Smerfetek 12 Napisano 11 godzin temu Stary transwestyta przebrany za aktorkę lat 50 i uposledzony dzoker z helmofonem. Huz bez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 11 godzin temu 3 to oczywiście blokujący sir nick perkusista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 128 Napisano 10 godzin temu Mam teorię, że to Madzia blokuje żeby nie odpowiedzieć na pytania o kapitał początkowy emerytury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 12 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Mam teorię, że to Madzia blokuje żeby nie odpowiedzieć na pytania o kapitał początkowy emerytury Marność nad marnościami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 308 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Mam teorię, że to Madzia blokuje żeby nie odpowiedzieć na pytania o kapitał początkowy emerytury Serio mam czyste intencje. Jej milczenie jest bardzo wymowne. Wiem, że chce uchodzić za jędrną dzierlatkę (nie przeszkadza mi to), ale mammografii nie robi się w wieku 40 lat, więc zadałem to pytanie. Zrobiłam to, bo sama się staram o te rozliczenia i pisałam do konkretnego archiwum. Trochę zawaliłam sprawę. Trzeba rok czekać na odpis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach