BabkaBożaBelial 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: TYM MNIE ZAPALIŁES! Dociera do tego łba zakutego?! Kurfa weszłam na durny temat popierdkowy co mi nie przeszkadzało że się dobrze z ludzmi bawisz, tylko aby 1 post napisać jak to widzę że za jej fotą latasz. Juz miałam pogaszone światło na dole i sie szykowałam spać. Miałam tym postem wyrazić że jesteś typowy facet i wylogować się, ale Ty się postawiłeś i tak drązyłeś że zrobiłeś z siebie biedną ofiare a ze mnie świra co wlazł się kłócić. To tyle ode mnie. Było warto za focią latać jak widzę. On za niczym nie latał. Nawet nie naciskał żeby mu pokazala. Szlora zapytała tylko czy chce a on potwierdził. Fajnie wyolbrzymiasz. Jak typowa histeryczka ktora naiwnie wierzy ze będzie pepkiem swiata dla mężczyzny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Weź spie.. ode mnie Biedna ofiara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Pył na wietrze napisał: I tak na tym właśnie.widać jak cenisz bardziej niż Ginę z którą rzucałeś się jeszcze wczoraj gufnem. Ej ale powiem Ci że jestem drugą osobą po tobie która go zna najlepiej z tego forum i nie jest wcale taki jak go opisujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: o ile istnieje? Istnieje bo wrzucał tu jej zdjecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: mów mi tak jeszcze bo mam dreszcze... Mam nadzieję że po deszczach przyjdą chłodne dni jeszcze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, BabkaBożaBelial napisał: Ludzie są różni i nas otaczają. Zresztą ty tez jesteś naiwny jak 15 latek który sypie suchary i myśli że wszystkie rozumy pozjadał. Dla mnie patologia są twoi rodzice którzy nie nauczyli cie poprawnej polszczyzny bo dom gdzie matka z ojcem mówią wziąść i to jest dla nich normalne jest patologia. ale ja pisze wziac akurat dobrze wymysl cos innego jesli chodzi o wyksztalcenie moich starych to mysle ze twoi mogliby im pozazdroscic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, dobra zmiana napisał: tu sa lepsze romanse niz wsrod celebrytow czy w jakims tancu z gwiazdami I nawet nie trzeba Pudełka, tylko 50 procent wywalają na żywo. Drugie 50 to dopiero musi sie tam dziać Kiedyś był tu taki Jacenty, nie sprawiał.wrażenia zbyt ostrego ołówka w piórniku, ale jak wywalił że jedna gwiazda kafe mu chłupala do telefonu i już nie chce inba była nieziemska Tu to chyba jednak nie ta skala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał: On za niczym nie latał. Nawet nie naciskał żeby mu pokazala. Szlora zapytała tylko czy chce a on potwierdził. Fajnie wyolbrzymiasz. Jak typowa histeryczka ktora naiwnie wierzy ze będzie pepkiem swiata dla mężczyzny. Latał. Nie działał mail, to się żalił że coś z nim nie tak, aż w koncu z własnym wyskoczył byle foci nie stracić. A to baba co żarła na niego. Żenada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Istnieje bo wrzucał tu jej zdjecie chcesz fotkę mojego Bentleya? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ej ale powiem Ci że jestem drugą osobą po tobie która go zna najlepiej z tego forum i nie jest wcale taki jak go opisujesz. Elcia zacierasz raczki ze znowu wychodzisz na prowadzenie w rankingu Kafe kobiet malowanego? ostatnio chyba jakos w odstawkę poszłaś a teraz możecie sie zamienic miejscami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Tak, jestem kur.wą. Zadowolony? Cześć Liczysz ze zaprzeczy gdy teatralnie nazwiesz się kùrwa? Wiesz ze teraz nim manipulujesz? To dobitnie świadczy o tym że pod płaszczykiem uduchowionej psychoterapeutki oferującej każdej zbłąkanej owieczce porady kryje się toksyczna kobieta. Wręcz histrioniczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Tak, jestem kur.wą. Zadowolony? Cześć Przestań Iskra. CHAD od Rudej wyzywał Cię ale Malowany nie obraża Cię. Odetchnij i uspokój się proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, crazyyyy napisał: I ze polski twaróg tam kupił a jezyk i tak powie hihihi Ale piecze cię że nie możesz nas skłócić. A wiesz dlaczego , bo nienawiść cię oślepia i masz wtedy 50 ajkiu w porywach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ej ale powiem Ci że jestem drugą osobą po tobie która go zna najlepiej z tego forum i nie jest wcale taki jak go opisujesz. Czyli jak nie jest? Hmm? A Ty już do mnie nie pisz tu do mnie człowieku bo nie przeczytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: I nawet nie trzeba Pudełka, tylko 50 procent wywalają na żywo. Drugie 50 to dopiero musi sie tam dziać Kiedyś był tu taki Jacenty, nie sprawiał.wrażenia zbyt ostrego ołówka w piórniku, ale jak wywalił że jedna gwiazda kafe mu chłupala do telefonu i już nie chce inba była nieziemska Tu to chyba jednak nie ta skala. Co robiła? najlepsza skala to chyba jak ci prawdziwi wchodzili na forum szukać amantow albo jak Magda do kogos wydzwaniała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mam nadzieję że po deszczach przyjdą chłodne dni jeszcze... u mnie od kilku godzin 0,7 C ale pół dnia siąpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Przestań Iskra. CHAD od Rudej wyzywał Cię ale Malowany nie obraża Cię. Odetchnij i uspokój się proszę. Nie trzeba wprost, a na to samo wychodzi między wierszami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Ok. W szkole średniej napewno tego nie ma. Studia nie bede się wypowiadać bo akurat mozna było je przejść wszystko ściągnąć. czlowiek nawet jak sciaga to siedzi na zajeciach i jak z 3 przedmiotow mowia o tym e i ln to jednak mimo wszystko wie co to jest poza tym za moich czasow byl egzamin ustny z matematyki a pisemny tylko z cwiczen z zadan na informatyce matematyka lacnzie z algebra liniowa itd. to powinno byc przynajmniej 3-4 semestry wiec sie nie da nie wiedziec Edytowano 3 godziny temu przez dobra zmiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: Liczysz ze zaprzeczy gdy teatralnie nazwiesz się kùrwa? Wiesz ze teraz nim manipulujesz? To dobitnie świadczy o tym że pod płaszczykiem uduchowionej psychoterapeutki oferującej każdej zbłąkanej owieczce porady kryje się toksyczna kobieta. Wręcz histrioniczna Iskra to raczej psychoterapeuty potrzebuje niz nim jest i nie mowie tego dla hejtu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ej ale powiem Ci że jestem drugą osobą po tobie która go zna najlepiej z tego forum i nie jest wcale taki jak go opisujesz. Nie sika już w majtki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Latał. Nie działał mail, to się żalił że coś z nim nie tak, aż w koncu z własnym wyskoczył byle foci nie stracić. A to baba co żarła na niego. Żenada. No jeśli chlop dla ciebie jest zenada to zwyczajnie go olewasz z honorem a ty latasz w histerii i szopkę odpjerdalasz. To tylko w twojej głowie istnieje na go wychodzi. Ale o urojenia nie można mieć pretensji do nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Elcia zacierasz raczki ze znowu wychodzisz na prowadzenie w rankingu Kafe kobiet malowanego? ostatnio chyba jakos w odstawkę poszłaś a teraz możecie sie zamienic miejscami Próbuje ich pogodzić jakbyś nie zauważyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Coś co jest charakterystyczne dla Warszawy, a telefon ten z którego piszesz teraz . Jaki problem i teraz będziesz palił głupa, bo myślałeś że z netu weźmiesz fotkę i uwierzę ci . A po co kobietę udajesz , bo myślisz że jesteś taki sprytny i zmylisz tropy. Po co wymyśliłeś że masz syna żeby zmylić kolejne tropy, bo dobrze wiesz co by z tobą było gdyby wyszła twoja przeszłość amatorze przedszkolaków Ej, a skąd wiesz z jakiego telefonu piszę teraz? Dobra, nie kompromituj się. Jeszcze żadnych foto dowodów nie przyjąłeś do wiadomości i brniesz w krętactwa o fotomontażach. Już nie pajacuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBelial napisał: Liczysz ze zaprzeczy gdy teatralnie nazwiesz się kùrwa? Wiesz ze teraz nim manipulujesz? To dobitnie świadczy o tym że pod płaszczykiem uduchowionej psychoterapeutki oferującej każdej zbłąkanej owieczce porady kryje się toksyczna kobieta. Wręcz histrioniczna W ogole mnie nie znasz, zresztą on podobnie skoro nic nie rozumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Tak, jestem kur.wą. Zadowolony? Cześć Nie bardziej niż ty. Nie cytuj mnie. Nie próbuj na priv. Trzymaj się ode mnie z daleka. Dotarło do zakutego łba? Wczoraj taka mądra byłaś, gdzie ja nie miałem ochoty się kłócić. Myślałaś, że ci odpuszczę? Zacznij dziewczyno wyciągać wnioski ze swojego zachowania. Za dużo szans ci dawałem, ale nic się nie uczysz. Wolisz się ponieść emocją za byle co. Trzymaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Iskra to raczej psychoterapeuty potrzebuje niz nim jest i nie mowie tego dla hejtu zawsze może zostać - droga do zawodu otwarta 1820 godzin w jakieś 4 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Iskra to raczej psychoterapeuty potrzebuje niz nim jest i nie mowie tego dla hejtu Widzę. Dlatego tym bardziej mam beke gdy sie stawia w roli eksperta w kwestii związków i rzekomej dojrzałości ponad kafe plebs. Z daleka widać że kobieta jest naiwna i histeryczna a do tego zaborcza. Współczuję chłopom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: I nawet nie trzeba Pudełka, tylko 50 procent wywalają na żywo. Drugie 50 to dopiero musi sie tam dziać Kiedyś był tu taki Jacenty, nie sprawiał.wrażenia zbyt ostrego ołówka w piórniku, ale jak wywalił że jedna gwiazda kafe mu chłupala do telefonu i już nie chce inba była nieziemska Tu to chyba jednak nie ta skala. Inba ale tylko dla ciebie i tam wtórowałeś sobie z kilku nicków naprzemiennie , bo można było pisać z wyloga. Skriny gdzie masz tego , bo ty lubisz sobie dopowiadać jak ci wygodnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Pył na wietrze napisał: a ze mnie świra zostalas swirem juz duzo wczensiej jak pisalas jakies dziwne rzeczy pewnej niedzieli i wszyscy mysleli ze ci ktos nick ukradl a pozniej nie wiedzieli czy to byl alkohol czy schizofrenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: No jeśli chlop dla ciebie jest zenada to zwyczajnie go olewasz z honorem a ty latasz w histerii i szopkę odpjerdalasz. To tylko w twojej głowie istnieje na go wychodzi. Ale o urojenia nie można mieć pretensji do nikogo. A co ty się tak zaangażowałaś i bez swojego pouczania o dystansie na skalę wszechświata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach