Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BabkaBożaBelial

To tez jest dziecinne

Polecane posty

Bo nie mozna zaslaniac guczy dennym tekstem pt jestem jaka jestem akceptuj mnie albo wypjerdalaj. Przyjazn to jest cos takiego ze jak ktos uzna ze guwno dajesz z siebie to ci mowi sajonara i ariwederczi roma. Na taka akceptacje to se mozesz liczyc ze strony matki ktora cie musi akceptowac z kazdym pjerdolcem ale nie obcy czlowiek ktory ma do wyboru 8 miliardow ludzi na normalnych przyjaciol. Obudz sie bo sie zes'ralas totalne w gina pantsy

• Like 1

Robic to samo 101 razy i oczekiwac innych rezultatow? No ile my mamy lat dziecko boze zeby tak postepowac? to som retoryczne pytania oczywiscie bo prowadze teraz publiczny monolog. Zasadniczo mam to juz w dupje enylej

1 minutę temu, Pył na wietrze napisał:

I teraz po tych moondrosciach powyższych przyznaj się ilu mssz przyjaciół siedząc tu biite godziny?

2, wystarczo mi znajomosci mile. Jaka ma pani diagnoze na to? Bo przeciez wszystko musi byc nazwane w twoim kwadratowym swiecie. Ty masz ilu? 500 na fejsiku?

Miałam kiedyś babke co można powiedzieć że była moją przyjaciółką, miałyśmy razem wyjechać z kraju, ostatecznie ona tak zrobiła i się kontakt urwał. 

Czlowiek sie w zyciu uczy tego czego nie chce a nie chce. Takie som fakty. Ja wiem czego nie chcem i sie tego trzymac bede jak digidong du'py

Aha i chciałabym ci iskra powiedzieć że z moich obserwacji wynika że prędzej facet się zainteresuje kobietą jak co jakis czas robi przerwy od pisania do niego i się nie narzuca niż jak się za nim lata i piszę cały czas.

3 minuty temu, BabkaBożaBelial napisał:

O ile jest w ogole bo biedaczka moze czekac do ujsranej smierci w tym milczeniu

Nie no, ja mam na myśli sytuacje w której już jest pewne że facet leci na kobietę, tylko mówię to jako kolejny etap żeby nie spiêrdzielił przez zbytnie narzucanie się mu.

Edytowano przez Еlciаа

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

Aha i chciałabym ci iskra powiedzieć że z moich obserwacji wynika że prędzej facet się zainteresuje kobietą jak co jakis czas robi przerwy od pisania do niego i się nie narzuca niż jak się za nim lata i piszę cały czas.

Tak trzeba nu dać się umyć chociaż raz w tygodniu 

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Spoko, tylko że ja teraz nikomu doopy nie zamierzam zawracać, bo to nie mogłoby się aktualnie rozwinąć. I mam nadzieję że to nie porady odnośnie Malowany, bo jak już pisałam on nie szuka nikogo i tak pewnie już zostanie. Choć mu życzę zmiany.

Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał:

To żadna przyjaźń ze mnom mnie chciała pisać tu jak u elki mialbyc związku a wyszedl piwniczak

To jest zasada niedostepnosci. Jak nikt nie hapje w japje to sie wydaje nieatrakcyjne a jak juz ktos zahapje to wtedy sie wydaje atrakcyjne i sie zaczyna bitwa na odbyty. A tak by se moglo lezec i gnic jak clostridium guczy

4 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał:

To żadna przyjaźń ze mnom mnie chciała pisać tu jak u elki mialbyc związku a wyszedl piwniczak

O czym ty mówisz.

2 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Spoko, tylko że ja teraz nikomu doopy nie zamierzam zawracać, bo to nie mogłoby się aktualnie rozwinąć. I mam nadzieję że to nie porady odnośnie Malowany, bo jak już pisałam on nie szuka nikogo i tak pewnie już zostanie. Choć mu życzę zmiany.

Nie chodzi o niego, mówię ogólnie.

Mi byście nie dorabialy w ten sposób i jeszcze wysmiewaly na odwrót więc nie mamy o czym rozmawiać 

Tez tak mysle. Przykleilam se wielki plaster na czolo i wierze ze to mje uzdrowi holistycznie

Że boi się wyjść z piwnicy i nie dorabiajacie ideologii bo wam się podoba z zewnątrz 

Ja nie dorabiam żadnej ideologii, poza tym powtarzam kolejny raz że ja nigdy nic nie planowałam z nim na poważnie a to co tu pisaliśmy było ŻARTEM.

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Nie chodzi o niego, mówię ogólnie.

Nie bawię się w gierki, manipulacje. Jeśli będę lubić z kimś kontakt, tego kogoś, to nie będę bawić się w kotka i myszkę, żeby mnie gonił, nie chce mi się, jak ma być ze mną ktoś, to będzie, a jak ma przekretem być ściągnięty, to kiedyś to yebnie po latach. 

Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał:

Albo chociaz bede szalona ale z gladkim czolem tak

Jesteś szalona, mówię ci...xD

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Ja nie dorabiam żadnej ideologii, poza tym powtarzam kolejny raz że ja nigdy nic nie planowałam z nim na poważnie a to co tu pisaliśmy było ŻARTEM.

Dla żartu się pízdy nie wysyla 

• Haha 1

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

Nie bawię się w gierki, manipulacje. Jeśli będę lubić z kimś kontakt, tego kogoś, to nie będę bawić się w kotka i myszkę, żeby mnie gonił, nie chce mi się, jak ma być ze mną ktoś, to będzie, a jak ma przekretem być ściągnięty, to kiedyś to yebnie po latach. 

Nie zrozumialas mojego przekazu, Chodziło tylko że po jakimś czasie znajomosci nie narzucać się facetowi mocno bo oni tego nie lubią.

2 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał:

Dla żartu się pízdy nie wysyla 

A czemu niby nie?

Teraz ty dorób ideologię do wysylania pi.zdy. 😄

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

A czemu niby nie?

Teraz ty dorób ideologię do wysylania pi.zdy. 😄

Raz wyslana sie nie wymydli

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto