Spaghetti... 346 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Dziś także ... Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 78 Napisano 3 godziny temu 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 461 Napisano 3 godziny temu Bez okazji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 3 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Bez okazji? Madzia słońce Ty tańcz i wino pij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 461 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Madzia słońce Ty tańcz i wino pij Nie pije i nie tańczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie pije i nie tańczę. Wiem, wyluzuj przecież wyżej w czerwoniej zatańczyłaś emotce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Madzia słońce Ty tańcz i wino pij Będziesz miła ze mną wino piła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Będziesz miła ze mną wino piła Ostatnio piłem wino kilka miesięcy temu Złoścnico Wystarczy mi wrażeń ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 2 godziny temu Niemiecki klasyk na rozgrzewkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Ostatnio piłem wino kilka miesięcy temu Złoścnico Wystarczy mi wrażeń ... I co sie po tym winie stało Dzieciaku? Nie pamiętałeś niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: I co sie po tym winie stało Dzieciaku? Nie pamiętałeś niczego Kużwa tylko nie dzieciaku non stop mnie tak nazywasz dlaczego ? Wręcz przeciwnie, wolałbym zapomnieć lub cofnąć czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Kużwa tylko nie dzieciaku non stop mnie tak nazywasz dlaczego ? Wręcz przeciwnie, wolałbym zapomnieć lub cofnąć czas Oj nie myśl o tym za bardzo dzieciaku Zapomnieć? Czyli bylo ciemno i wszystko jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Oj nie myśl o tym za bardzo dzieciaku Zapomnieć? Czyli bylo ciemno i wszystko jedno Nie myślę tylko stwierdzam fakty Było jasno i wyrażnie w pómroku przy blasku świecy Ok, skończmy ten temat. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie myślę tylko stwierdzam fakty Było jasno i wyrażnie w pómroku przy blasku świecy Ok, skończmy ten temat. Dobra dobra miało być śmieszne a jak zwykle wyszło jak wyszło Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 2 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 20 minut temu, Onaaaa napisał: Dobra dobra miało być śmieszne a jak zwykle wyszło jak wyszło Nie zawsze jest tak jak byśmy chcieli, ale czasem warto zobaczyć słońce Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: ... Tak bywa ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Tak bywa ... Moja ulubiona piosenka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie zawsze jest tak jak byśmy chceli, ale czasem warto zobaczyć słońce Albo księżyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 1 godzinę temu Mam ochotę na to: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Albo księżyc Najładniej świeci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 1 godzinę temu A ja na to: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 1 godzinę temu Zero smutku zero łez. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach