Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Dupy nie rozdaje. Dùpa to nie wszystko i chyba już lepiej ja rozdawać niż swoje trzewia przed wieprze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, crazyyyy napisał: Dlatego darłeś z niego łacha na forum opisując brutalne sceny (oczywiscie z dna swojego chorego łba a skadby indziej) tak bardzo było ci go szkoda? odplyn już bo jesteś nikim. Coraz mniej osób łapie sie na twoje bujdy. Zaproponowałabym leczenie ale to co ty masz to chyba nie jest coś co dałoby sie wyleczyć tabletkami, nadajesz sie po prostu do eliminacji poza margines społeczeństwa i zdaje sie ze tam właśnie przebywasz i jakos sie odnalazłeś. Wiec tam pozostań i nie wyłaź, szczurze. Coraz większe emocje w tobie wzbudza mój byt , a te brutalne sceny sam opisywał jak się upił. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu Byt. Odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: O, następny do obrony że z nim wszystko ok Dotkles rany co za wiesniak. Mam nadzieje ze nigdy go nie spotkam pod żadnym śmietnikiem bo zawału dostanę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, tworki vibe napisał: Jeżowa kilka dni temu pisała, że Widmok jest "najnormalniejszą osobą na kafe" Co Ty na to? Gwarantowana nominacja do naukowej bzdury roku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Coraz większe emocje w tobie wzbudza mój byt , a te brutalne sceny sam opisywał jak się upił. Jesli emocje to jest odruch wymiotny i głębokie niezrozumienie tego/wqrw ze są kobiety które ciebie bronią szczurze to owszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: Ogarnij się Sorry, nie jestem na sprzedaż. czy ty elka nie widzisz ze nawet ten smierdzacy menel z mozgiem jak orzeszek ktoremu "pomagasz" ma beke z twojej glupoty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu Krejzi w transie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tworki vibe napisał: O jakich jeszcze kafeteriankach masz urojenia, ze są chętne na sex z tobą? Pisz śmiało, może Leżak w końcu trafi na godnego konkurenta w mitomanii erotomańskiej jakie urojenia jak sie juz zgodzila za 2 kola mi sie dac zaspokoic, teraz tot ylko kwestia dogadania, Elcia jest tu posrednikiem bo nie mamy kontaktuw do siebie.. hehs 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Dotkles rany co za wiesniak. Mam nadzieje ze nigdy go nie spotkam pod żadnym śmietnikiem bo zawału dostanę A który to miglanc po starszym nicku, bo nie ogarniam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: czy ty elka nie widzisz ze nawet ten smierdzacy menel z mozgiem jak orzeszek ktoremu "pomagasz" ma beke z twojej glupoty ? Nie wiem co gorsze. Widzieć za dużo czy nie widzieć oczywistości ktore jebjo po oczach jak czoło widmoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Więc niech Świrmo do Ciebie wleci jak potrafi Wariatko Hola białorycerzu ta postać nie jest w moim typie , bo za duża i już tak nie swataj mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Coraz większe emocje w tobie wzbudza mój byt , a te brutalne sceny sam opisywał jak się upił. Tak tak wszyscy tutaj sami wszystko opisywali - libed ze spi z matka, ja ze jestem bezpłodna po gwałcie, sliwce zmarł i zmartwychstal syn. Totalnie żeśmy to pisali. Wiec wierze ci na słowo ze miecz tez tak to opisywał - w końcu twoje słowo jest dużo warte a nie śmierdzące goowno, czyż nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Smerfetek napisał: Co to znaczy to wypad? Nie jestem twoja sùka że se będziesz rozkazywał. Masz ty rozum jakikolwiek? To nie plan filmowy. Skoncz zgrywac taniego macho bo to idealnie wpisuje się w kontent Choroszczy. Nie nazywam Cię tak to Ty mnie równasz z ziemią, więc gadaj z Widokiem. Nie cytuj mnie Patycja wyjerdalaj po prostu. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Smerfetek napisał: Bo za darmo wszystko rozdajesz xD otoz to ma tak duza empatie ze nawet nie pobiera oplat 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ty masz duże pokłady wszystkiego a ty jak zawsze popisalas sie swoim intlektem i ze ironii nie lapiesz jak twoj przyjaciel klejozwierz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, crazyyyy napisał: Wg mnie to ona szuka gacha bo od gadek to ma makarona i tego wychodzę na chwile i na nich mogłaby sie skupić. Ale makaron wczoraj napisał ze on tu love nie szuka. Dlatego uwazam ze choezi o obsrane portki a nie sama gadkę bo gadka lepiej jej płynie z makaronem i muza a nie nudy o twarogu z Widmokiem i skoro nikogo nie szuka to nic nie stoi na przeszkodzie gadac na luzie z makaronem który tez nie szuka i tyle. A z jakiegos pwoodu kurczowo trzyma sie swira. ty to z glowy na szybko bierzesz czy notatnik prowadzis ? hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: A który to miglanc po starszym nicku, bo nie ogarniam? Byczy to jakis hit z kowbojek. Chyba bardziej chory niz lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Hola białorycerzu ta postać nie jest w moim typie , bo za duża i już tak nie swataj mnie No i ty bynajmjej też kolo mojego jakby nie leżałeś więc skoncz fantazje jakobyś to ty decydował w tejże kwestii tak huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: ty to z glowy na szybko bierzesz czy notatnik prowadzis ? hehs Z duupy biorę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Coraz większe emocje w tobie wzbudza mój byt , a te brutalne sceny sam opisywał jak się upił. Nasraj na środku najbliższego miasta, skoro kręci cię taka sława Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie nazywam Cię tak to Ty mnie równasz z ziemią, więc gadaj z Widokiem. Nie cytuj mnie Patycja wyjerdalaj po prostu. Fakaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, crazyyyy napisał: Jesli emocje to jest odruch wymiotny i głębokie niezrozumienie tego/wqrw ze są kobiety które ciebie bronią szczurze to owszem. Nawet narzeczony ci takich nie daje przyznaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Z duupy biorę. Fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1235 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Gеt Out napisał: Pewnie chciał być groźny bo ma kumpli w puszce i żeby się go bać. Nie, prędzej żeby napisać listy i jechać ich odwiedzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Hola białorycerzu ta postać nie jest w moim typie , bo za duża i już tak nie swataj mnie Powtarzasz się ... po amfie, ale Magda i tak Ci uwierzy więc śpij dziadu Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Byczy to jakis hit z kowbojek. Chyba bardziej chory niz lezak A to nawet nie znam, chociaż coś słyszałam. Normalnie galeria postaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 1 godzinę temu Widzę że niektórzy są bardzo zorientowani w zachowaniach po amfie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, tadek karol batyr napisał: czy ty elka nie widzisz ze nawet ten smierdzacy menel z mozgiem jak orzeszek ktoremu "pomagasz" ma beke z twojej glupoty ? to jest angielski humor, ja mam beke ale z was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1235 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Powtarzasz się ... po amfie, ale Magda i tak Ci uwierzy więc śpij dziadu Weź juz przestań z tą amfą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach