ogóle pod uwagę zdarzalo sie ze film sie urwal i lezalem w rowie, ktos mogl naszczac a ja o tym nie wiem, zajeebalbym jak bym sie dowiedzial, normalnie bym zaplanowal wszystko, wszystkie opcje, zle scenariusze, prawo murphiego itd, musialbym zabic wtedy dla zmazania takiej skazy, dlatego pytam czy ten zjeeb to teraz sobie wymyslil czy byl taki filmik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 6 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: ale naprawde tak pisali ze go jakis ziom z kowbo dorwal z kolegami i nasikal na niego A ty tak wszystko bezkrytycznie łykasz? Gdyby to było prawdą to takie info hulałoby po forum hucznie, włącznie z dowodami czy szotami. O brzydzących się go tutkach i o ryju 1/10 to sam wyznawał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 49 minut temu jak wy w zyciu funkcjonujecie ? 8 bitowy robot by madrzejsze rzeczy robil niz wy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 49 minut temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Co szmaciarzu szczekasz ? Oszukujesz ją ... i jak prawda wyjdzie na jaw będziesz skończony frajer Kurczę pokładałam w tobie nadzieje ze może chociaz ty jej przetłumaczysz ale niestety widze ze patologiczna love jest silniejsza niz wszelkie przeciwności. Może jakbys wcześniej wspomniał ze masz kumpli w pace spojrzałaby łaskawszym okiem a tak po ptokach- widmok zdecydowanie bije cie na głowę na patusiarstwiea to właśnie patola przyciąga naszego jezyka jak magnes no coz ja probowalam żeby nie było ze nie ostrzegalam:p bicu i bog mi świadkami niniejszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 3 Napisano 49 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, crazyyyy napisał: Wow zaniemówiłam ze wzruszenia Akurat mi się przypomniało ale uprzedzał że dobre kilkanaście lat nie byłem w kościele. Ostatnio na ślubie w rodzinie chyba byłem . Edytowano 48 minut temu przez big buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 17 Napisano 49 minut temu da sie zajeeebac kogos tak zeby policja tego nie wykryla. ja bym potrafil ale musialbym miec wazny powod bo to duzo planowania, rozpisywania, duzo myslenia, trzeba rozrysowac schematy blokowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 49 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, tworki vibe napisał: A ty tak wszystko bezkrytycznie łykasz? Gdyby to było prawdą to takie info hulałoby po forum hucznie, włącznie z dowodami czy szotami. O brzydzących się go tutkach i o ryju 1/10 to sam wyznawał. nie lykam zapytalm a po jego odpowiedzi wiedze ze to wcale nie musiala byc fantastyka jezus plus to pisal chyba wiec mozesz go zapytac i bardziej wierze jezusowi niz temu menelowi ktory wyzej przyznal ze jak byl pijany to mozna na niego lec Edytowano 48 minut temu przez tadek karol batyr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: nie lykam zapytalm a po jego odpowiedzi wiedze ze to wcale nie musiala byc fantastyka Wez bo on już zaboojstwo planuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: powiem wam ze jakbym mial wybrac najglupsza osobe w tym temacie to naprawde bylby powazny dylemat i jakby to jeszcze trzeba zrobic jednoglosnie w kilka osob to nie ma szans ze udaloby sie wybrac najtepsza osobe. za duza konkurencja i idziecie leb w leb co jedno to glupsze Ja mam wrażenie jakby to był 39 w.wykonaniu naprawdę de.b.ili i innych psychicznie chorych. Natężenie jest na maksa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 46 minut temu masakra nie dosc ze menel to jeszcze dopuszcza ze sikaja na niego. prostytucja to jednak ciezki zawod przyjdzie taki menel w osikanych spodniach ktoremu na glowe nasikali placi i amorow oczekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 3 Napisano 45 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, tadek karol batyr napisał: nie lykam zapytalm a po jego odpowiedzi wiedze ze to wcale nie musiala byc fantastyka jezus plus to pisal chyba wiec mozesz go zapytac i bardziej wierze jezusowi niz temu menelowi ktory wyzej przyznal ze jak byl pijany to mozna na niego lec Najgłupsi są przeważnie ci najbardziej przemądrzali bo pozjadali wszystkie rozumy i już dawno im tyłkiem wyszły... Edytowano 44 minuty temu przez big buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 26 Napisano 44 minuty temu (edytowany) 10 minut temu, Smerfetek napisał: Kis kis kis od waszej mis bajbaj oklaski jaj. Odchodzę na zawsze niezmiennie sziz gon jee Do wieczora. 🖐 Edytowano 44 minuty temu przez Nie ma spania!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach