Pieprz w moździerzu 85 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Biegniesz za karetką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 455 Napisano 8 godzin temu 42 minuty temu, G i n a napisał: ja prdu jaka szlora... pokazuje pijakowi gołą doope a godzine wczesniej wyzywa inną ktora cycki pokazala.. kafecnotki udają swiete a rżńą sie za kosciolem z menelami.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Gina przyatencyjnila, po pijaku chciała wrzucac foteczki z 2008 na forum, jednak lata picia zrobiły swoje i jednak dwusetka miętowej i 3 browary nie pozbawiły jej do reszty zdrowego rozsadku i ostatecznie zaszczycony zdjęciem został tylko malowany Mamy koniec 2025 roku. Hallo tu baza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Biegniesz za karetką? Do sołtysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 85 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mamy koniec 2025 roku. Hallo tu baza Ale oznacz koleżankę jak do niej piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Monty napisał: No co wy! Menelica nie menelica, ale duupa sama się nie obejrzy i tu wkracza Malowany Cały na żółto 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 553 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Mamy koniec 2025 roku. Hallo tu baza W 2025 nie można wysłać foty z 2008? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 85 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Do sołtysa Masz fetysz władzy niskiego szczebla? Dodatkowe worki na śmieci chcesz wyłudzić? Okna w sali wiejskiej umyć w czynie społecznym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, G i n a napisał: Nie słuchaj bo majaczą. Nie wiem o co chodzi, bo poszłam spać ale widzę, że Srelcia doskonale całość zna. Uważaj na siebie i nie daj się harpiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mamy koniec 2025 roku. Hallo tu baza No to koleżance to powiedz czemu mnie uświadamiasz, to nie ja wysyłałam . Widocznie to ostatnie lata świetności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 85 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: W 2025 nie można wysłać foty z 2008? Nie, bo płyta już porysowana itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 119 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Tylko ze ja juz z nim kilka miesięcy rozmawialam.zanim coś wyslalam a nie ze znałam tylko z publika. Ale to nie miej o to pretensji tylko do niej Widzisz jaka różnica dla niego to jest - żadna, wszystkie równe, gdy można fote zdobyć, żadnej nie przepuści, choćby i godz wczesniej była wróg najgorszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ja prdu jaka szlora... pokazuje pijakowi gołą doope a godzine wczesniej wyzywa inną ktora cycki pokazala.. kafecnotki udają swiete a rżńą sie za kosciolem z menelami.. Przecież i tak wszystko zostaje w kafeteryjnej rodzinie więc nie wiem skąd tyle emocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 85 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: No to koleżance to powiedz czemu mnie uświadamiasz, to nie ja wysyłałam . Widocznie to ostatnie lata świetności Też dostałam kiedyś taką fotę, ale obok była uczciwa współczesna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, bocibot napisał: A może jest szlora i lubi sex jak koń owies Miejmy nadzieje ze chociaz to lubi 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 8 godzin temu Widzę, że historia pisze się sama… niech wejdzie Malowany i napisze jak było na prawdę. Jest żałosne to co tu niektórzy wypisują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 455 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Przecież i tak wszystko zostaje w kafeteryjnej rodzinie więc nie wiem skąd tyle emocji. jakiej rodzinie? divy to nie rodzina... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: Widzę, że historia pisze się sama… niech wejdzie Malowany i napisze jak było na prawdę. Jest żałosne to co tu niektórzy wypisują. Jaka jest prawda nie ma już znaczenia. Poszło w eter, ze fotka a każdy sobie dopowiada jaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: jakiej rodzinie? divy to nie rodzina... Rodziny się nie wybiera - jest jaka jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 16 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: jakiej rodzinie? divy to nie rodzina... 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Ja nie mam do nikogo pretensji odpisywałam temu multikonciarzowi. A co ty na to jesteś diva? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, crazyyyy napisał: No to koleżance to powiedz czemu mnie uświadamiasz, to nie ja wysyłałam . Widocznie to ostatnie lata świetności Z tego co wiem Malowany ma dziewczynę, a każdy wie co tutaj robił z Elką, która ma faceta i dwoje dzieci. Dlaczego tylko Gina obrywa? Malowany święty i wszystko mu wolno, bo to facet? Litości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 455 Napisano 8 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 119 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: Widzę, że historia pisze się sama… niech wejdzie Malowany i napisze jak było na prawdę. Jest żałosne to co tu niektórzy wypisują. Selfie było. Tak przynajmniej oboje twierdziliście i nie mam powodu wątpić, choć nic by mnie nie zdziwiło. W każdym razie, obojetnie co by nie było wysłane, dla mnie wiele to nie zmienia, bo w tamtej chwili i teraz chodzi mi o samo uganianie się za fotą baby, jakby tylko to sie liczyło jak kto wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 455 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dlaczego tylko Gina obrywa? Malowany święty i wszystko mu wolno, bo to facet? Litości. dlatego że zgrywa świetą, punktuje konkurencje a jak gawiedz pójdzie spac to nogi rozpościera od ściany do ściany.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 119 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Ja nie mam do nikogo pretensji odpisywałam temu multikonciarzowi. No Ty jak nie masz o wyjawienie nudli na publiku, to dziwne byś miała już mieć o cokolwiek jeszcze do niego, jakby się tak zastanowić.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Libed kogoś podrywał? Nie libed nikogo nie podrywa czego byłaś ofiara boleśnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: dlatego że zgrywa świetą, punktuje konkurencje a jak gawiedz pójdzie spac to nogi rozpościera od ściany do ściany.. Święty się znalazł Masz 3 synów, a co tu robiłeś? Chciałeś dominować nad młodym, chudym chłopcem. Żona byłaby zadowowola, a teraz won do roboty 🫣 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu Nudli nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: Rotawirus Cię dopadł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach