Smerfetek 11 Napisano 5 godzin temu Stary transwestyta przebrany za aktorkę lat 50 i uposledzony dzoker z helmofonem. Huz bez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 11 Napisano 5 godzin temu 3 to oczywiście blokujący sir nick perkusista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 128 Napisano 5 godzin temu Mam teorię, że to Madzia blokuje żeby nie odpowiedzieć na pytania o kapitał początkowy emerytury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Mam teorię, że to Madzia blokuje żeby nie odpowiedzieć na pytania o kapitał początkowy emerytury Marność nad marnościami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Mam teorię, że to Madzia blokuje żeby nie odpowiedzieć na pytania o kapitał początkowy emerytury Serio mam czyste intencje. Jej milczenie jest bardzo wymowne. Wiem, że chce uchodzić za jędrną dzierlatkę (nie przeszkadza mi to), ale mammografii nie robi się w wieku 40 lat, więc zadałem to pytanie. Zrobiłam to, bo sama się staram o te rozliczenia i pisałam do konkretnego archiwum. Trochę zawaliłam sprawę. Trzeba rok czekać na odpis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach