Darmowy wafelka tak 10 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Masz rację lepiej nie iść do pracy bo jak ci cegła na głowę spadnie to po tobie Jednej w kościele spadła to nawet iskra musi uważać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: Sam powinieneś iść do psychiatry jeśli uważasz że wiesz co ktoś uważa no przeciez napisales wyzej i podawale snie raz ze nie pojdziesz do pracy bo kolega zmarl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, dobra zmiana napisał: no przeciez napisales wyzej i podawale snie raz ze nie pojdziesz do pracy bo kolega zmarl Nic takiego nie pisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 8 godzin temu Jak masz urojenia to tesz do psychiatry możesz isc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ten bełkot to takie widzenie świata według jego filozofii a ty słyuchać nie chcesz Wołaj od tego ćpuna kasę jak będzie chciał bełkotać z Tobą, bo każdy lekarz , psycholog jak go wysłucha ma płacone więc dlaczego inni mieli by nie mieć korzyści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: Nic takiego nie pisałem pisales wielokrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, dobra zmiana napisał: malta nam gola strzelila ale jaja dzien cudów to i moze widmok cos dzisiaj wyrwie albo lezak gina juz jest to moze chlopaki wam sie tez pofarci Jeszcze drugą wpakują tak coś sie zanosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, dobra zmiana napisał: pisales wielokrotnie Jedno pytanie mam, masz ty chociaż mature? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jeszcze drugą wpakują tak coś sie zanosi no to moze po dwie baby wyrwia skoro dzien cudow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Leżakiem to bardziej ty byłeś zainteresowany aż chciałeś się wprowadzać aby tylko rente miał . No i tyle właśnie prawdy w tych twoich desperackich, obronnych wysrywach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: Jedno pytanie mam, masz ty chociaż mature? spalilem w kominku za rada kolegi z kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał: Jednej w kościele spadła to nawet iskra musi uważać Najlepiej nie chodzić do kościoła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Wołaj od tego ćpuna kasę jak będzie chciał bełkotać z Tobą, bo każdy lekarz , psycholog jak go wysłucha ma płacone więc dlaczego inni mieli by nie mieć korzyści. Akurat sie wysypała ostatnio ze to czyta bo jest zabawny tak ze masz problem wg twojej logiki kanalii powinienes teraz jej zdj w awatarze umieścić bo kolaboruje z wrogiem jak z ta lili czy jak tam było tej która stalkowales cpunie bo nie hejtoowala pieprza jak sobie usrales w zniszczonym butaprenem pol mozgu. Edytowano 8 godzin temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No i tyle właśnie prawdy w tych twoich desperackich, obronnych wysrywach. chyba jest pobudzony dzisiaj czuje ze z godzina i wjada matki w wannie i kop w cycki ona juz miala chrzest bojowy i jej nie przeszkadza wiec moze byc soba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, dobra zmiana napisał: spalilem w kominku za rada kolegi z kafeterii No właśnie widać nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz a ja lubię jak elka grać słowami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Najlepiej nie chodzić do kościoła. Mogom byc pluskwy nom mnie wszystko tam swędzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, crazyyyy napisał: Chyba miłośnikiem ich kradzieży. ten psychol funkcjonuje tu jeszcze jako tako (typu ma do kogo otworzyc gębę) tylko dzieki amebom które można policzyć na palcach jednej ręki (a to i tak dużo mu sie trafiło jak na kanalie jaką jest). Zaczynasz pisać jak twój narzeczony ćpuński bełkot , to przerażające . A przecież potrafiłaś pisać normalnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: No właśnie widać nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz a ja lubię jak elka grać słowami z elka to mozna grac raczej tylko w jakies erotyczne gry bynajmniej nie slowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, dobra zmiana napisał: chyba jest pobudzony dzisiaj czuje ze z godzina i wjada matki w wannie i kop w cycki ona juz miala chrzest bojowy i jej nie przeszkadza wiec moze byc soba Chyba dziś jest pobudzony na wesoło, będzie udawał dowcipnego chłopskiego filozofa z dystansem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: No i tyle właśnie prawdy w tych twoich desperackich, obronnych wysrywach. Poszukać ci skrina bo gdzieś dojrzewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: No właśnie widać nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz a ja lubię jak elka grać słowami z elka to mozna grac raczej tylko w jakies erotyczne gry bynajmniej nie slowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, dobra zmiana napisał: malta nam gola strzelila ale jaja dzien cudów to i moze widmok cos dzisiaj wyrwie albo lezak gina juz jest to moze chlopaki wam sie tez pofarci kiedyś było 4:0 polska-malta, kiedy nieroby tyle nie zarabiały...mają zbyt wygodnie. Robert nie da rady grac za cala druzyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał: Mogom byc pluskwy nom mnie wszystko tam swędzi A mnie tam księża denerwują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 8 godzin temu 47 minut temu, murb napisał: Lecę na Ciebie i się nie mogę zatrzymać. Dziadku ... ile masz na prawde lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Jeszcze drugą wpakują tak coś sie zanosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Chyba dziś jest pobudzony na wesoło, będzie udawał dowcipnego chłopskiego filozofa z dystansem Szukasz wsparcia wśród ćpuńskiego bełkota spermiarzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: ile masz na prawde lat? 25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Gеt Out napisał: Zaczynasz pisać jak twój narzeczony ćpuński bełkot , to przerażające . A przecież potrafiłaś pisać normalnie . Czego nie zrozumiales? Musisz w końcu zrozumieć ze twoje opóźnienie umysłowe jest twoim problemem a nie innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Gеt Out napisał: Wołaj od tego ćpuna kasę jak będzie chciał bełkotać z Tobą, bo każdy lekarz , psycholog jak go wysłucha ma płacone więc dlaczego inni mieli by nie mieć korzyści. Boję się wołać bo jeszcze będzie on wołał głośniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: 25 to co oni gadali ześ na emeryturze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach