G i n a 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Ogolnie dla tych co nie byli na temacie dodam jeszcze ze wyglądało to dość żałośnie jak pijana atencjuszka usiłowała kilkukrotnie podać prawidłowego maila który za kazdym razem nie działał, po czym jak już malowany ja wreszcie dostał to dopraszała sie opinii na zasadzie czy jest ładniejsza od elci 🫢 ja pjerdole jesli to nie jest upadek człowieka to ja nie wiem czym jest pijanice to trzeba na leczenie czym prędzej oddac bo pewnie moralniak rano jak patrzyła w lustro był jak stad do Jukon I stwierdził. Że jestem ładniejsza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 16 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: Moment. O mnie to pisales? Bo tu kolega ma problem z interpretacją. A ty liczyłaś, że ci prawdę powie? Tylko 2 bombelkow przy takim poziomie naiwności to faktycznie osiągnięcie i fart 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: I stwierdził. Że jestem ładniejsza Mądrzejsza zapytaj czy jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Stuknij sie w głupi łeb. Ide Ci ma rękę pisząc ze nudla nie dałas choć inni kręcą sobie z Ciebie beke i jeszcze Ci mało? Tak to możesz sobie do niego pisać. A może to Ty Salowa na drugim nadajesz? Nie powiem ci gdzie mam Twoją obronę, bo bronić umiem sie sama. Wypad lalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Stuknij sie w głupi łeb. Ide Ci ma rękę pisząc ze nudla nie dałas choć inni kręcą sobie z Ciebie beke i jeszcze Ci mało? Tak to możesz sobie do niego pisać. A może to Ty Salowa na drugim nadajesz? Zalosnica wpieprza sie między wódkę a zakąskę i jeszcze sie rzuca klasyczna gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: Nie powiem ci gdzie mam Twoją obronę, bo bronić umiem sie sama. Wypad lalo. Jesteście żałosne w tych waszych babskich lizaniach doopsk w ramach kliki. Więcej się nie ujmę za żadną babą dla zachowania prawdy. Nauczylas mnie że nie warto walczyc o prawdę, ale gdy może sie babie jakiejś dostać, niech sie dostanie. A teraz spyerdalaj ode mnie frontem na przód do psiapsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Jesteście żałosne w tych waszych babskich lizaniach doopsk w ramach kliki. Więcej się nie ujmę za żadną babą dla zachowania prawdy. Nauczylas mnie że nie warto walczyc o prawdę, ale gdy może sie babie jakiejś dostać, niech sie dostanie. A teraz spyerdalaj ode mnie frontem na przód do psiapsi. Madzie znam już trochę czasu i mam o niej wyrobione pozytywne zdanie. Jest bezpośrednia, niejednokrotnie mnie rozbawia. Szanuje ją i cenię takie kobiety, które w kasze sobie dmuchać nie dadzą. A twoja afera nie wiadomo o co była zbędna. Banks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 16 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Spiêrdalaj. Nie cytuj mnie więcej pajacu. Po co te nerwy, przecież jesteś inna niż wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, G i n a napisał: Madzie znam już trochę czasu i mam o niej wyrobione pozytywne zdanie. Jest bezpośrednia, niejednokrotnie mnie rozbawia. Szanuje ją i cenię takie kobiety, które w kasze sobie dmuchać nie dadzą. A twoja afera nie wiadomo o co była zbędna. Banks W doopie mam kogo znasz, od kiedy i co myślisz. I Ciebie też od tej chwili jak z ryjem doskoczylaś i kazdą jedną, z pominięciem może 1-2. Won ode mnie atencjiszko do atencjusza. Edytowano 5 godzin temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 5 godzin temu Niech miłość i pokój zagości w waszych sercach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 466 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Pył na wietrze napisał: A zachowujesz się jakbyś nie mogła sobie tej walki odpuścić. No niestety ale jesteś na przegranej pozycji wśród innych kafeterianek. Gdybyś była wrogiem a nie widziałby foty jeszcze, to wystarczyłoby na moment byc milszą i rzucic hasłem żeby wbijał na mail po zdjecie. Przegrana wśród innych kafeterianek? Nie rozśmieszaj mnie, bo zajady na pięknych i pełnych ustach mi się zrobią Powtórze raz jeszcze - Bo komuś zaczynać forum mylić się z rzeczywistością. Tu nie ma o co walczyć, więc o co konkurencja i gdzie ta konkurencja? Zamykamy temat, bo temat chyba się wyczerpał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Czemu Madzia milczy na temat głęboko posuniętego alkoholizmu bestie z forum? Myslalam ze jest w temacie wyczulona. Edytowano 5 godzin temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Niech miłość i pokój zagości w waszych sercach Podrzuć jej nr tel na apke, w końcu sie trafi niekłótliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Niech miłość i pokój zagości w waszych sercach Hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 466 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: i tak nie zamieciesz prawdy pod dywan, jesteś chorągiewka salowa Nigdy nie byłam salową papo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Przegrana wśród innych kafeterianek? Nie rozśmieszaj mnie, bo zajady na pięknych i pełnych ustach mi się zrobią Powtórze raz jeszcze - Bo komuś zaczynać forum mylić się z rzeczywistością. Tu nie ma o co walczyć, więc o co konkurencja i gdzie ta konkurencja? Zamykamy temat, bo temat chyba się wyczerpał Idź sobie serduszkuj do projekta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Nie wiem czy wiesz ale iskra (pył na wietrze) i malowany ze sobą kręcą. Widziałam w nocy jaki wściek miała do niego nie wiadomo o co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 466 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Podrzuć jej nr tel na apke, w końcu sie trafi niekłótliwa. Jaka zazdrość wjechała O czym z tobą gadać, jak wysyłałaś nudesy szczerbatemu. Miej odrobinę godności 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Nie wiem czy wiesz ale iskra (pył na wietrze) i malowany ze sobą kręcą. A Ciebie ktos pytał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 16 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Nie wiem czy wiesz ale iskra (pył na wietrze) i malowany ze sobą kręcą. Malowany to jest Miecz nowa wersja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 466 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Idź sobie serduszkuj do projekta. Nie mów mi co mam robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 2 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, G i n a napisał: Widziałam w nocy jaki wściek miała do niego nie wiadomo o co. Bo on nadal kocha Elcie i nie wie gdzie kut.asa włożyć Edytowano 5 godzin temu przez Gay FM 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jaka zazdrość wjechała O czym z tobą gadać, jak wysyłałaś nudesy szczerbatemu. Miej odrobinę godności Ty sie lepiej w końcu określ jak jest. Bo raz piszesz że nie ma o co, a teraz co innego. Nie jestem zazdrosna, juz nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 16 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Won. Złość piękności szkodzi płateczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jaka zazdrość wjechała O czym z tobą gadać, jak wysyłałaś nudesy szczerbatemu. Miej odrobinę godności a ty wysałałaś każdemu z erotycznego słynne foty z barłogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 466 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Ty sie lepiej w końcu określ jak jest. Bo raz piszesz że nie ma o co, a teraz co innego. Nie jestem zazdrosna, juz nie. Nie tam dawno prywatnie chciałaś że mną gadać, a teraz jakieś ataki i zazdrość. Poza tym wszyscy w domu zdrowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, G i n a napisał: Widziałam w nocy jaki wściek miała do niego nie wiadomo o co. Bo masz to samo IQ co on, wam można pisać cały dzień co i jak, ale i tak wiecie lepiej co ktoś chce i jaką miał intencje i o to był zapłon drogi panie moondry. Edytowano 5 godzin temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 16 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie tam dawno prywatnie chciałaś że mną gadać, a teraz jakieś ataki i zazdrość. Poza tym wszyscy w domu zdrowi? Iskra działa w afekcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Chciałam ją uświadomić bo nie wiedziała czemu się tak odpalilaś. I Ty tez gufno wiesz, wiec nie wprowadzaj w błąd z łaski swojej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 466 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gay FM napisał: a ty wysałałaś każdemu z erotycznego słynne foty z barłogu Pudło. Tylko dmuchawce poszły w eter i zachód słońca, bo jestem romantyczką. Odbij Pravik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach