Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
The Circle's gone

Pamieta ktos stad uzytkownika Bennie?

Polecane posty

Pamietam jak mi kilka lat temu pisal, ze mam niezly gust muzyczny i zebym olal internet i zajal sie muzyka. Madry chlopak to byl, bo mi dobrze poradzil, utknelo mi to w pamieci.

Ostatnio wlasnie zaczalem sobie robic czas bez smartfonow i internetow, i slucham wiecej muzyki, poznaje nowe zespoly, muzykow i trenuje duzo gre na perkusji ;P. I fajnie jest xD.

Dzieki Bennie za madra rade xD

Edytowano przez The Circle's gone

Albo pisalem dawno temu z jakims gosciem stad, jeszcze chyba na starej skorce kafe, i pisalem, ze wole muzyke niz dziewczyny, a on ze dlatego zostane gwiazda xD.

A Wam utknely w pamieci jakies rozmowy z kims na kafe? 

No i co ze geje?

Sean Reinhert i Paul Masvidal z zespolu Cynic tez sa geejami, a jaka muzyke tworzyli. Nawet z Chuckiem Schuldinerem album nagrali. 

Jaki talent, a ty bicus jaki masz talent? 

Pamiętam go jeszcze wcześniej z innego forumka : ) lubię ludzi którzy motywują innych do działania, inspirują... czasem ktoś taki jest potrzebny.

To chyba dawno było bo nie pamiętam takiego.

1 godzinę temu, The Circle's gone napisał:

Pamietam jak mi kilka lat temu pisal, ze mam niezly gust muzyczny i zebym olal internet i zajal sie muzyka. Madry chlopak to byl, bo mi dobrze poradzil, utknelo mi to w pamieci.

Ostatnio wlasnie zaczalem sobie robic czas bez smartfonow i internetow, i slucham wiecej muzyki, poznaje nowe zespoly, muzykow i trenuje duzo gre na perkusji ;P. I fajnie jest xD.

Dzieki Bennie za madra rade xD

czujesz rytm i masz talent do tego to trzeba przyznac, albo sie tego tak wyuczyles. 

co do czasu bez smartfona i internetu tez planuje to zrobic od jutra, zauwazylem ze obniza mi to testosteron chyba i wprowadza w jakas chec zycia w stadzie, a ja wole byc zimnym samotnikiem, asceta

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się