Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
The Circle's gone

Pamieta ktos stad uzytkownika Bennie?

Polecane posty

Pamietam jak mi kilka lat temu pisal, ze mam niezly gust muzyczny i zebym olal internet i zajal sie muzyka. Madry chlopak to byl, bo mi dobrze poradzil, utknelo mi to w pamieci.

Ostatnio wlasnie zaczalem sobie robic czas bez smartfonow i internetow, i slucham wiecej muzyki, poznaje nowe zespoly, muzykow i trenuje duzo gre na perkusji ;P. I fajnie jest xD.

Dzieki Bennie za madra rade xD

Edytowano przez The Circle's gone

Albo pisalem dawno temu z jakims gosciem stad, jeszcze chyba na starej skorce kafe, i pisalem, ze wole muzyke niz dziewczyny, a on ze dlatego zostane gwiazda xD.

A Wam utknely w pamieci jakies rozmowy z kims na kafe? 

No i co ze geje?

Sean Reinhert i Paul Masvidal z zespolu Cynic tez sa geejami, a jaka muzyke tworzyli. Nawet z Chuckiem Schuldinerem album nagrali. 

Jaki talent, a ty bicus jaki masz talent? 

Pamiętam go jeszcze wcześniej z innego forumka : ) lubię ludzi którzy motywują innych do działania, inspirują... czasem ktoś taki jest potrzebny.

To chyba dawno było bo nie pamiętam takiego.

1 godzinę temu, The Circle's gone napisał:

Pamietam jak mi kilka lat temu pisal, ze mam niezly gust muzyczny i zebym olal internet i zajal sie muzyka. Madry chlopak to byl, bo mi dobrze poradzil, utknelo mi to w pamieci.

Ostatnio wlasnie zaczalem sobie robic czas bez smartfonow i internetow, i slucham wiecej muzyki, poznaje nowe zespoly, muzykow i trenuje duzo gre na perkusji ;P. I fajnie jest xD.

Dzieki Bennie za madra rade xD

czujesz rytm i masz talent do tego to trzeba przyznac, albo sie tego tak wyuczyles. 

co do czasu bez smartfona i internetu tez planuje to zrobic od jutra, zauwazylem ze obniza mi to testosteron chyba i wprowadza w jakas chec zycia w stadzie, a ja wole byc zimnym samotnikiem, asceta

1 minutę temu, choroszo napisał:

Wóda czy AIDS?

to drugie 

• Thanks 1

Co z tego skoro kasy z tego nie trzepiesz bo większość ludzi nie przerabia talentu na flotę i marnują potencjał . 😁

22 minuty temu, Gеt Out napisał:

Co z tego skoro kasy z tego nie trzepiesz bo większość ludzi nie przerabia talentu na flotę i marnują potencjał . 😁

Nie zawsze coś musi się przekładać na zarabianie... owszem fajnie jeśli tak jest, ale nie musi. Pamiętam jak wspominałam dawniej koleżance, że moje prace dostały się na jakąś wystawę to jedyne pytanie jakie zadała brzmiało właśnie tak "co z tego będziesz miała?" : ) jakby samo znalezienie się na niej nie było już wystarczającym wyróżnieniem i nagrodą. A jeśli masz jakieś zdolności to trzeba z tym wyjść do ludzi i pokazać się światu... część doceni część skrytykuje ale jest to też jedna z potrzeb. : ) potrzebna do rozwoju.

Edytowano przez yeya

12 minut temu, yeya napisał:

Nie zawsze coś musi się przekładać na zarabianie... owszem fajnie jeśli tak jest, ale nie musi. Pamiętam jak wspominałam dawniej koleżance, że moje prace dostały się na jakąś wystawę to jedyne pytanie jakie zadała brzmiało właśnie tak "co z tego będziesz miała?" : ) jakby samo znalezienie się na niej nie było już wystarczającym wyróżnieniem i nagrodą. A jeśli masz jakieś zdolności to trzeba z tym wyjść do ludzi i pokazać się światu... część doceni część skrytykuje ale jest to też jedna z potrzeb. : ) potrzebna do rozwoju.

Jeżeli komuś nie zależy na korzyściach finansowych to zgadza się ,bo wystarczy satysfakcja psychiczna. 

Wyjście do ludzi z jakimś potencjałem spotka się zwłaszcza z krytyką choćby ze zwykłej zawiści. 

Wiesz ja patrzę z mojego punktu z którego nawet zainteresowania /hobby muszą się przekładać na zarobkowanie ,bo nie jestem duszą artystyczną która naje się powietrzem. 😁

11 godzin temu, Gеt Out napisał:

Dzień dobry! :] Piję kawę wznosząc twoje zdrowie z okazji 16 listopada. Wszystkiego dobrego! 🦋🍀 

7 minut temu, Seven napisał:

Dzień dobry! :] Piję kawę wznosząc twoje zdrowie z okazji 16 listopada. Wszystkiego dobrego! 🦋🍀 

O boże witam . 😊 Kręciłem się bez celu w widocznym miejscu żebyś mnie dostrzegła . Dziękuję i ja dzisiaj stawiam. 😊😁

• Like 1

O boże witam . 😊 Kręciłem się bez celu w widocznym miejscu żebyś mnie dostrzegła . Dziękuję i ja dzisiaj stawiam. 😊😁

Pijmy, jedzmy a reszta sama się zrobi. Za godzinę będę w formie, więc możemy zaczynać biesiadę na dobre. ;] Życzę ci, żebyś zawsze miał dokąd wracać. Nawet gdy się kręcisz bez celu, bo jak wiesz każde kręcenie ma cel i jest przystanek. ;] :] 

7 minut temu, Gеt Out napisał:

Uważaj trefne konto Steven ma sisiuaka miedzy udami.

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Pierwsze słyszę. A tobie to tylko jedno w głowie 🤦🚑

(🚑

• Haha 1

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Piotrek ? Zazdrość to paskudna cecha więc nie miej Bogów cudzych przede mną. 😅

2 minuty temu, Gеt Out napisał:

Piotrek ? Zazdrość to paskudna cecha więc nie miej Bogów cudzych przede mną. 😅

Nie jestem zazdrosny ostatnio zdemaskował.

Nie utrzymuje żadnego ani najmniejszego kontaktu z ludźmi ktòrzy używają słow na k i tak dalej. Trol ktòry notuje co kto pisał.

Możesz wierzyć czy nie, obojętnie. Lepiej Ona jest autentyczna nie  pisze duperele i nic więcej pogodzie i znika i tyle pierdòw.

Edytowano przez Fifofa

6 minut temu, Seven napisał:

Pijmy, jedzmy a reszta sama się zrobi. Za godzinę będę w formie, więc możemy zaczynać biesiadę na dobre. ;] Życzę ci, żebyś zawsze miał dokąd wracać. Nawet gdy się kręcisz bez celu, bo jak wiesz każde kręcenie ma cel i jest przystanek. ;] :] 

Niestety już nie spożywam od jakichś trzech lat i co się ze mną porobiło. Ale prezenty nadrobią ten stan po alko. 😁Obiecuję się nie zgubić w życiu, bo jakże bym śmiał się zgubić. 😊 Pomału się szykuje , bo dzisiaj chcę wyglądać i dresy na bok. 😅Trzym się Seven. 😚

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Nie jestem zazdrosny ostatnio zdemaskował.

Nie utrzymuje żadnego ani najmniejszego kontaktu z ludźmi ktòrzy używają słow na k i tak dalej. Trol ktòry notuje co kto pisał.

Możesz wierzyć czy nie, obojętnie. Lepiej Ona jest autentyczna nie  pisze duperele i nic więcej pogodzie i znika i tyle pierdòw.

Seven to moje oczko w głowie, bo jest z kosmosu. 🙂

11 godzin temu, Fifofa napisał:

Stary zbok i jednocześnie dziewicza i nietknięta zakonnica. Uważasz, że tacy nie mają prawa żyć? 

3 minuty temu, Gеt Out napisał:

Jak tam chcesz może być ufoludkiem jak napiszesz, tak naciąganie jak guma.

Przed chwilą, Seven napisał:

Stary zbok i jednocześnie dziewicza i nietknięta zakonnica. Uważasz, że tacy nie mają prawa żyć? 

Byś się geju wstydził nabierać ludzi 

To na tyle.

Niestety już nie spożywam od jakichś trzech lat i co się ze mną porobiło. Ale prezenty nadrobią ten stan po alko. 😁Obiecuję się nie zgubić w życiu, bo jakże bym śmiał się zgubić. 😊 Pomału się szykuje , bo dzisiaj chcę wyglądać i dresy na bok. 😅Trzym się Seven. 😚

Zapamiętam gdybyś zaczął się gubić. : p 

Trzymam się ramy póki co i nie zamierzam puścić. Może trzeba zacząć pić? Bo życie na trzeźwo jest nie do przyjęcia? Dobrze, wyszykuj się i trzymaj fason. Widzimy się później. 

• Like 1

I jeden dzień dłużej. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się