Nemesio Cervantes 452 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Co musisz zrobić żeby poseksować? 🫠 ja już za stary na sexy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 461 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: 🫠 ja już za stary na sexy Jak twoja Grażynka to znosi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: 🫠 ja już za stary na sexy To jeszcze chyba nie geriatria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 452 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jak twoja Grażynka to znosi? oraz 6 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: To jeszcze chyba nie geriatria. jakie zaniepokojone kolezanki z kafe na kazdego przyjdzie jego czas. najwazniejsze ze mam na leki i ciepłą herbate przyniesie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hodihit433 2 Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: To jeszcze chyba nie geriatria. ELCIA A CO U TEGO NAJMŁODSZEGO DZIECIACZKA. MOŻE BY GO TAK ODWIEDZIĆ W NIEDZIELĘ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, hodihit433 napisał: ELCIA A CO U TEGO NAJMŁODSZEGO DZIECIACZKA. MOŻE BY GO TAK ODWIEDZIĆ W NIEDZIELĘ? Fajny avatar, to spodnie lezaka kuzynki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 36 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: 🫠 ja już za stary na sexy To teraz zostaje picie kakao i spacery po parku. Edytowano 14 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 399 Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, murb napisał: To teraz zostaje picie kakao i spacery po parku. Właśnie wróciłam. Pełne słońce i 10 stopni na plusie. Piękny dzień, szkoda że się kończy ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, jamuonmi napisał: Właśnie wróciłam. Pełne słońce i 10 stopni na plusie. Piękny dzień, szkoda że się kończy ; ) To musisz być w jakimś innym wymiarze. U mnie jest wzorcowy dzień listopadowy: mżawka, zero słońca i szaro od świtu. Ale też żałuję, że się zbliża ku końcowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 399 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: To musisz być w jakimś innym wymiarze. U mnie jest wzorcowy dzień listopadowy: mżawka, zero słońca i szaro od świtu. Ale też żałuję, że się zbliża ku końcowi. Wczoraj padał deszcz cały dzień ale ja wtedy byłam gdzieś indziej i świetnie się bawiłam. Udało mi się ; ) Krótkie listopadowe dni wypełniam jak się da, to dobry sposób na melancholię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, jamuonmi napisał: Wczoraj padał deszcz cały dzień ale ja wtedy byłam gdzieś indziej i świetnie się bawiłam. Udało mi się ; ) Krótkie listopadowe dni wypełniam jak się da, to dobry sposób na melancholię. Wiosna tuż, tuż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 461 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Wiosna tuż, tuż. Gdzie tam, jak zima na całego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 399 Napisano 13 godzin temu 17 minut temu, murb napisał: Wiosna tuż, tuż. Nasiona zebrałam. W przyszłym roku będzie więcej jeżówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 12 godzin temu 33 minuty temu, jamuonmi napisał: Nasiona zebrałam. W przyszłym roku będzie więcej jeżówek. U mnie jeżówki się nie utrzymują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 12 godzin temu 51 minut temu, 250GodzinTak napisał: Gdzie tam, jak zima na całego To taki nieistotny wybryk klimatyczny. Zobaczysz, że ani się obejrzysz a będzie maj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 10 godzin temu Nudno tu w chúj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Nudno tu w chúj. Bo dawno cie nie lizano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 452 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Bo dawno cie nie lizano lizanko z rana jak śmietana.... BTW głodnemu chleb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Smerfetek napisał: Bo dawno cie nie lizano Czy ty też dochodzisz do granic dna swojego pisania? Edytowano 10 godzin temu przez Nie ma spania!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: lizanko z rana jak śmietana.... BTW głodnemu chleb Głodny glodnemu wypomni... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Czy ty też dochodzodzisz do granic dna swojego pisania? Musisz różniac mojom twórczość własną a pastisz. Nie jestes jeszcze bumerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 452 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Czy ty też dochodzisz do granic dna swojego pisania? boni sie rozgrzała postami i wychodzi diabel.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 452 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Głodny glodnemu wypomni... nie powiem nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 10 godzin temu Japa kosmata szloro rzaca gorzej niż koń pociągowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: boni sie rozgrzała postami i wychodzi diabel.. Prawdziwa diablica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 10 godzin temu Aniol coś tam a diabeł opetal tak. Jak to brzmiało elzbieto bo ty na fejsie się znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 452 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Prawdziwa diablica. internetowa... a w realu spódnica do kostek i krzyzyk na czole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: nie powiem nie Nie no, żartowałam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 10 godzin temu Chodzę w nowych szatach cesarza i na dywanie się tarzam niczym opetana haa haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 48 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Aniol coś tam a diabeł opetal tak. Jak to brzmiało elzbieto bo ty na fejsie się znasz Ja na fejsie? Ja w ogóle nie wchodzę na fejsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach