Pył na wietrze 124 Napisano 7 godzin temu Wiesz o czym rozmawialiśmy itd. Ale jestem znajomą z neta dla Ciebie. Nie koleżanką nawet. Lex, tak dla przykładu, jednak wyżej ocenił mój z nim kontakt. Mogłeś trochę wcześniej mi to powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 7 godzin temu To na naszej drodzeee rozstapi sie morzeee będę wierzyc ze pokonam bol pokonam lęęęk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 7 godzin temu Nim będziemy sami łukiem ciał rozgrzanych Narysuję je, ich każdy mały cień 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Może też bym tak napisała gdyby ktoś robił mi takie sceny... zazdrość nie jest fajna. Edytowano 7 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 7 godzin temu Kimś więcej o wiele, ale teraz to już nieistotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Kimś więcej o wiele, ale teraz to już nieistotne. Co innego Babce pisałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Pył na wietrze napisał: Wiesz o czym rozmawialiśmy itd. Ale jestem znajomą z neta dla Ciebie. Nie koleżanką nawet. Lex, tak dla przykładu, jednak wyżej ocenił mój z nim kontakt. Mogłeś trochę wcześniej mi to powiedzieć. Już koniec pitu pitu? A nie mówiłem. Przed chwilą, Malowany napisał: Kimś więcej o wiele, ale teraz to już nieistotne. Tupnij nozkom jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 7 godzin temu Piszesz jak Ci wygodnie w danej chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał: Już koniec pitu pitu? A nie mówiłem. Tupnij nozkom jeszcze To ty blokujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 7 godzin temu Jak potrzeba nawijać makaron na uszy żeby utrzymać atencje, to nawijasz. A jak się nudzi iskra i świeżej krwi potrzeba to zapominasz co może z tego wyniknąć i jawnie skaczesz jak piesek nad mailem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: To ty blokujesz? Jak mi dasz 1000 mc mogę zacząć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Jak potrzeba nawijać makaron na uszy żeby utrzymać atencje, to nawijasz. A jak się nudzi iskra i świeżej krwi potrzeba to zapominasz co może z tego wyniknąć i jawnie skaczesz jak piesek nad mailem. Podziwiam że ci się chce to pitu pitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 7 godzin temu Musisz z rodzicami żyć nie ma bata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Malowany napisał: Kimś więcej o wiele, ale teraz to już nieistotne. Wytłumacz mi po co wrzuciłeś pewną piosenkę wczoraj na priv. Potem pogadaliśmy o tym co w niej było. Wiesz o którą chodzi. Myślałam że coś chcesz przekazać, bo czegoś potrzeba. Ale stwierdziłeś po rozmowie, że wolisz pożartować na publiku. I spoko, rozumiem. Po czym tą samą wrzuciłeś na publik. Po co skoro ze mną już temat podjąłeś który ta piosenka opisywała? - dla zwrócenia na siebie uwagi jeszcze innych osob. Innego wytłumaczenia brak. Wniosek z tego taki, że niewiele wnoszę, niewiele znaczę, ciągle mało. Ot jedna z wielu znajomych co daje atencje, tyle tylko że innego kalibru ona jest i na priv, ale to nadal mało dla Ciebie, trzeba sięgnąć po atencję pijanej wariatki co Cię gufnem obrzucała. Edytowano 7 godzin temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 7 godzin temu Libed z krejzi cytowaliscie mnie lecz temat zablokowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Malowany napisał: Kimś więcej o wiele, ale teraz to już nieistotne. Już wtedy jak zobaczyłam że tą muzykę wrzuciłeś też i na public pomyślałam: "Oho! Atencja potrzebna" A potem napisałam tamten post. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 7 godzin temu A gina sprawczyni zamieszania teraz głośno chrapie na wersalce a jej duszny oddech o zapachu przetrawionego alkoholu wypełnił cała meline Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Libed z krejzi cytowaliscie mnie lecz temat zablokowany. Nie pamietwm, zobacz w ‚cała Aktywnosc’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, Malowany napisał: Kimś więcej o wiele, ale teraz to już nieistotne. To bylo złe rozdanie kart, ale Gine urobiłeś prawda ? Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Kontrolą i tak nikogo przy sobie nie utrzymasz... jak będzie chciał to i tak sobie pójdzie. Zresztą chyba nie o to chodzi by chodzić za kimś i ciągle mu o sobie przypominać... Nawet jeśli relacja jakoś tam rokuje to sceny zazdrosci działają odpychająco. Sorki za wtrącenia. Dobranoc Czasem warto dwa razy się nad czymś zastanowić bo nie każde słowo łatwo zapomnieć... odkręcić. Edytowano 6 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 6 godzin temu Z czasem się nauczysz żeby z dnia na dzień nieznać tej osoby do której dzień wcześniej coś jakby czułaś. Oficjalnie niezgodność charakterów ogłosić i zamknąć temat . Nie warto szkoda zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, crazyyyy napisał: Nie pamietwm, zobacz w ‚cała Aktywnosc’ Myslalam ze to tylko willowe miasteczko a on sie tu prezentował w jakims m2 prl-owskim Ale w konstancinie nie tylko wille są przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, crazyyyy napisał: Nim będziemy sami łukiem ciał rozgrzanych Narysuję je, ich każdy mały cień ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Kontrolą i tak nikogo przy sobie nie utrzymasz... jak będzie chciał to i tak sobie pójdzie. Zresztą chyba nie o to chodzi by chodzić za kimś i ciągle mu o sobie przypominać... Nawet jeśli relacja jakoś tam rokuje to sceny zazdrosci działają odpychająco. Sorki za wtrącenia. Olewanie już lepiej działa niż narzucanie się . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 10 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Libed z krejzi cytowaliscie mnie lecz temat zablokowany. Hhttps://www.tiktok.com/@sergo41085/video/7570671417046404374 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: To bylo złe rozdanie kart, ale Gine urobiłeś prawda ? Już daj spokój. Akurat to ona wyskoczyła z tymi fotami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, yeya napisał: Kontrolą i tak nikogo przy sobie nie utrzymasz... jak będzie chciał to i tak sobie pójdzie. Zresztą chyba nie o to chodzi by chodzić za kimś i ciągle mu o sobie przypominać... Nawet jeśli relacja jakoś tam rokuje to sceny zazdrosci działają odpychająco. Sorki za wtrącenia. Dobranoc Czasem warto dwa razy się nad czymś zastanowić bo nie każde słowo łatwo zapomnieć... odkręcić. Nie chodzi o utrzymanie, ale szczerość. Jeśli ktoś ma mnie za znajomą, a ja go za przyjaciela, to niech mnie z błędu wyprowadzi i dzięki temu by się uniknęło wszystkich dram. A nie o tym jak mnie postrzega dowiaduje się dzisiaj z postu do Boni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Już daj spokój. Akurat to ona wyskoczyła z tymi fotami. A on latał byle dotarły. Drugiego typa tak tam się zachowyjącego nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał: H Chcę takie wyro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Z czasem się nauczysz żeby z dnia na dzień nieznać tej osoby do której dzień wcześniej coś jakby czułaś. Oficjalnie niezgodność charakterów ogłosić i zamknąć temat . Nie warto szkoda zdrowia. Z czasem to człowiek mądrzejszy ale nie tak łatwo sie odkochać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach