Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, big buuu napisał:

A tak zapytam, wiesz z doświadczenia osobistego , może rodzinnego, znasz takie  kobiety, czy to twoje znajome, rodzina, kuzynki, siostry itd  że wyglaszasz takie stanowcze osądy dotyczące kobiet? 

A ty z jakiego wydajesz swoje? 

1 minutę temu, tworki vibe napisał:

Ale ty musisz być wiecznie na...y i naxanaxowany, skoro taki scenariusz bierzesz w ogóle pod uwagę 🤣🤣

ale naprawde tak pisali ze go jakis ziom z kowbo dorwal z kolegami i nasikal na niego

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No znam.z autopsji, czytałam na własne oczy twoje teksty o dzieciach. Może jeż uwierzy, że to ja je pisałam nie ty wczoraj cała noc 😄

Wiesz po tobie to wszystkiego się można spodziewać 😅

8 minut temu, tadek karol batyr napisał:

mam duzo empatii i pomagam koledze

W takim razie musisz znaleźć inną chętna bo ja chętna nie jestem.

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ciebie niee czytam chyba że mi cos napiszesz ale libeda już bardziej bo śmiesznie pisze. Wszystko zależy kto pisze 😂

Ok Ok już wszystko rozumiem, dlatego nadal pozostajesz ciemna:) aczkolwiek to tez nie do końca wszystko wyjaśnia bo twoj amant wczoraj sam pisał piekne rzeczy, nie pierwszy zreszta raz, a w końcu to interesująca osobowośc ze zakładam ze czytasz:) i nadal zero wniosków.

ogolnie internet nie służy do zabawiania świrów jedynie, są fora grupy na fb można sie wyżalić, jesli czujesz sie samotna i jakos przytłoczona rola samotnej matki to jest sporo miejsc gdzie nawet anonimowo możesz z ludzmi pogadać i otrzymać pomocna dłoń. Robienie za ścierkę największego swira tego forum za krople atencji to nie jest jedyna możliwośc, jest tez inna droga.  
szanuj sie 

Edytowano przez crazyyyy

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ciebie niee czytam chyba że mi cos napiszesz ale libeda już bardziej bo śmiesznie pisze. Wszystko zależy kto pisze 😂

Ha ha ha. A teksty o dzieciach w wannie ksysia pewnie są najlepsze.

2 minuty temu, big buuu napisał:

A tak zapytam, wiesz z doświadczenia osobistego , może rodzinnego, znasz takie  kobiety, czy to twoje znajome, rodzina, kuzynki, siostry itd  że wyglaszasz takie stanowcze osądy dotyczące kobiet? 

a widziales kiedys np. konkuktorke, tramwajarke sprzedawczynie etc. ? czy znasz tylko zawody ktore matka z siostra wykonuje ? 

wyjdz z piwnicy to zobaczysz cos poza matka siostra i spodniami lezaka w szufladzie

Kis kis kis od waszej mis 💋💋bajbaj oklaski jaj. Odchodzę na zawsze niezmiennie sziz gon jee 🦄🦄🐧🐧

5 minut temu, tadek karol batyr napisał:

nie dosc ze menel smierdzacy to jeszcze na niego sikaja nie mam wiecej pytan

czemu zmieniasz posty Z KUURWY SYNU , 

9 minut temu, crazyyyy napisał:

No co wysyłacie ja do pracy od tygodni a teraz narzekacie 😃 sobie dziewczyna znalazla zrodlo dochodu, taki mały biznesik na start 😀 ale zdecydowanie powinna pobrać opłatę za te organizację a nie tak pro bono

Masz rację.

Zacznę pobierać opłaty 

3 minuty temu, crazyyyy napisał:

Akurat pisałam o alfonsowaniu i lał wielkie dzieki ze nie masz mnie za tutke jak największe zyeby tutaj. Coz za nobilitacja 😀

Cóż, dowodów nie mam nawet że coś wysłałaś komuś więc...

Kieruję się tym cytatem z Nowego Testamentu: "nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni" (Mt 7,1). 

Chrystus mówi krótko i jasno, co i jak. 

• Haha 2

21 minut temu, Gеt Out napisał:

Ja powtarzam się przecież to ty ciągle piszesz o amfie jak nakręcony. I co tobie się stało że się tak odpaliłeś jakbym ci zabrał sens życia. 😅

Co szmaciarzu szczekasz ? Oszukujesz ją ... i jak  prawda wyjdzie na jaw będziesz skończony frajer :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

1 minutę temu, big buuu napisał:

Cóż, dowodów nie mam nawet że coś wysłałaś komuś więc...

Kieruję się tym cytatem z Nowego Testamentu: "nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni" (Mt 7,1). 

Chrystus mówi krótko i jasno, co i jak. 

Wow 😃 zaniemówiłam ze wzruszenia 😭

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Wiesz po tobie to wszystkiego się można spodziewać 😅

Nie wątpię że w tym momencie twoja ameba możę zacząć się gubić. A ty masz skrycie bekę z niej jak ją głupim tekstem ogarnąłeś. I ja też mam 🙂

powiem wam ze jakbym mial wybrac najglupsza osobe w tym temacie to naprawde bylby powazny dylemat i jakby to jeszcze trzeba zrobic jednoglosnie w kilka osob to nie ma szans ze udaloby sie wybrac najtepsza osobe. za duza konkurencja i idziecie leb w leb co jedno to glupsze

6 minut temu, tworki vibe napisał:

Ale ty musisz być wiecznie na...y i naxanaxowany, skoro taki scenariusz bierzesz w ogóle pod uwagę 🤣🤣

zdarzalo sie ze film sie urwal i lezalem w rowie, ktos mogl naszczac a ja o tym nie wiem, zajeebalbym jak bym sie dowiedzial, normalnie bym zaplanowal wszystko, wszystkie opcje, zle scenariusze, prawo murphiego itd, musialbym zabic wtedy dla zmazania takiej skazy, dlatego pytam czy ten zjeeb to teraz sobie wymyslil czy byl taki filmik

Przed chwilą, tadek karol batyr napisał:

ale naprawde tak pisali ze go jakis ziom z kowbo dorwal z kolegami i nasikal na niego

A ty tak wszystko bezkrytycznie łykasz? 😂 Gdyby to było prawdą to takie info hulałoby po forum hucznie, włącznie z dowodami czy szotami. O brzydzących się go tutkach i o ryju 1/10 to sam wyznawał.

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Co szmaciarzu szczekasz ? Oszukujesz ją ... i jak  prawda wyjdzie na jaw będziesz skończony frajer :classic_cool:

Kurczę pokładałam w tobie nadzieje ze może chociaz ty jej przetłumaczysz ale niestety widze ze patologiczna love jest silniejsza niz wszelkie przeciwności. Może jakbys wcześniej wspomniał ze masz kumpli w pace spojrzałaby łaskawszym okiem a tak po ptokach- widmok zdecydowanie bije cie na głowę na patusiarstwie😃a to właśnie patola przyciąga naszego jezyka jak magnes 

no coz ja probowalam 😛 żeby nie było ze nie ostrzegalam:p bicu i bog mi świadkami niniejszym

3 minuty temu, crazyyyy napisał:

Wow 😃 zaniemówiłam ze wzruszenia 😭

Akurat  mi się przypomniało ale uprzedzał że dobre kilkanaście lat nie byłem  w kościele. Ostatnio na ślubie  w rodzinie chyba byłem . 

Edytowano przez big buuu

da sie zajeeebac kogos tak zeby policja tego nie wykryla. ja bym potrafil ale musialbym miec wazny powod bo to duzo planowania, rozpisywania, duzo myslenia, trzeba rozrysowac schematy blokowe

1 minutę temu, tworki vibe napisał:

A ty tak wszystko bezkrytycznie łykasz? 😂 Gdyby to było prawdą to takie info hulałoby po forum hucznie, włącznie z dowodami czy szotami. O brzydzących się go tutkach i o ryju 1/10 to sam wyznawał.

nie lykam zapytalm a po jego odpowiedzi wiedze ze to wcale nie musiala byc fantastyka 😄

jezus plus to pisal chyba wiec mozesz go zapytac i bardziej wierze jezusowi niz temu menelowi ktory wyzej przyznal ze jak byl pijany to mozna na niego lec 😄

Edytowano przez tadek karol batyr

Przed chwilą, tadek karol batyr napisał:

nie lykam zapytalm a po jego odpowiedzi wiedze ze to wcale nie musiala byc fantastyka 😄

Wez bo on już zaboojstwo planuje 😃

1 minutę temu, tadek karol batyr napisał:

powiem wam ze jakbym mial wybrac najglupsza osobe w tym temacie to naprawde bylby powazny dylemat i jakby to jeszcze trzeba zrobic jednoglosnie w kilka osob to nie ma szans ze udaloby sie wybrac najtepsza osobe. za duza konkurencja i idziecie leb w leb co jedno to glupsze

Ja mam wrażenie jakby to był 39 w.wykonaniu naprawdę de.b.ili i innych psychicznie chorych. Natężenie jest na maksa.

masakra nie dosc ze menel to jeszcze dopuszcza ze sikaja na niego. prostytucja to jednak ciezki zawod przyjdzie taki menel w osikanych spodniach ktoremu na glowe nasikali placi i amorow oczekuje. 

4 minuty temu, tadek karol batyr napisał:

jezus plus to pisal chyba wiec mozesz go zapytac i bardziej wierze jezusowi niz temu menelowi ktory wyzej przyznal ze jak byl pijany to mozna na niego lec 😄

Najgłupsi są przeważnie ci najbardziej  przemądrzali bo pozjadali wszystkie rozumy i już dawno im tyłkiem wyszły... 

Edytowano przez big buuu

10 minut temu, Smerfetek napisał:

Kis kis kis od waszej mis 💋💋bajbaj oklaski jaj. Odchodzę na zawsze niezmiennie sziz gon jee 🦄🦄🐧🐧

Do wieczora. 🖐

Edytowano przez Nie ma spania!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się