Onaaaa 1255 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Mi chodzilo o bramkę w meczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Czego nie zrozumiales? Musisz w końcu zrozumieć ze twoje opóźnienie umysłowe jest twoim problemem a nie innych I pobudzona coś jesteś bo narzeczony chyba niedomaga, ale bełkocze jakby się masturbował 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Boję się wołać bo jeszcze będzie on wołał głośniej A po tobie już spłynęło widze, dalej sobie słodko pjertoli z kazirodca o dupje maryni wymieniając czerstwe żarty, przemyślałaś sobie choc odrobine ostatnia sytuacje z kolega który dał występ czy starasz sie nie przemęczać móżdżku? Edytowano 5 godzin temu przez crazyyyy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, dobra zmiana napisał: no to moze po dwie baby wyrwia skoro dzien cudow Tylko zdolni potrafią kilka wyrwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: to co oni gadali ześ na emeryturze? A weź się ich pytaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: I pobudzona coś jesteś bo narzeczony chyba niedomaga, ale bełkocze jakby się masturbował Nie projektuj swojego walenia pod posty na kafeterii do czego sie przyznales na innych, ludzie którzy nie maja zaburzeń seksualnych tak nie robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: A po tobie już spłynęło widze, dalej sobie słodko pjertoli z kazirodca o dupje maryni wymieniając czerstwe żarty, przemyślałaś sobie choc odrobine ostatnia sytuacje z kolega który dał występ czy starasz sie nie przemęczać móżdżku? zaczyna sie wieczorna inba cz.2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Boję się wołać bo jeszcze będzie on wołał głośniej A niech krzyczy ,to w kaftan i na szpital specjalistyczny dadzą leki żeby nie bełkotał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mi chodzilo o bramkę w meczu Mi też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: A weź się ich pytaj. moze to wojskowa emerytura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: ile masz na prawde lat? ty chyba masz licencjata z polonistyki tam podobno tak ucza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: zaczyna sie wieczorna inba cz.2 Jak za dużo wypije % to taka już jest i nawet narzeczony nazywał ją pieszczotliwe alkusem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: zaczyna sie wieczorna inba cz.2 Dokładnie ale juz cz 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Gеt Out napisał: I pobudzona coś jesteś bo narzeczony chyba niedomaga, ale bełkocze jakby się masturbował Uwielbiam jak prawiczek impotent stawia diagnozy seksuologiczne;) to coś jak dzisiaj mówiłeś coś o nienawiści i bezpieczeństwie zdjęc na kafeterii no pajac. Gdybys nie był chorym poyebem to nawet byłabym skłonna rzucać ci 5 zł za rozrywkę jaka dostarczasz swoja głupota innym żebyś mógł pozyskać coś więcej w tym zyciu niz makaron i twaróg 🫢 Edytowano 5 godzin temu przez crazyyyy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, dobra zmiana napisał: z elka to mozna grac raczej tylko w jakies erotyczne gry bynajmniej nie slowne Wbrew mojej powszechnej opinii tu, tak nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, crazyyyy napisał: A po tobie już spłynęło widze, dalej sobie słodko pjertoli z kazirodca o dupje maryni wymieniając czerstwe żarty, przemyślałaś sobie choc odrobine ostatnia sytuacje z kolega który dał występ czy starasz sie nie przemęczać móżdżku? To trzeba zgłosić do psychiatry dadzą ci te różowe i będzie spokój z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: A niech krzyczy ,to w kaftan i na szpital specjalistyczny dadzą leki żeby nie bełkotał. Tacy co bełkoczą piszą najlepsze książki czy wiersze a potem pytają w szkole co autor miał na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: moze to wojskowa emerytura Pracowałam w tajnych służbach. Nie mogę o tym pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, dobra zmiana napisał: ty chyba masz licencjata z polonistyki tam podobno tak ucza nie mam panie od polaka a mature zdałem na 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: To trzeba zgłosić do psychiatry dadzą ci te różowe i będzie spokój z tobą A jakie to są te różowe? Pytam bo nie mam pojęcia o czym mowisz, to coś co tobie dają jak zaczynasz sie trząść ślinić i zaklejać diody tv i pasek narzędzi bo cie podglądają ludzie z kafeterii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, crazyyyy napisał: Uwielbiam jak prawiczek impotent stawia diagnozy seksuologiczne;) to coś jak dzisiaj mówiłeś coś o nienawiści i bezpieczeństwie zdjęc na kafeterii no pajac. Gdybys nie był chorym poyebem to nawet byłabym skłonna rzucać ci 5 zł za rozrywkę jaka dostarczasz swoja głupota innym żebyś mógł pozyskać coś więcej w tym zyciu niz makaron i twaróg 🫢 To mówisz że narzeczony impotent i chcesz mnie obwiniać że mu nie staje , a ty napalona chodzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: nie mam panie od polaka a mature zdałem na 4 Oo stary dziad jeszcze ocena z matury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tacy co bełkoczą piszą najlepsze książki czy wiersze a potem pytają w szkole co autor miał na myśli Ale po śmierci dopiero sławni więc ćpuński bełkot nie skorzystałby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, dobra zmiana napisał: ty chyba masz licencjata z polonistyki tam podobno tak ucza A Ty wyżej napisałeś brakło. Podszywasz się pod Libeda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Pracowałam w tajnych służbach. Nie mogę o tym pisać. aha... pytasz czy tańcze by mi fotki porobić i założyc teczke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 6 Napisano 5 godzin temu Zakończyłem testy ps4 slim jak nowa za cenę zepsutej pewnie libedowsky jakiś sprzedawal bo mu żona nie pozwala trzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: To mówisz że narzeczony impotent i chcesz mnie obwiniać że mu nie staje , a ty napalona chodzisz Nie, wytłumaczę jak 8-łatkowi z zespołem downa: ty jesteś prawiczkiem impotentem i ty stawiałeś diagnozę wiec komentarz o praviczku impotencie był o tobie, mysle ze to oczywiste dla ludzi umiejących czytać. no chyba ze coś sie zmieniło i straciles już prawictwo będąc pod 40? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Oo stary dziad jeszcze ocena z matury a co juz nie ma ocen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Wbrew mojej powszechnej opinii tu, tak nie jest. Chyba wbrew powszechnej opinii o tobie. Ale nie ma co się dziwić ta opinia pewnie wzięła się stąd, że wystarczy, że ci pierwszy lepszy jaki świr posłodzi ze dwa zdania, a ty już fruwasz z radości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: a co juz nie ma ocen? Nie od jakichś 20 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach