Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Budżetowy miś

Niestety ale faceci którzy nie są zbytnio atrakcyjni i nie mają kasy są Skazani na wieczny celibat

Polecane posty

I doszedłem do wniosku po latach cierpienia i zastanawiania się dlaczego tak życie wygląda że po prostu tak jest i nie ma nad czym więcej kminić nie każdemu jest w życiu pisane aby jeździł Ferrari czy nowym Mercedesem tak samo przeciętny facet bez pozycji i wyjątkowego wyglądu jest skazany na celibat i tyle Tak wygląda ten świat

😄 😄 😄 

ojojojojojo

Misiu weź się ogarnij trochę

Ostatnio widziałem w Biedronce faceta, który mi sięgał do ramienia - z babką i dzieckiem

Maserati chyba do tej Biedronki nie przyjechał

ale pewnie był szanowanym profesorem i poderwał babkę na prestiż...

a może po prostu mu nikt nie powiedział, że facet bez kasy i prestiżu nie może mieć kobiety?

pewnie głupek nie wiedział tego i jakoś tak poderwał babkę z rozpędu bo tego nie przemyślał

Narcyz naćpany jak bombaclot, wczoraj wrzucał zdjęcie jakiegoś gołego dziadka z dzidą na wierzchu, stary. ale był przypakowany i w miarę zadbany, dobrze wystrzyżona broda i jak się kobitom na forum podobał...

Także skoro stary naleśnik daje radę to młodszy facet da... uderzyć w siłkę, zrobić sobie dobrą rzeźbę, brodą brzydką michę można przykryć, uderzyć do barbera jak się samemu nie umie i tyle...

Lepsze to niż marudzić.

Edytowano przez RC +
  • Haha 2

Z drugiej strony przynajmniej żadna łysa salowa ani wieczorna cię nie będzie molestować  jak jakiegoś przystojniaka 😎

27 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

😄 😄 😄 

ojojojojojo

Misiu weź się ogarnij trochę

Ostatnio widziałem w Biedronce faceta, który mi sięgał do ramienia - z babką i dzieckiem

Maserati chyba do tej Biedronki nie przyjechał

ale pewnie był szanowanym profesorem i poderwał babkę na prestiż...

a może po prostu mu nikt nie powiedział, że facet bez kasy i prestiżu nie może mieć kobiety?

pewnie głupek nie wiedział tego i jakoś tak poderwał babkę z rozpędu bo tego nie przemyślał

Pierwsze moje pytanie brzmi jak wyglądała ta kobieta bo jeżeli była shrekiem z wyglądu No to w zasadzie kończymy temat jeżeli z kolei była chociaż trochę atrakcyjna to należałoby się przyjrzeć temu facetowi bo może nie wyglądał na milionera ale mógł być nim jakbyś zobaczyła kilku milionerów na ulicy to też mogłabyś powiedzieć że jest biedny

2 godziny temu, Budżetowy miś napisał:

Pierwsze moje pytanie brzmi jak wyglądała ta kobieta bo jeżeli była shrekiem z wyglądu No to w zasadzie kończymy temat jeżeli z kolei była chociaż trochę atrakcyjna to należałoby się przyjrzeć temu facetowi bo może nie wyglądał na milionera ale mógł być nim jakbyś zobaczyła kilku milionerów na ulicy to też mogłabyś powiedzieć że jest biedny

normalna babka, nic jej nie brakowało

sam sobie głupio tłumaczysz swoją wyuczoną bierność

milionerzy tez nie maja lekko 😄

tylko kurtyzany lecą na kasę - dla normalnej babki to fajnie, że masz pieniądze ale co dalej?

Jak mężczyzna nie ma kobiety, to trudno.

Ale na tym życie się przecież nie kończy.

Co do kasy - przede wszystkim edukacja finansowa. Nie wydawać na głupoty, nie wydawać na alkohol i papierosy. Zacząć odkładać (nie trzeba mieć milionów - można małe kwoty), inwestować itd.

Trzeba zrobić tak, żeby życie samemu było ciekawe. Nie marudzić, tylko działać w kierunku samorozwoju.

Rym Cym, są osoby którym siłownia nie pomoże, nie mogą mieć brody, łysieją (tu zostaje tylko ogolenie głowy na łyso).

Edytowano przez kris888

1 minutę temu, kris888 napisał:

Jak mężczyzna nie ma kobiety, to trudno.

Ale na tym życie się przecież nie kończy.

Co do kasy - przede wszystkim edukacja finansowa. Nie wydawać na głupoty, nie wydawać na alkohol i papierosy. Zacząć odkładać (nie trzeba mieć milionów - można małe kwoty), inwestować itd.

Trzeba zrobić tak, żeby życie samemu było ciekawe. Nie marudzić, tylko działać w kierunku samorozwoju.

Jak będziesz zaradny to same cię znajdą. Prostej przyczyny życiowej

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Nie znajdą. Bo są już pozajmowane 😄

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Chyba, że to będą złe siostry. Ale z pechem nie wygrasz. 

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Większość skacze z wacka na wacka i tak nie pasuje coś tam zawsze taki klimat. Szanse są duże. Dziewice spotkać trzeba mieć z 18 lat i tak nie pewne.

Ja się wycofałem całkowicie z „rynku matrymonialnego” w wieku 26 lat. 11 lat już nie szukam, nie zagaduję do dziewczyn - ani w necie, ani w realu. Zero social mediów, zero Tindera (nigdy nie używałem) - w necie mnie praktycznie nie ma (poza mailem, kilkoma forami dyskusyjnymi i Kafe).

Polecam bracia smalcy 

Kobietę wziąć do domu żadna sztuka jest łatwo zależy jaką . On prowadzi spotkania dla nieobeznanych za kasę  wstawię film jak coś on prowadzi szkolenia 

Znam Bracia Samcy.

Nie chce mi się 😄 dobrze jest, polecam ten stan wszystkim co narzekają na brak panny - jeżeli nie wychodzi, to nie szukać, zająć się sobą i swoimi zainteresowaniami.

Aaaa, MODA WYSOKA. Oglądam - dobre materiały. Choć czasem filmy znikają.

Przed chwilą, kris888 napisał:

Znam Bracia Samcy.

Nie chce mi się 😄 dobrze jest, polecam ten stan wszystkim co narzekają na brak panny - jeżeli nie wychodzi, to nie szukać, zająć się sobą i swoimi zainteresowaniami.

Moda Wysoka ostatnio dużo ma filmów. Niestety mòwi jak jest, Zarabia na tym i szkoli nieobeznanych nawet jak zagadać.

Ktoś zostawił sto złotych brać czy nie:/ oprócz seksu to nie wiem po co ludzie ze sobą są skoro nic im nie pasuje a dla samego seksu się nie chce...

4 minuty temu, bocibot napisał:

Ktoś zostawił sto złotych brać czy nie:/ oprócz seksu to nie wiem po co ludzie ze sobą są skoro nic im nie pasuje a dla samego seksu się nie chce...

Pewnie samotności się boją.

Przed chwilą, kris888 napisał:

Pewnie samotności się boją.

Etam lepiej byc samemu ze sobą niz czuć się samotnym w związku...

Edytowano przez bocibot

Ja nie chodzę po klubach. Zresztą u mnie nie ma żadnych klubów, dyskotek. Życie na prowincji he he.

Ale mam dobrą fuchę tutaj i niskie koszty utrzymania.

Edytowano przez kris888

Aperolka 😀

Edytowano przez Fifofa

Nie wiem po co ktoś chciałby że mną być oprócz tego żeby sobie mnie wykorzystywać a też mi się to zbytnio nie uśmiecha. Nie wzięłam jednak tych stu złotych z podłogi bo mi głupio było.

1 minutę temu, bocibot napisał:

Nie wzięłam jednak tych stu złotych z podłogi bo mi głupio było.

I bardzo dobrze. Bo to mogłaby być podpucha.

Czasem ludzie tak innych testują. Położą jakiś pieniądz i sprawdzają czy ktoś weźmie. Ja też tak miałem i też nie wziąłem.

Widzisz kobieta wystarczy zatrzęsie pupą i na tym talent się kończy. Jak już zaliczy z 100 też na tym kończy doopa przemija i zostaje z niczym 

Dużo hałasu o nic.

Także trzeba wiedzieć komu zatrzasnąć rzopą,  sex był przyjemny nie mechaniczny i studnia.

Takie co  trzęsna za dużo  pòzniej są aseksualne. Czyli.masz troszeczkę inteligencji nawet możesz rozpoznać.

Ty chyba za wiele nie wiesz o seksie

• Thanks 1

Wow ale ty mądry a ja wyglądam na odpowiednia osobę do zwierzen xD

No niestety Janusze wycofane chyba nie lubią bab i wszystko ich zenuje. Ja se popacze na Srocco Sifredi pomarze o takim w następnym życiu i tyle mnie widzieli bo chuci takiej aż nie mam jak wy Janusze.

1 godzinę temu, kris888 napisał:

Ja się wycofałem całkowicie z „rynku matrymonialnego” w wieku 26 lat. 11 lat już nie szukam, nie zagaduję do dziewczyn - ani w necie, ani w realu. Zero social mediów, zero Tindera (nigdy nie używałem) - w necie mnie praktycznie nie ma (poza mailem, kilkoma forami dyskusyjnymi i Kafe).

no to teraz idealny czas podbijać do tych samych dziewczyn 😄 

związki już się porozpadały i czas na drugie rozdanie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować