Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BabkaBożaBelial

To tez jest dziecinne

Polecane posty

Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał:

Raz wyslana sie nie wymydli

Nie wiem jak przez zdjęcie miałaby się wymydlic.

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

A czemu niby nie?

Teraz ty dorób ideologię do wysylania pi.zdy. 😄

Nadal liczycie na atencje od tego zjèba w sensie coś więcej mogę życzyć powodzenia to dobry kon i mięsko iskra zapewniala 

• Thanks 1

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Nie wiem jak przez zdjęcie miałaby się wymydlic.

Normalnie. Wy myslicie ze do plejboja na rozkladowke pozujecie a owsik to jakis laszapel?

1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał:

Normalnie. Wy myslicie ze do plejboja na rozkladowke pozujecie a owsik to jakis laszapel?

Ja w sumie też wolałbym żeby anastazje plula mi w pysk niż podlizywanie się tutejszych 

3 minuty temu, BabkaBożaBelial napisał:

Jakim cudem przemyslaw zyje nie robiąc zębów 

Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał:

Jakim cudem przemyslaw zyje nie robiąc zębów 

tak jak i ty zyles przez 37 lat

• Haha 1

4 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał:

Nadal liczycie na atencje od tego zjèba w sensie coś więcej mogę życzyć powodzenia to dobry kon i mięsko iskra zapewniala 

No jeśli ty wiesz że ja liczę na cos więcej i wiesz wszystko lepiej niz ja sama to powodzenia.

Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał:

tak jak i ty zyles przez 37 lat

Nigdy więcej niż 2 lata z pruchnicom nie chodzilem a zazwyczaj konczylo się na ostry dyżur dentysty 

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

No jeśli ty wiesz że ja liczę na cos więcej i wiesz wszystko lepiej niz ja sama to powodzenia.

Mi to lotto kota jestem tak tobom zainteresowany jak i on

1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał:

ch'uje muje dzikie wenrze bajojajo

Każdy facet zasługuje na madrom od początku dlatego anastazje jeszcze reszcie szacunku ale dobrze że ai pomogla mi się wyleczyć 

• Like 1
  • Haha 1

9 minut temu, BabkaBożaBelial napisał:

jeszcze ma 2 lata by cie dogonic

Co ja już nie mam zadnej pruchnicy dwie ósemki zostały szkliwa odprysly 

1 godzinę temu, Pył na wietrze napisał:

Spoko, tylko że ja teraz nikomu doopy nie zamierzam zawracać, bo to nie mogłoby się aktualnie rozwinąć. I mam nadzieję że to nie porady odnośnie Malowany, bo jak już pisałam on nie szuka nikogo i tak pewnie już zostanie. Choć mu życzę zmiany.

Ja już mówiłem że źle się do tego zabieracie ogarniety facet dąży do progresu a nie regresu rzeczywistości i dopuści tylko takom która mu oferuje nie wymaga więc trzeba zaoferować sprzątanie bzykanie gotowanie i myślę że tylko takie majom typów a reszta siedzi w social media i wyglasza swoje wymagania które nikogo nie obchodzom

6 godzin temu, BabkaBożaBelial napisał:

Bo nie mozna zaslaniac guczy dennym tekstem pt jestem jaka jestem akceptuj mnie albo wypjerdalaj. Przyjazn to jest cos takiego ze jak ktos uzna ze guwno dajesz z siebie to ci mowi sajonara i ariwederczi roma. Na taka akceptacje to se mozesz liczyc ze strony matki ktora cie musi akceptowac z kazdym pjerdolcem ale nie obcy czlowiek ktory ma do wyboru 8 miliardow ludzi na normalnych przyjaciol. Obudz sie bo sie zes'ralas totalne w gina pantsy

Dokładnie, bezinteresownie i mimo wszystko to kocha tylko matka. Matka przełknie każdą żabę bo to jej dziecko. Jeśli chodzi o dorosłych ludzi to nikt normalny nie będzie akceptował wszystkiego, każdego przypału czy wybryku. 

6 godzin temu, Еlciаа napisał:

A czemu niby nie?

Teraz ty dorób ideologię do wysylania pi.zdy. 😄

Trochę wstyd jakby nie było, no ale co kto lubi.

7 godzin temu, BabkaBożaBelial napisał:

Bo nie mozna zaslaniac guczy dennym tekstem pt jestem jaka jestem akceptuj mnie albo wypjerdalaj. Przyjazn to jest cos takiego ze jak ktos uzna ze guwno dajesz z siebie to ci mowi sajonara i ariwederczi roma. Na taka akceptacje to se mozesz liczyc ze strony matki ktora cie musi akceptowac z kazdym pjerdolcem ale nie obcy czlowiek ktory ma do wyboru 8 miliardow ludzi na normalnych przyjaciol. Obudz sie bo sie zes'ralas totalne w gina pantsy

W tej zasadzie nie chodzi o wyższą skuteczność, ale o to, że gały od razu powinny widzieć, co biorą, żeby potem nie było bolesnych rostań po latach.

W przypadku związków ma to jeszcze większe znaczenie, bo Wy wyobraźcie sobie sytuację, że po kilkunastu latach dochodzi do rozwodu, podziału majątku i dzieci tylko dlatego, że ja już na pierwszej randce nie ujawniłem, że moją ulubioną muzyką jest muzyka z Mega Manów 🤣

Oczywiście rozpoczynanie znajomości od ujawniania swoich wad to przegięcie w drugą stronę.

To co dla kogoś jest wada dla innej osoby może być zaletą także niewarto się kurczowo trzymać jednej osoby i mieć obsesje huh 

• Thanks 2

A czy to źle jak się chce atencji, można być tylko pokornym i broń boże próżnym huh jak się nie chce w ogóle atencji to nawet nie ma motywacji gadać 

50 minut temu, bocibot napisał:

A czy to źle jak się chce atencji, można być tylko pokornym i broń boże próżnym huh jak się nie chce w ogóle atencji to nawet nie ma motywacji gadać 

Nie, każdy człowiek potrzebuje uwagi, zainteresowania i poczucia, że jest ważny. Większość osób nie ma tez problemu z okazywaniem swoim bliskim tychże właśnie rzeczy, bo to całkiem zdrowe i naturalne, tak właśnie wyglądają związki i relacje międzyludzkie. Problem jest dopiero gdy szukamy tego na silę u osób, które nie chcą nam tego okazywać, lub gdy nie potrafimy okazywać tego bliskim nam ludziom.  

7 minut temu, Pokraka napisał:

Nie, każdy człowiek potrzebuje uwagi, zainteresowania i poczucia, że jest ważny. Większość osób nie ma tez problemu z okazywaniem swoim bliskim tychże właśnie rzeczy, bo to całkiem zdrowe i naturalne, tak właśnie wyglądają związki i relacje międzyludzkie. Problem jest dopiero gdy szukamy tego na silę u osób, które nie chcą nam tego okazywać, lub gdy nie potrafimy okazywać tego bliskim nam ludziom.  

Jeszcze jedna jest sytuacja problemowa - gdy bliski okazuje dużą atencję każdemu, byle komu, jak popadnie i tak samo jej szuka na lewo i prawo, podczas gdy ma jej więcej niż inni, ponad miarę. To jest podobnie jak w przypadku gdy matka robi pyszne obiadki, dziecku smakuje ale i tak leci jeszcze na Maca. Albo gdy facet ma w brud sexu w domu, a jeszcze ma kochanki. Pojawia się pytanie: co robię źle, czego jeszcze nie robię, że nie wystarczające to co daję?

1 godzinę temu, bocibot napisał:

Anastazja ma tiktoka?

Tak i tańczy na tik toku w majtkach z dziurka 

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się