Śliwka w Polonezie 555 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Gеt Out napisał: A co ty w tym czasie robiłeś warowałeś przy mnie jak pies , a mnie chcesz rozliczać jak naziol. A jak czytałeś też innych i rozmawiałeś z nimi , to jeszcze więcej czasu spędziłeś w necie niż ja i nikt cię z tego nie rozlicza a czepiasz się kogoś hipokryto . Patrzyłeś na moje kompromy, więc jesteś tak samo skompromitowany. A jak jeszcze z kimś innym pisałeś, to spędziłeś więcej czasu niż ja. Zupełnie jakby nie można było czytać jukońskich komedi i pisać z kimś w tym samym czasie i wisienka na torcie- "nikt cię z tego nie rozlicza" pisze typ wypominający niewygodnym przebywanie na kafeterii już na dzień dobry ty się poczucia hipokryzji i logiki nie nauczysz nawet gdyby ktoś cię lał po łapach do końca życia Edytowano 7 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, dobra zmiana napisał: mowisz ze z elka jakos byscie sie podzielily malowanym a czworokat to juz za duzo ? Nie, ja od dawna mam z nim czysto koleżeńską znajomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 7 godzin temu Dwa dni mi suszy głowę w jakiejś sprawie i robię to dla niej, a później czytam " .....'" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: No właśnie nie wiem czym jestem. Bo skoro lata jak z pęcherzem za fotą laski z którą drze koty, to jestem na równi z nią, to nie wiem wobec tego kim jestem. Jeśli nie wiesz to chyba oczywiste że to nie jest ktoś dla ciebie. Bo jeśli mężczyzna jest zainteresowany to kobieta o tym wie dokładnie i nie ma tam miejsca na domysly. Nie musi latać za nim jak ty za malowanym. Jeśli natomiast nie jestescie razem to musisz być strasznie toksyczna bo to nie jest normalne ze boli cie zbieranie nudesow przez kolegę. Rozumiem że ktoś czegos nie akceptuje to po co zatem ciągnie taka znajomość? Ty się tu osmieszasz tymi gorzkimi żalami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Zwykle zdjęcie. Nie piszę z nią i nie bajeruje, bo nie jest w moim stylu. Ale najmądrzejsza wie wszystko lepiej. Nie pisałam że z Giną piszesz privy ani że bajerujesz. Tylko że latałeś za jej fotą, a jest nikim dla Ciebie, wręcz wrogiem. Gdybyś tak robił z Babką z którą popierdujesz to by jeszcze było jakoś zrozumiałe że ciekawi jak wygląda, tym bardziej że to specyficzna tu persona, ale jakaś lala z którą koty drzesz, no to musisz mieć mocne ssanie i weźmiesz od wszystkiego co przed Tobą nie ucieka = kim wobec tego ja jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: To zaraz pewnie będzie pikselowane zdjęcie z netu kina w stolicy Jukonu z dopisem wczoraj tu przechodziłam i cyknęłam fotę To ty tak zrobisz żeby uchodzić za rezydenta Wawy , bo jaki problem zeskrinować kadr z filmiku i barany uwierzą że jesteś z Wawy . Tyle co podpadłeś to aż się boisz flagowca podać ,a rejon i syna może jeszcze chciałbyś ochoczo podawać gdzie chodzi do szkoły . Zmyśliłeś rejon żeby zmylić tropy i prędzej zejdziesz naturalnie niż cię ktoś znajdzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBelial napisał: zaden mężczyzna nie będzie cie traktował poważnie nieprawda teraz ciezko o dobrego niewolnika i moim zdaniem taka iskra to jest w cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Przecież w aplikacji biedronki są godziny otwarcia wszystkich sklepów w polsce. nie wiem ale wiem czy ide do sklepu to magda miala z tym problem az musialem adres podac a i tak chyba nie dowierzała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: a żabki nano 24/7 Zabki nano mało ich jest. U mnie nie ma a najbliżej musze jechać pół polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Nie pisałam że z Giną piszesz privy ani że bajerujesz. Tylko że latałeś za jej fotą, a jest nikim dla Ciebie, wręcz wrogiem. Gdybyś tak robił z Babką z którą popierdujesz to by jeszcze było jakoś zrozumiałe że ciekawi jak wygląda, tym bardziej że to specyficzna tu persona, ale jakaś lala z którą koty drzesz, no to musisz mieć mocne ssanie i weźmiesz od wszystkiego co przed Tobą nie ucieka = kim wobec tego ja jestem? A czy jedno z drugim musi się łączyć? Ty serio się zastanów na chłodno czy ty jesteś normalna bo jak dla mnie to masz jakieś problemy emocjonalne na poziomie 14 latki zakochanej. Związku nie tworzycie podobno bo może wtedy takie żale by były uzasadnione choć i tak twierdzę że wÿsrywy publiczne są domena chorych psychicznie ludzi którzy nie potrafią prac brudów w 4 ścianach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: To ty tak zrobisz żeby uchodzić za rezydenta Wawy , bo jaki problem zeskrinować kadr z filmiku i barany uwierzą że jesteś z Wawy . Tyle co podpadłeś to aż się boisz flagowca podać ,a rejon i syna może jeszcze chciałbyś ochoczo podawać gdzie chodzi do szkoły . Zmyśliłeś rejon żeby zmylić tropy i prędzej zejdziesz naturalnie niż cię ktoś znajdzie . Wrzucałam zdjęcia.z Bródna z 1 listopada. Nie każdy jest takim mitomanem nieudolnie kradnącym foty jak ty, sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Patrzyłeś na moje kompromy, więc jesteś tak samo skompromitowany. A jak jeszcze z kimś innym pisałeś, to spędziłeś więcej czasu niż ja. Zupełnie jakby nie można było czytać jukońskich komedi i pisać z kimś w tym samym czasie i wisienka na torcie- "nikt cię z tego nie rozlicza" pisze typ wypominający niewygodnym przebywanie na kafeterii już na dzień dobry ty się poczucia hipokryzji i logiki nie nauczysz nawet gdyby ktoś cię lał po łapach do końca życia Może jezowa iq 180 go weźmie na jakies korki bo jakos sie z nim z ta wybitna inteligencja dogaduje i coś tam sobie bełkoczą i jakos to sie kreci to może będzie miała podejscie Edytowano 7 godzin temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Pył na wietrze napisał: Nie z fotki, a ze studni atencji bez dna. Nie wystarczał Ci kontakt ze mną, nie wystarczał z kumpelą Elą, trzeba było nawet sięgnąć po wrogiego lachona. Z muzą wczorajszą było tak samo. Trudno w tym wszystkim nadal myśleć że ma się dla Ciebie znaczenie jakieś, a nie tylko atencja jaką się Tobie daje. Ty serio jesteś dorosła? To tak na serio, czy dla jaj? Nawet mnie wmieszałaś, że coś mu wysłałam i nawet posądzałaś, że jestem Giny projektem. Ja rozumiem, że dokucza ci samotność, ale ten pan nie jest zainteresowany tobą i z tego nic nie będzie i nie odbierz tego źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ty serio jesteś dorosła? To tak na serio, czy dla jaj? Nawet mnie wmieszałaś, że coś mu wysłałam i nawet posądzałaś, że jestem Giny projektem. Ja rozumiem, że dokucza ci samotność, ale ten pan nie jest zainteresowany tobą i z tego nic nie będzie i nie odbierz tego źle Zapytaj jeszcze czy chce coś z avonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 7 godzin temu Naprawdę wierzysz ze tym lataniem za facetem i pretensjami z dùpy mu pokażesz że ci zalezy a on się przejmie i przyzna ci racje? Jedyne co robisz to pokazujesz mu raz że masz coś z garem nie halo a dwa w jego podświadomości jesteś już tylko przegrywka która lata jak sùka a więc niewarta zachodu. 40 lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Tak a co nie wiedziałeś Kubusia trzeba mieć zawsze blisko to ja podziękuję nie ma jakiejś Kubusiny czasem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie pisałam że z Giną piszesz privy ani że bajerujesz. Tylko że latałeś za jej fotą, a jest nikim dla Ciebie, wręcz wrogiem. Gdybyś tak robił z Babką z którą popierdujesz to by jeszcze było jakoś zrozumiałe że ciekawi jak wygląda, tym bardziej że to specyficzna tu persona, ale jakaś lala z którą koty drzesz, no to musisz mieć mocne ssanie i weźmiesz od wszystkiego co przed Tobą nie ucieka = kim wobec tego ja jestem? Ty przeżywasz nic nieznacząca fotkę jprdl. Czy z kimś innym miałem taki kontakt jak z tobą? Czy dzwoniłem do kogoś jak do ciebie? Co ta fota zmienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, Gеt Out napisał: Ale ja nie twierdzę że ludzie nie podróżują, tylko nie przekona mnie nikt, że ćpuński bełkot w dodatku bezrobotny na jakimś socjalu podróżuje po świecie Mówimy o osobie niepełnosprawnej która samodzielnie nie potrafi się nawet wysłowić i niedługo stwierdzi, że na księżycu był. Jak ta rzekomo niepełnosprawna osoba wysławia się lepiej niż ty i madzia tak chętnie wytykajacy jej każdy szczegół razem wzięci, to wiesz o czym to świadczy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: Jeśli nie wiesz to chyba oczywiste że to nie jest ktoś dla ciebie. Bo jeśli mężczyzna jest zainteresowany to kobieta o tym wie dokładnie i nie ma tam miejsca na domysly. Nie musi latać za nim jak ty za malowanym. Jeśli natomiast nie jestescie razem to musisz być strasznie toksyczna bo to nie jest normalne ze boli cie zbieranie nudesow przez kolegę. Rozumiem że ktoś czegos nie akceptuje to po co zatem ciągnie taka znajomość? Ty się tu osmieszasz tymi gorzkimi żalami. Ale kto tu mówi o romansach? Są jeszcze inne rodzaje relacji d-m. Dla mnie jak ktoś sprowadza znajomość na priv, długo trwa, wymieniają się info o sobie, fotami itd, to jest to jakaś większa znajomość, nie po prostu jeden z wielu znajomych od publicznych popierdków. Ja byle komu fot nie daję. A potem widzę że ta osoba robi identycznie z kimś tzn za fotami jej lata, kto nawet dobrą znajomą z publika nie jest, a tłem, czy wrogiem nawet. Wtf? To wobec tego równie dobrze mogłam tego priv nie mieć, byłabym na tej samej pozycji co Gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Patrzyłeś na moje kompromy, więc jesteś tak samo skompromitowany. A jak jeszcze z kimś innym pisałeś, to spędziłeś więcej czasu niż ja. Zupełnie jakby nie można było czytaj jukońskich komedia i pisa z kimś w tym samym czasie i wisienka na torcie- "nikt cię z tego nie rozlicza" pisze typ wypominający niewygodnym przebywanie na kafeterii już na dzień dobry ty się poczucia hipokryzji i logiki nie nauczysz nawet gdyby ktoś cię lał po łapach do końca życia Ty bardziej jesteś skompromitowany skoro nigdy nie podasz nikomu flagowca i już zawsze się będziesz ukrywał jak pdf. No rozliczasz kogoś , a na siebie nie spojrzysz dlatego jesteś hipokrytą. W ogóle kim jesteś ... żeby rozliczać obcych ludzi i chyba to rodzinne macie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 7 godzin temu dejcie jesj spokoj ona jest emocjonalnie jeszcze dzieckiem w zadnym zwiazku nie byla u niej to zupelnie normalne ta zazdrosc i toksycznosc moze to pierwsza milosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Może jezowa iq 180 go weźmie na jakies korki bo jakos sie z nim z ta wybitna inteligencja dogaduje i coś tam sobie bełkoczą i jakos to sie kreci to może będzie miała podejscie Chyba nie. Raczej ona wygląda na uległą i łykającą nauki w tym duecie. Ostatnio miała trudny test na dwa nicki i jakoś się przeczołgała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 7 godzin temu sam sie chlop w to wpi....lil bo mu sie zachcialo bajerowac fantaczki religijne to ma co ma mogl to przewidziec ona sie juz podobnie zachowywala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 7 godzin temu Czy my jesteśmy parą, żebyś takie szopki odstawiała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Jak ta rzekomo niepełnosprawna osoba wysławia się lepiej niż ty i madzia tak chętnie wytykajacy jej każdy szczegół razem wzięci, to wiesz o czym to świadczy? No widać jak się wysławia jak ćpunski bełkot , albo mocno pijany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBelial napisał: A czy jedno z drugim musi się łączyć? Ty serio się zastanów na chłodno czy ty jesteś normalna bo jak dla mnie to masz jakieś problemy emocjonalne na poziomie 14 latki zakochanej. Związku nie tworzycie podobno bo może wtedy takie żale by były uzasadnione choć i tak twierdzę że wÿsrywy publiczne są domena chorych psychicznie ludzi którzy nie potrafią prac brudów w 4 ścianach Mam osobowość w której preferuję pojedyńcze, a głębsze relacje. W takiej relacji takie rzeczy jak dzielenie się fotami, czy problemami, jest oznaką tego, że to nie byle znajomość. Nie jestem ani atencjuszem ani ekshibicjonistą prywaty jak on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Chyba nie. Raczej ona wygląda na uległą i łykającą nauki w tym duecie. Ostatnio miała trudny test na dwa nicki i jakoś się przeczołgała Mogliby by to dołączyć do matury z matmy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Czy dzwoniłem do kogoś jak do ciebie? nie powtarzaj bledu lezaka i udaj sie do psychaitry jesli ty faktycznie dzwoniles do iskry byc moze jeszcze da sie cos z tym zrobic farmakologicznie uwazaj na ludzi w czarnych szatach ktorym tylko oczy widac to moze byc iskra z pasem szahida bo uraziles jej uczucia i tylko tak moze zmazac te plame na honorze rodziny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Mam osobowość w której preferuję pojedyńcze, a głębsze relacje. W takiej relacji takie rzeczy jak dzielenie się fotami, czy problemami, jest oznaką tego, że to nie byle znajomość. Nie jestem ani atencjuszem ani ekshibicjonistą prywaty jak on. To kim jesteś i skąd te pretensje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Ale kto tu mówi o romansach? Są jeszcze inne rodzaje relacji d-m. Dla mnie jak ktoś sprowadza znajomość na priv, długo trwa, wymieniają się info o sobie, fotami itd, to jest to jakaś większa znajomość, nie po prostu jeden z wielu znajomych od publicznych popierdków. Ja byle komu fot nie daję. A potem widzę że ta osoba robi identycznie z kimś tzn za fotami jej lata, kto nawet dobrą znajomą z publika nie jest, a tłem, czy wrogiem nawet. Wtf? To wobec tego równie dobrze mogłam tego priv nie mieć, byłabym na tej samej pozycji co Gina. No ewidentnie masz problemy emocjonalne i trochę nawet cie rozumiem bo masz 40 lat i zero doświadczen ale to że ktoś z toba popisze dłużej i wysyłacie se fotki dzis nic nie znaczy. To tylko net więc po co się angażujesz jak w realny związek? Nawet się na oczy nie widzieliście nigdy a ty mu już stawiasz jakieś wymagania bo ty mu wysłałaś cycki to teraz on musi to wziąć na poważnie i już od innych nie brać zdjęć. No to jest krindz jak cholera. No byłabyś na tej samej pozycji i jestes bo sobie ubzdurałas naiwnie że gadki w necie coś znaczą. Tyle że to twój problem i twojej interpretacji. Kobiety są bardziej naiwne od facetów i to jest fakt. On ma wyebane jaja a ty już suknie z welonem ubrałaś. Powagi trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach